Bangalore (Silje ♪)


Bangalore

De neste fem månedene skal jeg bo i Bangalore for å ha praksis. Jeg kom hit natt til lørdag og skal bo i en leilighet sammen med to venninner fra klassen. Reisen gikk veldig fint, men det var nesten så vi ikke kom oss gjennom passkontrollen fordi vi ikke hadde adressen til leiligheten vi skal bo i. Etter litt om og men klarte vi å få tak i adressen, så vi kom oss gjennom til slutt. Utenfor flyplassen stod en sjåfør klar for å ta oss med inn i byen. Vi hadde hørt mye om den indiske trafikken på forhånd, men det ble allikevel et lite sjokk å få oppleve det selv. Det er tuting og roping på alle kanter, og alle kjører midt i veien uten å ta hensyn til andre. Vi kom oss helskinnet gjennom turen og endte opp i leiligheten rundt kl. 4 lokal tid. Leiligheten er veldig stor med to soverom, to bad, stue, kjøkken og balkong. 

På lørdag våknet vi ikke før kl. 15. Da stod Mr. Rajan utenfor og ringte på. Han viste oss hvordan ting fungerer i leiligheten og ga oss beskjed om når og hvor vi skal møte opp på mandag. Siden vi stod opp så sent måtte vi bare komme oss ut så fort som mulig for å få sett på nabolaget. Vi fant et lite kjøpesenter like i nærheten, så vi fikk kjøpt inn litt saker til leiligheten. Etter den lille shoppingrunden dro vi hjem en tur, før vi litt senere på kvelden dro ut til en restaurant som het The Black Pearl. Det var veldig hyggelig på restauranten med live musikk og masse god grillmat. Det rakk å bli ganske sent før vi kom oss i seng, men vi må jo utnytte fridagene våre.

I dag klarte vi heldigvis å komme oss opp litt tidligere. Martes mormor har en bekjent her i Bangalore, så vi skulle møte han og spise lunsj. Vi tok en rickshaw til restauranten hvor vi skulle møtes. Santha hadde med seg familien på lunsjen og det var utrolig koselig. Da vi var ferdig kjørte de oss til og med for å finne en solbrillebutikk, og kona hjalp oss med å prute i butikken. De kjørte oss videre til et litt større kjøpesenter som het Forum. Der fikk vi kjøpt oss noen indiske hverdagsklær. Etter shoppingen dro vi hjem for å skifte før vi gikk ut for å finne en restaurant vi kunne spise middag på. Vi endte opp på et sted som het Bak Bak Bar. Der var det uteservering og utsikt over nabolaget. Det ble en veldig hyggelig kveld med god mat og godt selskap. 


Middag på Bak Bak Bar
 


Nå sitter vi hjemme i leiligheten og er snart klare for å legge oss. I morgen skal vi endelig få kommet i gang. :)

4 kommentarer

lisarorvik

08.01.2017 kl.20:34

For en fantastisk opplevse :) (Jeg har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

Oddvar Lyngmo

08.01.2017 kl.21:14

Høres ut som dere har havnet i Paradis!

Ann Heien

09.01.2017 kl.07:23

Så godt å høre at alt er bra, supre jenta mi. Gleder meg til neste innlegg og flere bilder.

Rune T. Husemoen

09.01.2017 kl.07:57

Dette blir en fantastisk reise😊

Gleder meg til neste innlegg!

Skriv en ny kommentar

hits