Paste? (Silje ♪)


Paste?

n134754098377683884
2 uker siden siste oppdatering, ikke bra! Jeg har enda ikke fått batteriet og kabeln, men håper på at det kommer innen neste uke. Typisk at pcn ikke vil fungere uansett, men jeg får håpe på det beste.

Akkurat nå sitter jeg og ser på at Ørnulv sover. Han ser så fredelig ut. Han sovna mens han leste, og mens jeg så på Californication, som forresten er en av de beste seriene ever made!

Når jeg sto opp i dag følte jeg meg litt kreativ, så jeg tenkte jeg kunne fikse håret på en eller annen ny måte. Blablabla, dagen var lang, og det endte med at jeg kjøpte paste, for første gang! Det står at den skal være bra, og da håper jeg at den er det. Jeg fant også fram rettetanga og begynte å rette. Det må være noe av det kjedeligste jeg har gjort noen gang. Stå der dødslenge og bare vente på at håret skal bli rett. Planen var jo å rette det ut og putte sånn paste i det, men det virker fortsatt litt skummelt så jeg har ikke prøvd. Tenk om jeg ikke får det ut igjen :-O Jeg får vel samle alt av mot og prøve igjen i morgen. Dette har vært en fin dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits