akupunktur for deg (Silje ♪)


akupunktur for deg

Endelig klarte jeg å finne en vinterjakke som var både varm og billig. Jeg hadde så flaks for det var 20% på hele butikken, så da kunne jeg ta med meg den store og gode jakka med god samvittighet. I tillegg til jakka fant jeg også nye vintersko som også var på salg. For en herlig dag! Jeg har jo leita gjennom alle butikkene på Gulskogen ørten ganger, så da var det deilig å komme seg en tur til Larvik for å se litt "nytt". Jeg var også en tur hos Nathalie, min storesøster, på jobben hennes. Hun er akupunktør, så jeg fikk litt behandling av henne. Hun er kjempeflink, så hvis du trenger en god akupunkturbehandling bør du gå inn på Akupunktur for Deg og bestille en time hos henne! Vi fikk også ordna de siste julegavene sammen, så nå kan jula bare komme.

På vei hjem stoppa jeg innom Holmestrand for å bli med mamma og finne et juletre. Det ble litt surr med hvor vi egentlig skulle møtes, så det endte opp med at mamma fant et tre og jeg ble med henne hjem for å sette det opp. Det ble kjempefint og jeg gleder meg til å fylle det opp med masse fin pynt.

Nå er det på tide å krype til køys for i morgen er det mye som skal gjøres før jeg må på jobb og spre litt juleglede. :)


Dagens julefilm. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits