februar 2013 (Silje ♪)

februar 2013

taxi taxi

Vinterferien er i full sving og jeg ferierer med halspastiller og snørrpapir. Bra start!

Jeg begynte helga med å være sjåfør for naboen. Det ble litt av en vill ferd da vi var på vei hjem. Det endte med at vi brukte tre(!) timer for å komme oss hjem fra Oslo. En tur som vanligvis tar 40 minutter. Siden kroppen min ikke takler ekstreme døgnrytmeendringer så bra førte turen til at jeg nå ligger med nyseanfall og tett hode.
På lørdag tenkte jeg å ha en rolig kveld, men da var det Øystein sin tur til å bli kjørt rundt. Han skulle nemlig på byen for første gang, og jeg fikk æren av å være taxi. :)

Da jeg våkna i dag måtte jeg bare si nei til kjøring siden det føltes ut som jeg hadde en alien inni meg som prøvde å komme seg ut gjennom øynene mine. Jeg har ligget rett ut på sofaen i hele dag og knaska paracet og halspastiller til den store gullmedalje. Nå gleder jeg meg bare til Øystein kommer hjem igjen. Det er ikke så moro å være alene når man er syk.

Dagens redning!

Astrup Fearnley

I dag hadde vi "skole" på selveste Astrup Fearnley museet! Det er et skikkelig kult museum for samtidskunst. Vi var ikke å så på selve utstillinga, men vi fikk et kjempefint møterom som vi kunne bruke. Først fikk vi vite litt om arkitekten som har designa bygget, så delte vi oss inn i grupper og kom opp med idéer til hvordan man kunne belyse bygget. Var faktisk ganske interessant. Fint å lære andre steder enn kun i klasserommet!

Gleder meg til jeg skal tilbake for å se på utstillinga!

Ganske snål kunst kan man si..

Selv om det var moro i dag, kan ikke moroa vare for evig. Nå må jeg nemlig legge bort livet hele helga for å få gjort ferdig prosjektarbeid. Investigation in my <3 :(

dåp

I dag stod vi opp tidlig for å dra til Stavern i barnedåp. Søstra mi døpte sin nye prins, Henrik Nicander, og jeg ble spurt om å være fadder. Jeg fikk stå der oppe med dem mens de dyppan i vann. Kirka vi var i var skikkelig fin! Veldig annerledes enn andre kirker jeg har sett.


(Google)

Etter selve dåpen var det feiring! Vi koste oss og hilste ordentlig på dåpsbarnet før vi dro. Vi måtte dra ganske tidlig siden Øystein måtte jobbe i dag. Synes det er ganske kjipt at det blir så mye søndagsjobbing, men må man så må man. Det var i hvertfall en veldig fin dåp. :)

Siden Øystein fortsatt er borte har jeg virkelig slått på stortromma når det gjelder middag!Yay.

hits