januar 2009 (Silje ♪)

januar 2009

videoblogg?

This is me today. Briller uten glass og hjemmelaget t-skjorte. Kan det bli bedre?

siljel

Som vanlig slutta vi tidlig på skolen i dag pga vår slække lærer, Gunnar. Vi har slutta tidligere enn vi skulle omtrent hver gang vi har hatt han, men hey, jeg klager ikke. For all del, la oss gå tidlig! Siden vi slutta så tidlig betydde jo det at jeg fikk kommet meg hjem veldig tidlig også. Egentlig har jeg ingen planer for kvelden, eller resten av helga så det hadde egentlig ikke gjort meg noe å bli på skolen til halv 4. Noen som vil dele litt planer med meg så er det bare å si ifra :)

Jeg har tenkt på å komme med en videoblogg snart, fordi det høres jo morsomt ut å lage det. Så, dere to som faktisk leser hver dag, synes dere jeg burde lage en videoblogg? Egentlig tar jeg null kommentarer eller nei for et ja uansett så videoblogg; here I come!

make me babies

Vil du vite hvordan ditt barn kan komme til å se ut hvis du får barn med f.eks. Marilyn Manson eller kanskje Megan Fox? Jeg har funnet en side som man kan gjøre nettopp det; få barn med en kjendis. Siden heter. www.makemebabies.com og der kan du "få barn" med alt fra kjendiser, til venner til din faktiske kjæreste. Jeg har jo selvfølgelig prøvd ut forskjellige personer, og her er ser du hvordan min lille jente hadde kommet til å se ut hvis jeg fikk barn med Kim Kardashian:

keely

Jeg vet ikke med deg, men jeg syns hun ble ganske søt, jeg.

Ha det gøy med å lage barn da dere. Jeg skal gå og rydde litt før jeg dupper av på senga. God natt :)


we have to take our clothes off

Ja, jeg er nok en av de mange som har fulgt nøye med Hundrings sin siste fotokonkurranse, og jeg må innrømme at jeg ganske raskt fant en favoritt. Her er hvertfall det bilde som får min stemme i denne konkurransen:

2517231233099736157

Kreativt, men samtidig diskret.

Hundrings finner du forresten her!

effektiviteten slår til igjen

I dag har jeg gjort mye gøy. Jeg har: slutta tidlig på skolen, vært på biblioteket for første gang og fått meg et lånekort, vært på showtime for første gang og fått meg leiekort (og leid to filmer til prisen av én), også har jeg vært på jobzone og fiksa meg en ordentlig cv. Jeg fikk en gratis drikkeflaske fra jobzone som jeg har planer om å bruke i morgen. Føler virkelig at jeg har fått gjort noe i dag altså. Det føles bra.

Jeg har også hatt besøk i dag. Av Irene. For en gangs skyld gidder noen av mine kjære å komme ned hit for å besøke meg. Jeg blir veldig glad når noen gjør sånt. Vi gjorde ikke så mye egentlig. Vi så to filmer og spiste godis, og god is. Haha. Is er undervurdert på vinteren, men jeg er trofast og holder meg til isen hele året. Apropos is; i neste uke skal vi ha aktivitetsdag og da jeg gå på skøyter. Jeg drar faen ikke til Svarstad for å ta den jævla t-heisen. Nei, det vil jeg ikke risikere livet mitt for å gjøre. Men skøyter er jo koselig. Det bringer frem gamle minner.

Nå gleder jeg meg til å hoppe i loppekassa og få en god, men kort(!) natts søvn. Jeg håper jeg får drømme søte drømmer og våkne med et smil om munnen som jeg så ofte har gjort i det siste. Men jeg får vel begynne med å avslutte dette innlegget før det bare blir tørrskriving. God natt og sov godt. Det skal jeg gjøre hvertfall!

Australia is the... blablabla

Akkurat nå sitter jeg og har engelsk. Vi har fått en oppgave for en gangs skyld. Vi skulle velge et land og snakke om det landet i en framføring for klassen. Landet mine kjære gruppemedlemmer valgte var Australia. De kunne vel ikke ha tatt en land som er litt lettere å snakke om da? Jeg skal i hvertfall snakke om natur og dyreliv. Det er vel det som er lettest å snakke om også tenker jeg. Og jeg har faktisk sitti her og jobba ordentlig istedenfor å kopiere masse info fra wikipedia som jeg ikke vet hva handler om i det hele tatt, i motsetning til mine gruppemedlemmer. Neida, jeg skal ikke nevne navn, men dere vet hvem dere er. Man kommer faktisk ikke like langt i livet med wikipedia som dere kanskje tror. For å være et godt eksempel skal jeg nå logge av blogg.no for å jobbe videre med min fantastiske oppgave, for engelsk er jo det jeg har mest lyst til å drive med akkurat nå. Jippi!

shutter shades

Jeg vil ha shutter shades, og jeg vil da det nå! Jeg fant noen som var helt perfekte, men så funka det ikke å betale engang (det var på internett). Det har alltid funka før, så hvorfor skulle det ikke funke nå? Jeg blir irritert, for jeg har skikkelig lyst på det. Noen synes sikkert det er harry, men jeg synes det er dødstøft. Hva synes du om shutter shades?

Her er et bilde av min hånd ei venninne fiksa på. Synes det ble litt stilig, jeg.
bilder 112

Peace out.

bedhead

Sånn her ser jeg ut akkurat nå:

bl

Jada, det ser ut som jeg sjeler. aof.

accepted

I dag har jeg ikke gjort en eneste fornuftig ting utenom å måke. Jeg har bare sett på film og sløva rundt. Spist kake. Grøt. Fortalt Ørnulv om en morsom opplevelse. Vært på pcn. Blitt trist. Blitt glad igjen. Så ja, det har ikke skjedd så mye i dag for å si det mildt. Nå ligger jeg her i senga og drikker fjortisbrus, og det er nå jeg skal begynne det fornuftige. Jeg skal nemlig se filmen Accepted. Den er utrolig morsom, og jeg anbefaler alle å se den. Minst 17 ganger.

Hei Charlotte. Hvis du leser dette så vet du at jeg har fortalt om vår lille opplevelse på handicapdoen på Nordbyen. Hvis du er glemsk skal du få et hint: vakumkork. Jeg lo.

Husk å se filmen. Du ler.

goodbye kitty

Jeg liker ikke Hello Kitty, har aldri likt Hello Kitty, og kommer aldri til å like Hello Kitty. Hvorfor vet jeg ikke, det er bare noe ved det uhyret jeg ikke liker. Kanskje jeg har utviklet en slags Hello Kitty-fobi. Kanskje jeg kommer til å få mareritt om nettene. Ikke vet jeg, men jeg er hvertfall for Goodbye Kitty istedenfor.

Altså, jeg er ikke en "hater" som går rundt og snakker dritt om Hello Kitty, og oppretter grupper på nettby og facebook og alt det der for alle som vil ha Goodbye Kitty. Det er litt barnslig. Det finnes til og med en egen siden som heter GoodbyeKitty.net Det er ganske sykt. Jeg ville jo aldri gjort noe sånt. Men jaja, noen er jo bare sånn :)

I morgen skal jeg forresten være med Charlotte. Jeg skal ta henne med på sightseeing i Holmestrand, også skal vi til Tønsberg så jeg kan vise henne Maskinistens Hus. Det blir sikkert koselig.

Også har jeg bestemt meg for at jeg skal lage en kleskolleksjon. Det høres så gøy ut. aof, livet er herlig for tia. Håper alle dere får en like fin helg som meg:) God natt!

bæsj

Hei. I dag har jeg hatt det veldig fint. Jeg har farga håret. Sortlilla. Jeg gleder meg skikkelig masse til å vise det på skolen i morgen for det er ingen som vet noe. I morgen må jeg stå opp klokka 5. Det blir kjempegøy. Neida.

Forresten, det er noe jeg har lurt på litt. Hvorfor synes alle at bæsj er så ekkelt? Det er jo helt naturlig å bæsje, og man burde faktisk bæsje hver eneste dag for å holde balanse i magen og tarmene. Altså, selv om en bæsj kanskje lukter litt vondt av og til så er den jo fortsatt naturlig. Folk ser jo ikke på tiss som noe kjempeutroligdødsekkelt. Eller? Jeg syns hvertfall at folk burde få et litt mindre anstrengt forhold til bæsj. Det er jo ikke så ekkelt som alle skal ha det til. Synes jeg da :)

video killed the radiostar

I dag gjorde jeg noe som var helt ut av det blå. Etter en dag med utrolig masse forsinkelser og stress, syntes jeg at jeg trengte en oppmuntring. Jeg trengte å kjøpe meg noe. På vei til kjøpesenteret tenkte jeg at jeg kanskje kunne kjøpe meg en litt "eksklusiv" ansiktsmaske eller en ny bukse, eller hvertfall noe i den duren, men nei. Det jeg kjøpte meg, det var langt fra den duren. Det var noe kult, noe jeg har ønsket meg i flere år. Klarer du å gjette hva det er? Ikke det nei. Nei, jeg tenkte meg det. Jeg har nemlig kjøpt meg et videokamera. Et skikkelig kult blått canon-videokamera! Jeg er så utrolig glad for at jeg gjorde det, og jeg gleder meg til det er ferdig ladet sånn at jeg kan bruke det kjempemasse. Hurra for meg!

partypooper

Hurra for skole i morgen! Det kan jo bli en spennende opplevelse. Folk kommer til å vike unna i frykt for å bli smittet av Silje the monster. Jeg har fortsatt tett nese og sår hals, og jeg ser fortsatt ut som et bustetroll. Er det ingen som synes synd på meg? Jaja, jeg er da noen skritt nærmere en koselig bursdag og en slitsom Oslotur, hvis jeg får det planlagte stipendet mitt. Håper at det kommer i morgen, så jeg må vel inn til byen for å sjekke det ut. Blogglysten er jo ganske lik null nå som jeg ikke får vært ute og oppdage verden gjennom friske øyne. Det er jo ikke så sinnsykt mye spennende som foregår når man sitter innestengt i et hus og venter på å bli frisk.

Har ikke noen av dere en sang dere liker som jeg burde høre på? Jeg må jo ha noe å finne på så hvorfor ikke oppdage et nytt band :)

eplekake

I stad var jeg på besøk hos mamma. Vi spiste eplekake og vaniljeis mens vi så på frustrerte fruer. Det var koselig, og kaka var skikkelig god! Liker du eplekake?

Nå har jeg sett på episode 10 av one tree hill. Det er litt morsomt. Men egentlig er jeg veldig trøtt, så jeg får spare resten til i morgen når jeg faktisk orker å se på det.

Her er litt kunst fra Hovefestivalen. Hva syns du?hpim3622

sicko

Jeg er syk. Ordentlig sengeliggende-og-omringet-av-snytepapir-syk. Det føles ut som om hodet mitt skal eksplodere, og at nesa mi skal smuldre opp og bli borte. Jeg må hviske istedenfor å snakke. Det er så typisk at jeg skulle bli syk akkurat nå. I dag har jeg egentlig kjøretime, i morgen har jeg fløytetime, på fredag skal jeg i bursdag og på lørdag skal jeg til Oslo. Jeg bli frisk til fredagen. Jeg dra i den bursdagen. Jeg tror jeg kommer til å gå uansett, men Oslo kan det bli litt værre med. Jeg orker virkelig ikke å traske rundt i Oslo med rød nese og bustete hår, mens jeg ikke kan gjøre annet enn å hviske til min kjære venninne. Nei, da tror jeg at både jeg og henne foretrekker å dra en dag begge har energi nok til å gå opp en trapp uten å bli tung i pusten.

Jeg får vel legge meg godt til rette å begynne på sesong 6 av One Tree Hill, og vente på kvelden som blir fylt med Frustrerte Fruer. For det er jo ikke så mye annet å gjøre når man er syk enn å se på tv og vente på å bli frisk igjen, eller?

kjeleangrep

I skrivende stund ligger jeg i den mykeste sengen som finnes på jord, med min kjære venninne Benedicte. Vi fikk endelig lagt oss etter en kveld med mye kaos. Jeg gleder meg til å sove.

Tidligere i dag var jeg hos pappa, og han skulle lage grøt. Grøt er godt. Men plutselig bestemte den ene grøtkjelen seg for å være skikkelig asshole, og begynte å koke over, enda kjelen ikke stod på plata engang! Pappa blei litt sur og begynte å kjefte på kjelen. Han var overbevist om at kjelen gikk til angrep med vilje. Jaja, vi fikk nå grøt til slutt, og den var faktisk veldig god.

Vi skulle også ha jentekveld i kveld. Martine og Benedicte kom en tur, og vi hadde det veldig koselig. Utpå kvelden bestemte vi oss for å dra til Arthur, og jeg skulle sove hos Benedicte. Vi kom oss avgårde og ble der ganske lenge. Tida flyr jo i godt lag. Etter hvert ble hele gjengen kasta ut så vi dro til byen for å kjøpe potet. Dessverre hadde vi ikke nok penger, men vi fikk tigga litt så vi hadde råd til en toast. Det ble etterhvert kaldt, og vi gikk hjem. Så nå ligger vi her i den myke sengen. Tror jeg må lalle nå. Alle sammen må drømme søte drømmer.

God natt.

Teoball

Om noen få strakser skal jeg løpe ned på badet og prøve å lage en nogenlunde grei sveis, og så skal jeg, bror og pappa haste avgårde til Tønsberg for å se på "Død snø". Kjekt med gavekort på kino altså. Mens jeg er på kino kan du lese denne søte tegneserien:

dartboard

I kveld går han Teoball i land.
Ja, i kveld går han Teoball i land.
Du må vaske dæ på låran,
du må stusse fettehåran,
og i ræva kan du skrubbe dæ med sand.

Unnskyld, men det var pappa sin idé.

grønt lys fra pappa

Jeg er skikkelig fornøyd med dagen i dag! Det er så deilig at alt endelig går min vei. Jeg var jo på fløytetime i dag og det gikk skikkelig bra. Lærerdama sa at jeg var over gjennomsnittet flink til at det var min første time, og da velger jeg å overse at de fleste andre nybegynnerne er 8 år. Jeg skal bli pro! Men det var ikke det eneste bra som skjedde i dag, neida, jeg fikk nemlig grønt lys fra pappa i dag. Hva jeg fikk grønt lys for kan jeg ikke si ennå, men det er hvertfall utrolig bra.

Her er en fin sang. Jeg liker den, og det kommer du til å gjøre også.


Noen som har en noen tips til hvordan man kan bli kvitt stølhet? Det er vel kanskje litt sent å tøye ut nå siden det har vært der i noen dager nå?

fløytisten

På lørdag hadde jeg og Irene en sleepover hos Irene. Andrea kom også. Etterhvert. Det var kjempekoselig! Vi spilte kurong, hørte på The Offspring og lagde kaffe med karamel og blåbærbiola. Også så vi på Dan in real life og Get Smart. Vi gikk også en litt lang tur til Vilde. Klokka 3 på natta. Eller morgenen? Det var hvertfall kjempegøy! De morsomste turene er de som man går om natta. Eller morgenen.

sdc10429
Her er et kjempefint bilde av Irene og meg som spiller kurong.

I morgen er forresten min første fløytetime. Jeg gleder meg skikkelig! Jeg håper jeg klarer å lage ordentlig lyd da, sånn at jeg ikke blir amatør for resten av livet. Jeg skal lære meg en fin sang så skal jeg spille den på en video og poste den her. Da får dere høre hvor flink jeg er. Hvis jeg blir flink da.

sdc10456
Sånn her ser jeg ut i dag. Istedenfor outfit-bilde får dere et Silje-bilde, fordi jeg sjeldent har en outfit som er verdt å vise fram.

Har noen forresten smakt Spejderhagl? Det er veldig godt!
Ha en fin kveld :)

flukten fra t-heisen

I dag var jeg og min bestevenninne, Marte, i Kongsberg. Vi skulle i slalåmbakken og jeg skulle prøve å stå på snowboard. Vi tok en buss som gikk 08.30(!), og var framme halv 10. Jeg fikk leid et snowboard og et par sko. Vi stilte oss i kø for å ta firer-ekspressen, som er en stolheis. Ta vi kom på toppen bestemte vi oss for å kjøre Turisten som er en løype for familier og nybegynnere. Altså en lett bakke. Dette her var altså andre gang jeg skulle stå på snowboard så jeg var litt nervøs. Vi begynte å kjøre nedover bakken og det gikk jo helt greit, vi (jeg) bare kjørte veeeldig sakte. Jeg blei skikkelig redd for å få for stor fart også ante jeg ikke hvordan jeg skulle svinge, så jeg bare satt meg ned når det gikk for fort.

Da vi hadde kommet et stykke ned i bakken klarte jeg faktisk å svinge litt og jeg trodde alt gikk helt fint, men plutselig skjedde det noe så jeg deisa forover rett i bakken. Jeg falt så hardt at jeg slo pusten ut av meg. Det er noe av det fæleste jeg har opplevd. Jeg lå der og klarte ikke å puste innover, det var rett og slett klin umulig. Jeg fikk helt panikk og begynte å tenke at jeg kom til å kveles, men etter noe som føltes ut som en evighet klarte jeg å dra inn ny luft igjen. Det jeg kjente da var en stor lettelse. Jeg merka også at ei lita jente hadde kommet for å spørre om det gikk bra med meg, men da jeg så opp på hu så jeg bare masse lysende prikker. Det var litt ekkelt. Resten av nedturen var jeg livredd for å falle igjen, så det tok jo hundre år før vi hadde kommet oss helt ned.

Vel nede var jeg skikkelig sur på snowboardet så jeg gikk for å spørre om jeg kunne bytte til ski. Jeg tenkte for meg selv at hvis jeg ikke kunne få bytte så kunne jeg like gjerne dra hjem. Egoistisk? Kanskje. Men jeg var livredd for å falle igjen. Jeg fikk bytta til slalåmski og etter det ble dagen med ett bedre. Vi kjørte og koste oss, og spiste frokost på skikroa. Det var egentlig en veldig fin tur :)

sdc10418sdc10419

Jeg har forresten en fobi. En fobi for t-heiser. Det er det verste jeg vet, og er det noe jeg er redd for, så er det å kjøre t-heis. Jeg skjønner ikke at folk vil eller klarer å kjøre en sånn heis. Jeg syns det er mye bedre med stolheis. Hver gang jeg kjører t-heis så enten tryner jeg, eller så klarer jeg på et eller annet vis å stoppe heisen. Det er offisielt; å kjøre t-heis er en kunst. En kunst som jeg aldri har tenkt til å lære meg!

another way to dieJack White er nå offisielt på min top 3 liste. Han er bare helt fantastisk!

jeg vrir til rød firkant

Da har jeg akkurat kommet hjem fra harryland. Jeg var der med Charlotte, ei veldig god venninne. Da vi skulle fikse billetter fant vi ut at tiden kom til å bli knapp. Vi skulle nemlig komme frem til Strömstad kl. 12:30, og så var det meningen at vi skulle ta 13:00 båten tilbake til Norge igjen. Vi bestemte oss for å ta en senere båt så vi fikk vært der litt lenger. Den neste, og eneste båten dro fra Sverige kl. 19:30, men vi tenkte skitt au og endret billetten til den båten. Da fikk vi hvertfall nok av tid i Strömstad.

Vi var vel framme i vårt kjære naboland halv ett. Egentlig hadde vi ikke noe særlig plan over hva vi skulle gjøre, og vi fant fort ut at Strömstad er en knøttliten by, så det ble til at vi gikk rundt i ring i "sentrum" og prøvde å finne noen normale butikker. Det var skikkelig koselig å bare gå rundt i byen uten å stresse med både det ene og det andre. Vi tok oss god tid til alt mulig og fant et koselig sted å lunsje.

sdc10381sdc10387
Fin lunsj eller hva? Is og kaffe på Coop konsum var faktisk ganske koselig.

Etter vår fantastiske lunsj fortsatte vi vår fine byvandring. Vi gikk rundt omkring, tok bilder, og vi fant faktisk en Lindex butikk og et nogenlunde bra parfymeri. Klokka gikk og etterhvert ble det mørkere og mørkere. Vi tenkte at det kanskje var på tide å spise selv om vi ikke var så veldig sulte, pga. alt godiset vi hadde trøkt i oss hele dagen, så vi fant en restaurant som het Kontoret. Vi bestilte en hamburger hver fra barnemenyen og satt der og pratet og koste oss. Da vi hadde spist ble det skrudd på en film. Og den filmen heter så mye som Jackass 2,5. Vi hadde jo litt lyst til å se den så det ble til at vi ble sittende der ganske lenge. Tilsammen satt vi der faktisk i omtrent 3 timer. Innen vi hadde spist og hygget oss, hadde klokken rukket å bli 19:00, så vi bestemte oss for å gå tilbake til båten.

sdc10370sdc10399
Bra forklart...

På båten hjem hadde vi ikke noe å gjøre så vi fant ut at vi skulle spille kort. Jeg løp båten rundt for å finne en kortstokk, og til etter ganske lang tid klarte jeg det. Nye kort er jo ikke de beste kortene å spille med fordi de er så glatte, så kortene fløt jo rundt på hele bordet hele tiden. Vi spilte Vri åtter. Jeg vridde til rød firkant, som jeg lærte blir kalt ruter. Bra gjort, Silje.

sdc10391
Luktelys som lukter som friskt vann. Eh, kult?

Sweden, here I come

diverse2008052

Dagen for å være harry er kommet! I morgen er planen å stå opp grytidlig, dra til Sandefjord, møte min søte venninne Charlotte, og ta båten til harryland. Det kommer til å bli utrolig koselig. Tuppen og Lillemor på tur. Blir jo ikke så dyrt heller siden Charlotte klarte å skaffe oss gratisbilletter. Jeg skjønner ikke hva folk har i mot Sverige, eller rettere sagt svensker. Det kryr jo av hunks omtrent over alt! I'm so looking forward to this :D


what to do?

laracrofttombraiderdavincicode

En vakker dag fikk jeg en playstation. Og da jeg hadde hatt playstation'en en stund tenkte jeg at det kanskje var lurt å skaffe seg noen spill. Så etter litt leting gikk jeg til innkjøp av "Lara Croft tomb raider" og "The da vinci code". Jeg brukte spillene én gang, og så ga jeg opp. Det var jo ikke litt morsomt engang! Nå er problemet bare; jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med spillene.. Jeg vil ikke bare gi dem bort gratis for de var ganske dyre, men jeg har hørt at man kan selge dem til noen spillbutikker. Noen som vet hvilke butikker, og om det lønner seg å gjøre det? Burde jeg selge dem på finn istedenfor? Jeg vil ikke halvere prisen for å få solgt dem heller.
Help me out here!

nydelig kveld

sdc10294

sdc10314

sdc10337

sdc10315
Et nyttårsmirakel; det begynte å snø!

hits