shake it off (Silje ♪)


shake it off

Jeg bare elsker den nye klokken min fra Daniel Wellington! Fikk den i posten denne uken, og det er nesten så jeg vil ha den på meg hele tiden. Modellen jeg kjøpte er en Classic Sheffield Lady i rosegull og den kan kjøpes her. Den er bare så utrolig fin, og den passer til så mye. Jeg driver allerede å sikler etter noen flere reimer, men jeg får vel heller ønske meg det til jul før det kommer alt for mye i postkassen på en gang.

 


 

I dag tok jeg meg en liten ettermiddagstur til den lokale hoppbakken. Jeg hadde lyst til å teste ut den nye treningstightsen min, og hvilken måte er bedre til å teste om tightsen sklir ned enn å løpe opp en million trapper? 

Utsikten var ihvertfall veldig fin. :)

Fornøyd med å nå toppen!

Fy søren, for en tur! Jeg visste jeg hadde høydeskrekk altså, men jeg hadde ingen anelse om at skrekken hadde blitt sterk. Da jeg nærmet meg toppen måtte jeg nesten krabbe fordi det var så utrolig høyt, og jeg var litt redd for at vinden skulle blåse meg avgårde. Jeg satt sikkert på toppen i ti minutter før jeg våget meg ned igjen. Tror nok jeg får holde meg til slalåmbakken heretter, for det blir rimelig lenge til neste gang jeg går opp den skralle haugen med plank igjen. På den positive siden holdt ihvertfall tightsen alt på plass mens jeg skalv av frykt! 

4 kommentarer

Tiffany & Daisy

11.09.2014 kl.20:28

Heldig med klokka der! :D utrolig fin! :)

Silje Lyngmo Heien

11.09.2014 kl.21:29

Tiffany & Daisy: Ja, er innmari fornøyd! :D Har litt lyst på en Grace også, men det får vente. :)

Anette

11.09.2014 kl.21:49

Åh, jeg har så lyst på den klokken! Missunnelig <3

Oddvar Lyngmo

21.09.2014 kl.20:36

Nydelig klokke! Her er det mulgheter for julegaver, ja:)!

Oddvar Lyngmo

21.09.2014 kl.20:38

Breimyranlegget kan skape angst bare ved å stå på sletta!:-D

Skriv en ny kommentar

hits