unn deg det du vil ha (Silje ♪)


unn deg det du vil ha

Den siste uka har jeg vært flink til å unne meg ting jeg har hatt skikkelig lyst på. Mange burde egentlig bli flinkere til å unne seg noe. Jeg har kommet over litt tilbud i det siste på forskjellige ting jeg har hatt lyst på i over et år, så nå tenkte jeg det var på tide å slå til. Gleder meg til å finne litt pakker i postkassa igjen, for nå begynner det å bli rimelig lenge siden sist!

I dag var en av de dagene der jeg fikk meg noe jeg har ønska meg i flere år. Jeg og en av mine beste venninner har fått oss tatoveringer! Det gikk veldig fort fra vi bestilte time til alt var gjort, så vi rakk egentlig ikke å grue oss.

Jeg kjente at det kribla litt i magen da jeg satt meg i stolen, men heldigvis gjorde det ikke vondt i det hele tatt! Det kjentes mest ut som katteklør.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Tatovøren var utrolig flink og han kom med tips og råd om alt vi lurte på. Jeg følte i hvertfall at jeg var i veldig trygge hender, så hvis du skal ha en tatovering vil jeg anbefale Studio Z i Tønsberg.

Etter vårt lille tatoveringseventyr ble det en tur til senteret. Jeg trengte virkelig en ny telefon, og denne gangen falt valget på en iPhone 5 s i gull.

Den er ikke akkurat så veldig forskjellig fra min gamle telefon, men den nye er i hvertfall hel!

Nå skal den lille resten av fredagskvelden brukes til å se ferdig Hunger Games. Ingenting er som å sovne til dødsleker..

3 kommentarer

svampe

06.09.2014 kl.18:21

Såå fin den ble!! Både din og Benedictes. Også er det litt morsomt at du ikke synes det er noe vondt der, for jeg kjenner flere som har der som sier det er et vondt sted å ta. :o

Silje Lyngmo Heien

06.09.2014 kl.21:17

Ani Alvilde: Takk, ble veldig fornøyd! :-) Heldigvis har jeg ganske høy smerteterskel, så har kanskje litt med det å gjøre også. Virka som det gjorde vondere å ta der hvor Benedicte tok, hehe. :p

svampe

06.09.2014 kl.22:57

Alle er jo forskjellige, så det ligger jo i det! Fine var de hvertfall. :D

Oddvar Lyngmo

21.09.2014 kl.20:42

Fin tatovering! Det holder vel med den?

Skriv en ny kommentar

hits