hverdagsliv (Silje ♪)


hverdagsliv

Siden sist har jeg endelig begynt på skolen igjen. Vi har til og med hatt en "kick off class" til bacheloroppgaven, så nå er det virkelig i gang. Jeg holdt på å gå i bakken da jeg så skjemaet med datoer for innleveringer og møter. Det blir ikke mye funlife på meg de neste månedene for å si det sånn!

Før vi begynte skoleåret hadde vi i klassen et litt forsinka julebord. Vi lagde tapas så alle hadde med en rett hver, og jeg må bare si at klassen min kan virkelig det å lage mat! Det var så utrolig mye godt på bordet, så tapas skal det definitivt bli mere av her i gården.

Jeg hadde med meg patatas bravas og tomatsaus. Nam!

Vi koste oss masse med musikk og skravling før vi avslutta kvelden med en veldig morsom bytur. Det er ikke så ofte jeg har det gøy på byen, men denne gangen var det faktisk ganske vellykka. Sikkert fordi klassen min er en så fin gjeng å være med! :)

I dag hadde jeg fri fra skolen, så jeg har brukt hele dagen sammen med fineste Benedicte. Vi lagde middag sammen som ble skikkelig god, og vi fikk også handlet inn en gave og tatt oss en tur på kino. Vi var de eneste i hele kinosalen, så det var fritt fram for kommentarpanelet. Deilig å slippe fnisete tenåringer og unger som sparker i setet.

Det er ikke så ofte vi får sett hverandre, så nå var det godt med litt Benedicte-tid. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits