tida flyr når man har det gøy (Silje ♪)


tida flyr når man har det gøy

Denne siste uka har gått så utrolig fort! Det har enten vært skole eller møter hver dag, så jeg føler endelig at jeg har hatt noe fornuftig å gjøre. Vi hadde også kurs denne uka (endelig!). Det er så lenge mellom hver gang, og jeg kjenner jeg får en skikkelig motivasjonsboost hver gang jeg har vært på kurs, så jeg savner virkelig den tiden hvor det var kurs hver uke. Jaja, da får jeg hvertfall øvd på å holde motivasjonen oppe på egenhånd. 

Det morsomste jeg har gjort denne uka var å bestille tur til Frankfurt. Jeg skal jo på klassetur for å være med på light + building, så nå er fly og hostel bestilt. Gleder meg som en liten unge! Det her blir jo den siste klasseturen vi kommer til å ha, så jeg håper det blir like morsomt som jeg har forestilt meg. Det er ikke lenge til vi drar heller, bare litt over en måned.

En ting som er litt kjipt når ukene går så fort, er jo at datoen for innlevering av den teoretiske delen av hovedprosjektet nærmer seg med stormskritt. Føler meg ikke klar i det hele tatt for å levere noe ennå, så fra nå til innlevering kommer jeg til å bure meg inne på rommet og skrive for harde livet. Jeg kan jo trøste meg med at etter innleveringa er gjort har jeg faktisk vinterferie! Da skal jeg bare ta det med ro og begynne å glede meg til den praktiske delen av prosjektet. Før jeg vet ordet av det er jo plutselig skolen ferdig, så jeg får nye slitet mens jeg kan. :)


Gleder meg til å gå rundt på sightseeing her. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits