februar 2012 (Silje ♪)

februar 2012

gul tusj

Jeg lever fortsatt! Sitter enda her med mine kjære hefter og leser som aldri før. Da jeg endelig bestemte meg for å ta en pause for å se på Amazing Race (<3), fant jeg ut at nesten alle kanalene plutselig hadde forsvunnet. Nå har vi bare drittNRK med dritt på. Supert at jeg ikke får se på det eneste programmet jeg følger med på. Endte opp med å sette på en dvd med Heia Tufte fra 2005. Har bare sett den en million ganger før, men jeg MÅ ha noe i bakgrunnen når jeg leser.Har lært meg å bruke gul tusj når jeg leser. Det gjør alt så mye lettere! 

I morgen skal jeg endelig på skolen med resten av optikkbarna, og da kan jeg få hjelp. Jippi! Tror aldri jeg har gledet meg så mye til å dra på skolen før. Håper jeg får noe ut av det. Surt å lese så mye som jeg har gjort for ingenting..

tyrkisk torsdag

I går hadde jeg en kjempekoslig kveld sammen med Benedicte og Marte. Det er evigheter siden vi hadde jentekveld, og det er ikke ofte vi får vært sammen samtidig siden vi bor så spredt.

Vi fant fram Domino som vi pleide å spille før. Det er faktisk ganske moro :)

Også friska vi opp litt i løkkeskrift. Det er vanskeligere enn en skulle tro. Kan ikke skjønne at vi klarte det her i fjerde klasse!


Om bare noen dager reiser Benedicte fra oss på klassetur, og da blir hun borte altfor lenge! Se så trist hun er for at hun skal dra fra oss. Kan tenke meg hvor fælt det er å være borte fra meg. 


Omtrent alle jeg kjenner er ute og drikker i kveld på russekro og studentfester, men ikke jeg! Jeg er flink jente som ikke drikker midt i uka. Tilbragte heller kvelden med Øystein og noen av hans kollegaer. Vi spiste på en tyrkisk restaurant, og det var skikkelig godt. Jeg anbefaler den veldig, men jeg husker ikke hva den heter akkurat nå. Det begynner i hvertfall på C, og den ligger i Drammen.

bare 11 dager igjen

Ja, nå er det bare 11 dager igjen til jeg skal ha eksamen i fysikk. Det er vel kanskje det kjedeligste og mest ubrukelig drittfaget jeg noen gang har hatt. Faen. Det gikk jo så utrolig bra sist gang, så da regner jeg med at denne gangen blir det rene karusellturen! Æsj.


Det er bare rabbel med egyptiske hieroglyfer som egentlig skal gi mening. På toppen av det hele bruker vi ikke tall engang, kun bokstaver. Fysikk = død.

Så glad var jeg i stad

men nå.. nå har jeg blitt hjerneskada.Oh JH, why must you mock me?

støtt meg

Etter 47(!) minutter på telefon med kundestøtte og en million testsider..
..virker endelig printeren min igjen.

Uten kundestøtte hadde jeg dødd. Tenk om printeren min hadde vært ødelagt for alltid! Da kunne jeg jo ikke printet ut bilder som dette:

eller detteMen på grunn av min svenske kundestøtte kan jeg det!

Jeg elsker kundestøtte. 

PS. Ordet "kundestøtte" ble nevnt fire ganger i dette innlegget. Ops, fem.

hjertedagen

Jeg er kanskje ikke den mest romantiske kniven i skuffen, men jeg tenkte jeg kunne gi en liten hilsen til min kjære på denne utrolig overdrevne hjertedagen.

Roser er røde

du er sjuk

Ik wil je neuken

jeg tar meg en øl

<3

guess who's back

Jeg er tilbake etter en ekstremt lang bloggpause, så velkommen tilbake til alle dere fire som pleide å følge meg!

I løpet av pausen har jeg rukket å gjøre mye. Jeg har fått en ny pus.


Han heter Einar :)

Jeg har begynt på høgskole og lært masse om farger, lys og fysikk.


Jeg har forandret utseende:


Tulla! Jeg er fortsatt like pen :>

Jeg har sett på kjempemange serier, og fått en ny favoritt!


Hvis du ikke vet hvem disse er så fortjener du ikke ditt liv.

Okei, jeg hadde visst ikke gjort så mye, men følg med for det kan hende jeg kommer til å gjøre noe!

hits