happy monday (Silje ♪)


happy monday

De siste ukene har det skjedd så lite spennende at jeg ikke engang har vurdert å fortelle om det til dere. Jeg har veldig mye fri for tiden siden vi kun har to fag ved siden av hovedprosjektet, så det blir mye lesing hjemme, og mye tid som går med til "hva-skal-jeg-gjøre-nå-da"-tenking. Jeg må innrømme at det er litt kjedelig med så mye fri. Selv om jeg egentlig burde brukt all denne tiden til å slite meg ihjel med skriving og lesing, klarer jeg ikke å fokusere like mye som når jeg vet at jeg må på skolen den og den dagen. Det er nok bare å dra seg litt i nakkeskinnet og fortsette den uendelige lesingen, for om drøye to uker skal vi levere inn den skriftlige delen av bachelor-oppgaven. Herregud, som jeg gleder meg til å bli ferdig.

I løpet av de siste ukene har jeg også gått tilbake til å shake på fulltid. Vi får høre på kurs at "andre gang man gjør det er det såå mye vanskeligere", men jeg er litt uenig. Jeg skjønner hva de mener de som sier at det er verre, for man har gjerne en tendens til å glorifisere shake-tiden når det har gått noen måneder etter shake-slutt. Alt var jo så enkelt, og kiloene bare rant bort, tenker man. Det er sannhenten, og den er fortsatt sann, man trenger bare enda mer vilje enn forrige gang. Enda mer motivasjon og enda mer selvdisiplin. Jeg synes det er helt greit å gå på shake på fulltid denne gangen også, men jeg skal ærlig innrømme at jeg tenker på ordentlig mat nesten hele dagen. Heldigvis skal jeg ikke gå like lenge denne gangen som forrige gang, så nå er det kun 16 dager igjen til planlagt slutt. (Ja, jeg teller dager). Noe som hjelper meg til å ikke tenke at jeg ikke kan spise er å holde meg selv opptatt, så denne uken har jeg stappet almanakken full av diverse gjøremål og treninger sånn at jeg også kan føle at jeg har et liv.

Heldigvis for meg våknet jeg opp til sol i trynet i dag, så det var bare å slenge på seg klærne og komme seg ut. For en perfekt start på uka! Jeg visste ikke at jeg hadde savna sola så mye engang, men da jeg kjørte rundt i det blå beistet mens jeg ble blenda av sola var det nesten så jeg måtte felle en tåre. Det var så ufattelig deilig å ta på seg en litt tynnere jakke og la sola varme meg opp at jeg begynte å glede meg til våren. Jeg, som er superfan av vinter og masse snø, begynte å glede meg til våren kommer. Nå skjønner jeg virkelig hvorfor noen får SAD om vinteren, for den mangelen på sol som vi har hatt i det siste kan virkelig tære på den mest positive vinter-elskeren som finnes.


Jeg elsker sol.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits