smile (Silje ♪)


smile

Jeg har sittet med hodet begravd i biologiboken i fem timer, så nå synes jeg virkelig det passer med en pause. Det er greit å lese litt altså, men jeg er en av dem som belønne seg selv litt for å klare å fortsette å være flink. Derfor kunne jeg ta en halvtime til å prøve ut det nye produktet jeg hentet på posten i dag - nemlig The White One tannbleking. 

Jeg har aldri prøvd tannbleking før, men i det siste har jeg merket at to av sidetennene er litt gulere enn resten, så da gikk jeg på leting etter en rimelig og enkel hjemmebleking. Valget falt på The White One. Jeg kjenner flere som har oppnådd god effekt ved å bruke denne behandlingen som går over 14 dager.

Tannblekingspennen er veldig enkel å bruke. Man bare trykker ut geleen og pensler den på tennene, deretter er det bare å gjøre noe annet i en halvtime før man skyller munnen med vann. Jeg gleder meg til å se forskjellen når jeg er ferdig med behandlingen. Den typen som jeg har kjøpt er en sterk versjon, men det finnes også en sensitiv behandling. Her kan du se alle tannblekingsproduktene til The White One. Alle produktene har en veldig rimelig pris, og det tar bare noen få dager før pakken dukker opp på posten!

Det blir spennende å se hvordan resultatet blir. Jeg håper i hvertfall jeg blir kvitt mine to gule tenner. :)


 

Nå er det tid for litt mer lesing før Jakten på kjærligheten begynner å rulle på skjermen. ♥ Håper alle har hatt en fin start på uken.

4 kommentarer

malenemk

08.09.2014 kl.19:32

håper du også har hatt en fin start på uken :)

Oddvar Lyngmo

26.10.2014 kl.12:24

Hvor kjøper du tannblekingen fra? Høres Hollywoodsk ut. Har lyst å prøve:)

Oddvar Lyngmo

28.01.2015 kl.21:13

Trenger også en omgang av blekingspennen. Kan man låne den?:-)

Silje Lyngmo Heien

09.02.2015 kl.13:38

Oddvar Lyngmo: Kjøpt på http://www.thewhiteone.se/no. Ganske billig er det og. :-)

Skriv en ny kommentar

hits