februar 2009 (Silje ♪)

februar 2009

babyrompetørkeservietter

jbk

Jeg er på besøk hos Leif. Se så pene Leif og Arne er da! Jada, vi er litt teite, men man skal jo akseptere folk for hvordan de er, og ikke for hvordan de ser ut. Som du kanskje også ser har jeg tatt piercing i leppa. Det gjorde jeg i går.

Men over til overskriften; vi var på Ica for noen dager siden. Der har de 10kroners marked, og det er bra for oss fattige. Jeg kjøpte: tannkrem, tannbørste, red paprika hummus og knekkebrød. Vi gikk forbi masse babyrompetørkeservietter. De kosta også 10 kroner.

Nok tull. Jeg får være litt sosial når jeg endelig er på besøk.

a drop in the ocean

Alle sammen; hør her!Husk å velge HQ.

skal vi spille sjakk?

Her ligger jeg altså, i min smale, harde seng og drikke ingefærte. Jeg er fortsatt syk, og mamma har gitt meg forbud mot å gå ut. Jeg er sulten. Etterpå skal jeg og mamma spille sjakk. Jeg lærte å spille sjakk på hytta. Da spilte jeg mot broren min. Off, det er så sinnsykt lite å finne på når man er syk.
Noen som har noen tips til hva man kan finne på inne på rommet sitt?

Du kan legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så jeg har noe å lese på hvertfall. Nei, jeg skal ikke sitte her og skrive tull når jeg har så sinnsykt mye kult i vente. Det blir bare teit uansett. Jeg får gå og snyte meg, siden det er høydepunktet med dagen.

hjem, kjære hjem og little miss sunshine

Endelig hjemme igjen! Jeg kom hjem til Holmestrand kl. 18 og var hjemme her ca. halv 7. Da jeg kom hjem tenkte jeg at jeg skulle være litt snill og måke innkjørselen for mamma, sånn at hun kunne slippe å gjøre det når hun kom hjem. Det tok litt tid, men jeg ble ferdig. Jeg prøvde også å fyre opp i ovnen når jeg kom inn, men det ble ikke like vellykket.

Nå sitter jeg bare her egentlig. Jeg tror jeg snart kommer til å ta på meg koseklærne og legge meg i senga for å se på film, for jeg er ganske syk. Nesa renner hele tiden, og jeg tror aldri jeg har nyst så mange ganger på samme dag som jeg har gjort i dag. Jeg ser rosa ut i ansiktet, og leppene mine er sprukne. Sexy? Ikke akkurat. Heldigvis fikk jeg dratt på butikken sånn at jeg fikk kjøpt mykt snytepapir, så nå har jeg komfort-papir til nesa.

Noen som forresten har sett Little Miss Sunshine? For det er den jeg skal se nå. Den virket litt morsom når jeg leste bak på coveret, så ikke si noe stygt om den før jeg har fått sett den. Da trekker jeg det syke trynet mitt tilbake for å se film og bli frisk. God natt.

endelig framme i snødekte flå

Bare et innlegg til før jeg rømmer til den fine hytta som jeg skrev så varmt om i forrige innlegg. Jeg vil jo vise dere hvordan hytta ser ut:

img0026
Er den ikke fin?

img0336
Den ser vel litt mer sånn her ut nå kan jeg tenke meg. Halvannen meter snø og ti minus - jippii!

Litt bak hytta er det nå en liten "bod" som jeg og hele resten av familien var med å bygge når vi var små. Den har vi brukt mye til å leke restaurant i, der vi solgte lapper og kaffe for 2 steiner.

Ja, som sagt har jo jeg tatt tog hit. Det viste seg å bli litt mer komplisert enn forventet. På togstasjonen i Holmestrand fikk vi vite at det var satt opp mange busser for tog, så reisen min ble seende slik ut; Buss fra Holmestrand til Drammen - buss fra Drammen togstasjon til litt lenger bort i Drammen - lokaltog fra Drammen til Hønefoss - tog fra Hønefoss til Flå. Utrolig nok ble det minimalt med forsinkelser, og det er jeg skikkelig glad for. Nsb vet å holde tidsskjema når det virkelig gjelder.

Når det gjelder sommerferien, har mamma funnet på noe helt vilt. I går bestilte hun flybilletter til oss, så vi kan få oss en liten ferie. Syns du sa at det ikke ble noe ferie i år, mamma? Hun har bestilt billetter til Vilnius i Litauen. Derfra skal vi toge oss frem til Palanga, som vi skal fly hjem igjen fra. Vi kommer nok til å ta noen stopp på veien og utforske litt rundt omkring. Jeg gleder meg skikkelig! Det begynner å bli en del jeg skal være med på i sommer. Denne turen blir jo nesten som da vi var på backpacker-tur i Polen, og det var en skikkelig fin tur. Nå skal jeg ikke drømme meg bort igjen, jeg får heller være litt sosial når jeg først er her hos mine kjære besteforeldre, for det er ikke ofte vi er på besøk.

primitivt er koselig

Om ikke så altfor lenge skal jeg kjøre ned til togstasjonen og hoppe på et tog som jeg rekke. Jeg skal nemlig til den fine hytta vår i Hallingdal, og jeg gleder meg skikkelig! Vi har ikke noe luksushytte med marmorbenker, fliser på badet, innlagt vann, kabel-tv, stekeovn, og himmelsenger. Neida, vi har en liten, kjempefin hytte med utedo, gassovn, og en diger peis, og vi må selvfølgelig hente vann et stykke unna. Jeg elsker å være der, altså. Hvis man absolutt ringe, må man heldigvis gå kjempelangt til et fjell som heter Blåfjell. Det er jo skikkelig deilig med en ferie uten telefondekning og tv. Det vi har av underholdning er radio, ellers må vi spille spill, lese bøker eller spørre spørsmål fra de urgamle spørrebøkene som bestemor og bestefar fant i allers en gang for lenge siden. Jeg blir glad bare av å tenke på hvor koselig det er å sitte foran peisen om kvelden etter en lang dag med skitur. Det varmer så godt, og det er fakta at peis er mye koseligere enn en svart, liten ovn som varmer godt, men er kjip å se på. Dette kommer til å bli så herlig. Nei, nå er det  på tide å skyve de fine tankene til side litt, for jeg har jo et tog å rekke.

Blogges på torsdag :)

my hair is gone!

Neida. Joda. Men bare litt av det. Og damen som klipte meg tynna det ut. Masse. Det var morsomt å se på. Det er så utrolig deilig å være hos frisøren og bli stelt med. Jeg elsker at folk gjør ting med håret mitt. Og mesteparten av gangene jeg klipper meg, blir jeg fornøyd. I dag er en av de dagene jeg ble glad av å se på håret når det ble ferdig.

silje4silje2
Det ser kanskje ikke så annerledes ut på bildene, men det er en del kortere nederst og på toppen, også er det veldig tynna ut.

Jeg har også vært på minishopping i dag. Da kjøpte jeg en grønn jakke (bildet), 3 armbånd og nytt, fint undertøy. Jakken har jeg nå tre av, bare i forskjellige farger, og de har fort blitt favorittjakkene mine. De er skikkelig myke og deilige, og finnes i mange farger.

Så; valentinsdagen. Jeg har som vanlig ingen valentinsdate, eller kjæreste, eller noen slags form for kjærlighet fra personer rundt meg i det hele tatt. Det høres kanskje ikke så morsomt ut, men jeg prøver som vanlig å gjøre det beste ut av det. Etterpå blir det taco, og senere godis og tv-kos.

Har du det like morsomt som meg på dagen som alle hater?

gode gjerninger og jentekveld

Aiaiai, i dag har det skjedd mye rart. Jeg har låst inn nøkkelen min i skapet i garderoben på skolen, gjort to gode gjerninger + nesten en til, fått løs en bil som satt fast og lært hvordan man kan ødelegge en hengelås av hard metall. Det har vært en fin dag, og nå er det veldig bra med tanke på skolen også. Det er jo selvfølgelig deilig med vinterferie, men det er morsomt å lage bod igjen med en lærer som er skikkelig flink.

Nå skal jeg på jentekveld med noen venninner jeg ikke har sett på en stund, og noen klassevenninner av dem. Det blir sikkert koselig med litt jenteprat igjen med mine kjære. Men nå jeg virkelig løpe, for det kommer en bil utenfor. Vi blogges senere :)


the wiz - en forskremt pussycat

Den konserten jeg skulle på viste seg å være en forestilling som heter The Wiz. Det er en fornyet versjon av Trollmannen fra Oz, og den er skikkelig koselig! Jeg koste meg skikkelig når jeg så på den, og jeg er glad for at Miriam ville ha meg med. Alle som har tenkt til å se den burde glede seg, for den er virkelig noe å glede seg til, synes jeg da.
wizardofoz
Løven, Blikkmannen, Dorothy og Fugleskremselet.

Siden siste buss har gått for lenge sida, og ingen vil hente meg, skal jeg nå sove over hos Miriam. Det er egentlig ganske koselig. Jeg fikk jo ikke lov til å sove hos andre på hverdagene når jeg bodde hjemme, så det er litt uvant på en måte. Nå skal vi spise ferdig vår supergode middag, og hoppe til køys. Gleder meg til å vandre inn i drømmeland, for nå begynner jeg å bli ganske trøtt.

Nina Ricci

Om noen få strakser må jeg løpe til bussen, for jeg skal nemlig på konsert! Det er ikke noe stor konsert med kjente artister, men det blir sikkert koselig. Det var Miriam, ei venninne, som spurte om jeg vill være med, og selvfølgelig ville jeg det. Siden jeg har et under gjennomsnittet kjedelig liv, takker jeg ja til omtrent alle tilbud jeg får.

Har noen forresten lukta den herlige duften som kommer fra denne søte flasken?:

nina
Jeg fikk den i gave fra pappa, og den lukter jo skikkelig godt! Jeg fikk en pakke med parfyme, shower gel og body lotion, og jeg anbefaler den virkelig. Dra i parfymebutikken og lukt i vei! :D

Bare 132 dager igjen!

Det var skikkelig deilig å våkne opp uthvilt, endelig, til morgenen i dag. Jeg har lenge slitt med å få sove, så når jeg endelig ble skikkelig trøtt i går kveld, blåste jeg rett og slett i frustrerte fruer, og hoppet til køys. Og jeg må si; det lønte seg! I naturfagstimen i dag skulle vi gjøre et forsøk. Vi skulle se om spytt spalter stivelse. Et forsøk som inneholder jodoppløsning, potetmel og spytt høres jo noe tvilsomt ut, men vi fikk det faktisk til ganske bra. Og forsøk er jo mye bedre enn vanlig time, sant?

I dag var det meninga at jeg skulle ha fløytetime. Fløytetimen min begynner halv 5, og som det brødhue jeg er tenkte jeg ja, da tar jeg bussen ti på fem, da. Ikke særlig smart. Jeg endte opp med å gå glipp av timen, og vente skikkelig lenge i byen på neste buss, som selvfølgelig var forsinka. Det er noe med onsdager som bringer ulykke. Hver gang.

Nå er det forresten bare 132 dager igjen til Hovefestivalen! Åh, jeg gleder meg så sinnsykt mye, og jeg få med meg Charlotte. Hvis du skal på Hove er det bare å si ifra. Det er jo alltid morsomt med litt folk :)

programfag og party

Jeg tror aldri at jeg har blogget så tidlig noen gang før. Utrolig. Jaja, her er jeg hvertfall. Om en halvtimes tid er jeg nok på vei til bussen, så dette blir vel ikke et veldig utdypende innlegg. I dag har vi praktisk programfag, og det er gøy. Jeg sitter her med arbeidsbukse og verneskoa klare. For tiden har vi tømring, og da lager vi bod - igjen. Men den blir fin da.

I kveld skal jeg og en haug med andre folk samles hos ei venninne. Jeg tror det kommer til å bli skikkelig koselig! Vi skal se på film og prate og le masse. Jeg gleder meg, jeg. Også skal Charlotte være med meg hjem etterpå og sove her i natt. Jeg gleder meg til det å, for hun har ikke sovet her før, og det er ganske sjeldent at jeg får besøk. Hun skal også være med meg til Holmestrand i morgen. Ops, det kom jeg på nå - kanskje en idé å spørre pappa om det er greit? Haha, men jeg tror da det. Charlotte er jo så søt og snill :)

Nei, nå tror jeg at jeg må begynne å lage frokost eller noe, for jeg kan høre magen skrike. Jeg oppdaterer fra Miriam i kveld, peps. Ha en fin dag hvor enn dere måtte befinne dere! :)

utfordringen

Siden jeg leste denne bloggen ble jeg utfordret.

UTFORDRING:
1.Gå til Mine Bilder/mapper
2.Velg den 6. mappen
3.Finn det 6. bildet
4.Sett bildet på bloggen og skriv litt om det
5.Inviter 6 nye og link til dem. Gi dem beskjed om utfordringen.

hpim3547

Her er altså mitt bilde. Det er fra skoleavslutninga som vi hadde i 10.klasse, og på bildet holder klassen min på med å gå inn i gymsalen hvor vi fikk utdelt vitnemålet vårt. Det var en veldig fin dag, og jeg følte meg skikkelig stolt når jeg kunne gå opp på podiet og shake hands med rektor fordi jeg endelig hadde klart å fullføre tre år på ungdomsskolen. Etter at vi hadde fått utdelt vitnemålet hadde alle klassene en avslutning for seg selv. Mange minner fra den dagen, ja..

superonsdag meg i ræva

Dagen startet med at jeg selvfølgelig klarte å forsove meg en time. En veldig lang time. Siden jeg forsov meg så mye, hadde jeg bare 20 min på meg til å pakke sekken, kle på meg fem lag med klær, spise frokost, gå på do, blande jordvann og løpe til bussen. Det eneste jeg rakk var å kle på meg og løpe til bussen. Vi skulle ha aktivitetsdag i dag og jeg skulle stå på skøyter. Utrolig nok klarte jeg å komme meg på skolen til tida, men det var jo et helvetes strev med skøyter på bussen og skøyter over alt. Vel framme fikk vi vite at vi kunne gå til lunsj, altså halv 12, men siden det var litt småkaldt og alle hadde vondt i føttene, tok vi oss til rette i kantina ganske tidlig. Tiden vi tilbrakte på banen var jo ikke så ille, og jeg fikk faktisk filma en del så det får dere se på videbloggen jeg har lovt å komme med.

Ikke nok med at jeg forsov meg, men da jeg var med ei venninne på butikken, virket ikke bankkortet hennes. Det var bare chipen som funka, men på akkurat den butikken hadde dem ikke fått fiksa det chipsystemet enda. Wtf? Og når jeg endelig hadde kommet meg på bussen hjem, sier bussjåføren at vi må kjøre tilbake til garasjen for å bytte buss fordi det var noe galt med den vi dro med. Det resulterte i at jeg ikke fikk med meg superonsdagstvprogrammene, og at det tok hundre år før jeg kom hjem, så nå er jeg skikkelig sulten, men det finnes jo ikke mat her i huset. Noen som vil spandere middag på meg? :)

katarinas verden

I dag har jeg vært på kino med ei venninne. Vi så på Revolutionary Road. Den var skikkelig bra, og ganske uforutsigbar. Jeg likte den selv om den var trist og mørk. Jeg anbefaler dere å se den, dere vil ikke angre :)

Tidligere i dag hadde jeg ingenting å gjøre så jeg kikka litt rundt på nettet, og da kom jeg over gode gamle sol.no. Jeg trykte rundt og kom inn på sol-tv, og så husket jeg at jeg, i fjor, hadde sitti og sett på Katarinas Verden, og Katarina på festival. Jeg begynte på nytt og så meg gjennom 44 snutter, og det tok faktisk ganske lang tid. Jeg syns det var skikkelig morsomt å se på Katarinas Verden. Jeg aner ikke hvorfor jeg fikk glede av å sitte og se på et annet menneske dokumentere sin ikke så uvanlige hverdag, men det kan jo hende det var akkurat derfor. Jeg følte at jeg kjente meg igjen i livet hennes, og at de probelemene som oppstod hos henne, var vanlige problemer som oppstår hos mange andre ungdommer også. Jeg syns hvertfall det var koselig å se på snuttene igjen. Og Katarina: lag mer show. Jeg vil se flere snutter :)
katarina

addicted

Jeg har fått helt hekta på et spill som heter Penguin Diner. Spillet går ut på å jobbe i en kafé for å få penger til å dra hjem. Man må hele tiden ta inn nye kunder, se hva de vil ha, servere, ta penger og passe på at pingvinene ikke blir røde i ansiktet. Hvis de blir røde i ansiktet, drar de hjem igjen. Det er tre kafeér man kan jobbe på, man må bare jobbe seg oppover og få fine stoler til kafeén, nye skøyter og store tv'er. Skikkelig tidsfordriv, men helt avhengighetsskapende når man først har begynt. Spillet finner du her.

Sånn her ser spillet ut:
penguin diner

Veldig morsomt, jeg anbefaler alle å prøve det hvis de har en litt kjedelig skoletime eller bare har lyst til å gjøre noe helt meningsløst.

hits