Hotel life (Silje ♪)


Hotel life

God kveld fra Bangalore! Klokka er litt over halv tolv her, så jeg skal snart ta kvelden, men først skal dere få vite litt om hva vi har drevet med den siste tiden. Vi har møtt veilederen vår som skal hjelpe oss med å ordne med praksissteder. På forhånd hadde vi laget en ønskeliste med hvilke steder vi ville være på og hvor lenge vi ønsker å være på hvert sted. Planen var at vi skulle være i L.R. Nagar i én uke, men det har nå endt opp med at vi har vært der i ca. 3 uker. Vi har opplevd mye der og det har vært veldig hyggelig å bli kjent med barna. CSA har mange bra prosjekter i denne slummen og det er gøy å se hvordan disse prosjektene faktisk foregår. Selv om det har vært interessant, var kanskje tre uker litt i meste laget. Det har gått mye i å være lærere for barna, så jeg gleder meg til å prøve noe nytt som kanskje er litt mer relevant for utdanningen jeg tar. Jeg er så glad for at vi har muligheten til å prøve oss på forskjellige steder så vi slipper å være på kun ett sted hele praksisperioden.

Torsdag i forrige uke fikk vi fri fra jobb fordi det var Republic Day her i India. Selv om vi ikke har vært her så lenge bestemte vi oss for å utnytte den ekstra fridagen, så vi tok inn på hotell Aloft Whitefield her i Bangalore. Det er jo så varmt her i forhold til hva vi stakkars nordmenn er vant til, så vi ville veldig gjerne ha noen dager hvor vi kunne bade litt. Hotellet var kjempeflott og vi ble nesten behandlet som prinsesser da vi var der. Alle som jobbet der gjorde alt de kunne for å hjelpe oss med hva enn vi måtte ønske, og de gjorde det med et stort smil!


Bassenget på hotellet


Savner allerede de sengene her


Vi klarte å finne litt indisk mat som passet de norske ganene våre


Stuedelen på hotellrommet


Vi spiste masse god mat og benyttet oss av de svære tv'ene med en million kanaler. Det var så deilig å sove i en ordentlig god seng med dyne(!) og bare slappe helt av i noen dager. Vi kom hjem igjen mandag morgen, kort tid før vi skulle møte opp på nytt praksissted. Jeg måtte dessverre bli hjemme siden jeg klarte å pådra meg bihulebetennelse mens vi var på hotellet. Mer om det nye praksisstedet kommer senere, nå er tiden inne for å sove litt. God natt. :)

Én kommentar

Iselin Renée

01.02.2017 kl.21:28

Så deilig :)

Skriv en ny kommentar

hits