Partaay! (Silje ♪)


Partaay!

Jeyda. I går var en hektisk dag. Jeg hadde feira bursdag på fredag, og Marte og Martine hadde sovet over hos meg. Martine dro litt før Marte og meg, for vi skulle hjem til Holmestrand sammen. Vi tok en buss til Sandefjord for å ta tog derfra, men trur du det funka? Neida! Akkurat når vi svingte inn mot rutebilstasjonen, så vi at toget kjørte av sted. Det ble til at vi venta en halvtime i Sandefjord på en buss som skulle gå til Tønsberg. Da vi hadde kommet oss til Tønsberg ble det enda 1 time og 15min til Holmestrand med en ny buss. Var ganske slitne når vi kom frem kan man si. Klokka var vel rundt 18 når vi hadde kommet oss hjem. Buss er stress!

Vi skulle jo også på Fjellborg noen timer etter at vi hadde kommet hjem. Marte skulle egentlig ikke være med, men jeg klarte å overtale henne til å komme allikevel! Da vi kom frem til Fjellborg, var det første vi så en diger kø.Og da mener jeg Diger! Vi sto vel omtrent 1time i kø for å komme inn, og vi var akkurat innafor døra rett før de lukket den. Leit for de som sto igjen. Vi fikk også et stempel som jeg klarte å gni utover hele armen, det var jo lekkert. Det var sinnsykt mange folk der, over alt, men det gikk faktisk an å finne de man skulle ha tak i, uten å leita så altfor lenge. Mange kjentfolk var det også. Det var bra. Vi dansa og hadde det gøy utover natta, men det som ikke var gøy, var at noen selvfølgelig klarte å helle en halv ølflaske i ansiktet mitt sånn at fikk masse øl i øyet. Ikke særlig digg!

Da vi skulle hjem skjedde det noe! Jeg fikk plutselig en melding der det stod at han som skulle hente oss gikk å la seg, og det meldinga så ikke jeg før 1time seinere. Jeg sa det til Marte siden vi kjørte sammen, og begge fik jo litt panikk, for ingen andre visste hvordan de skulle komme seg hjem heller. Vi gikk rundt og spørte folk, og til slutt var det en fyr som fant en annen fyr som var villig til å kjøre oss hjem. Da ble vi glade. Vi ville jo ikke sitte utafor Fjellborg til utpå morrakvisten. Så sånn gikk nå natta. Vi hadde hvertfall noe å gjøre. Det var bra. Kanskje vi drar dit igjen en gang, hvis de folka arrangerer noe mer :)

I dag blir det sikkert enda en stressende dag. Jeg må pakke masse tull, for jeg skal nemlig til Alta og besøke min kjære familie. Gleder meg som en unge! Vi skal dra i natt. Veldig seint/tidlig, men det er verdt det :D Trur dette blir en bra ferie!

Dere får kose dere alle sammen i ferien, dere som har ferie da! Men kos dere alle sammen uansett ferie eller ei, for nå må jeg dra hjem og pakke :-D

Én kommentar

Christina

28.09.2008 kl.15:41

I know someone who was drunk last night :D

Skriv en ny kommentar

hits