kollektivslave (Silje ♪)


kollektivslave

På fredag leverte jeg inn den teoretiske delen av bacheloroppgava, så de siste dagene har jeg brukt på å koble helt av hjemme hos mamma. Det har vært utrolig deilig å bare slappe av her hjemme, og slippe å tenke på skolearbeid til en forandring. Jeg fikk til og med begynt å rydde ut av skapet så jeg får plass til klærne mine når jeg skal flytte hjem. Gleder meg til å male og pynte på rommet så det kan føles som mitt eget igjen! 

De late dagene er snart over, for i kveld drar jeg tilbake til Drammen. I morgen skal jeg en tur til blodbanken igjen, så da er det greit å være litt nærmere så jeg slipper å styre med tog og buss på morgenen. Det her er nemlig min fjerde dag uten bil, og jeg kjenner at jeg snart flyr på veggen. Vi valgte å vrake min kjære mazda, så helt fram til neste sommer kommer jeg til å måtte kjøre kollektivt. Æsj. Man merker fort hvor avhengig man blir av bilen etter å ha hatt den i noen år. Det føles nesten ut som om all friheten min er totalt borte. Skal jeg en tur på butikken nå må jeg gå i tre kvarter, mens jeg før kom meg fram og tilbake på 5 minutter. Blir spennende å se hvordan det her kommer til å gå..

To sekunder etter at dette bildet ble tatt kom det en traktor som løfta vekk bilen. Jaja, kos deg i bilhimmelen, kjære. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits