back to school (Silje ♪)


back to school

Nå er jeg ved det punktet der jeg virkelig kjenner at sommerferien er over. Det ble ikke akkurat så veldig mye ferie på meg, siden jeg nok en gang valgte å jobbe 100% i verdens beste jobb! Allikevel er det veldig annerledes å gå på skole. Dette halvåret her tar jeg to fag privat som jeg trenger på grunn av videre studier. Jeg tenkte egentlig at det kom til å bli kjempelett, men fy fader så mange timer som faktisk ligger bak en ok karakter. Jeg tar matematikk på høyeste nivå fra videregående, og det er ikke bare en dans på roser. Det kjennes ut som jeg må gi slipp på all fritid for å jobbe med noen lusne oppgaver, mens det jeg har mest lyst til er å grave et hull i bakken jeg kan legge meg ned og grine i. Det er vel bare å dra seg i nakkeskinnet for dette kommer til å bli et tøft halvår.

Heldigvis er det mye å glede seg til dette halvåret! Jeg har jo flyttet hjem til mamma for ett år, så jeg får masse (kanskje litt for mye) tid med familien. Timeplanen har en tendens til å fylle seg opp veldig raskt, men det er heldigvis sånn jeg liker det best!

Dette innlegget ble litt surrete, men hva kan man forvente etter en så lang bloggpause som jeg har hatt. Jeg får vel egentlig gå og legge meg for i morgen er en veldig stor dag!

Slenger med et sommerlig bilde av meg selv på festival, bare for å markere at er sommeren over.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits