mars 2009 (Silje ♪)

mars 2009

EARTH HOUR

I kveld fra kl. 20:30 til kl. 21:30 må alle sammen huske å slukke lysene for å bli med på en global klimaendring. I fjor var det hele 35 land og over 370 byer som deltok, noe som utgjorde nærme 50 millioner mennesker, og i år håper vi at det kommer til å bli enda større. For mer info kan du gå inn på www.earthhour.no. Jeg skal ihvertfall delta :)

233960


eksperimentet

Jeg har planer om å gjøre et eksperiment. Eksperimentet begynner 1. april og skal vare ut hele måneden. Det eksperimentet går ut på er å ta et bilde hver dag, og så publisere det her på bloggen. Jeg kan ta bilde av hva som helst; en morsom hendelse, en trist hendelse, et klasserom, en buss, osv.. Hva som helst. Jeg gleder meg til å begynne. Jeg tror faktisk at det kan bli ganske kult, hvis jeg gidder å gjennomføre det :)

en frossen potet, takk!

Nå har jeg akkurat leita meg ihjel etter noe å spise til middag. Ja, jeg kunne jo ha spist fiskegrateng, men det var ikke akkurat det jeg hadde forestilt meg i dag. Jeg hadde tenkt til å lage egg og stekte poteter, men da jeg gikk for å hente potetene i kjøleskapet så var de ikke der. Trur du ikke Charlotte hadde lagt alle potetene i frysern! Så Charlotte, hvis du noen gang kommer over dette: Ikke legg potetene i frysern, de hører hjemme i kjøleskapet!

Jeg ringte til mamma for å få litt råd, og hun kom med den geniale idéen å lage omelett. Så da blir det noe eggeish på meg i dag.

eggs


over og ut

I går var min første dag på jobb. Min første dag som markedskonsulent. Min første dag uten frihet til å kunne gjøre hva jeg vil, når jeg vil.
I dag var min andre dag på jobb. Min andre dag uten frihet. Det var også min siste dag på jobb. Siste dag med uendelig venting på telefonsvarere og folk som "allerede har bra nok forsikring". Ja, det høres sikkert ut som om jeg er en som gir opp med en gang, men det er jeg ikke. Jeg hadde jo mine grunner til at jeg sa opp, og en av dem var at jeg kom hjem kl. kvart på 10 tre kvelder i uka og har dermed null fritid til å gjøre det jeg vil, eller å forberede meg til skolen neste dag. Jeg blir tappa for energi og det er faktisk ganske vanskelig å være glad og motivert i 5 timer når man nettopp har jobba 8 timer i bygghallen på skolen. Jaja, hvis jeg trenger en sommerjobb vet jeg hvor jeg kan komme krypende tilbake hvertfall.

Vi har jo blanda klasser på skolen pga fordypninga nå. Jeg går nå altså i 1BAMU, som står for 1 bygg og anlegg muring. Jeg kjenner vel 4 personer i klassen fra før tror jeg, så de fleste er ganske ukjente, pluss at jeg er den eneste jenta. Weheey. Men det blir sikkert en fin periode. Håper jeg.

Nå skal jeg legge meg og sove lenge. Jeg gleder meg, for jeg får jo nesten ikke sovet noe for tida. Nå har jeg sjansen, så den skal jeg faen meg ta. En det en ting jeg lærte på mine to dager i jobb så var det dette: "ikke prøv - bare gjør det". God natt godtfolk!

tull, beito og kunst

I dag er siste dag med tull og tømring. Neste uke begynner nemlig fordypningsperioden vår, og da skal jeg mure og gjøre lignende ting heeelt fram til sommeren. Jeg grugleder meg, for jeg må bytte klasse, og da blir jeg den eneste jenta. Jeey?

Etter skolen i dag blir jeg henta av pappa. Jeg skal få lov til å kjøre til Beitostølen. Jeg fant ut hvor det var også, det er ved Valdres så det er ganske langt. Jeg gleder meg litt.

Se her på den fine kunsten vi lagde på skolen:
dsc00556
Lærern likte at vi var kreative, og det var vel det eneste han likte med det.


business woman

Nå har jeg endelig fått meg en jobb. Hurra for meg! Jeg var på jobbintervju i går, og fikk jobben tvert. I dag var jeg på salgskurs, og det var jo egentlig ganske interessant. Jeg lærte mye jeg kan få bruk for. Kanskje en idé å si hva jeg har fått jobb som? Jo, jeg har nemlig fått jobb som markedskonsulent, så jeg skal drive med markedsføring. Det kan jo bli en opplevelse det, men jeg er villig til å gjøre ganske mye for å få en cv som er en smule mer fyldig enn det den er nå.

Det skjer vel egentlig ikke så veldig mye annet spennende for tida enn denne jobben. Til helga blir det tur til Beitostølen. Jeg husker ikke helt hvorfor vi skulle dra dit, men ski er hvertfall innblanda så jeg har en liten anelse allikevel.

Nå skal jeg gå og fikse ferdig maten til Bernt. Ho kommer hjem snart, men jeg trur jeg går og legger meg. Er jo ikke noe vits i å sitte her og kjede seg når jeg kan få en god natts søvn istedenfor?

ekstremt redusert

Jeg er så sinnsykt trøtt. Det er nesten så jeg må kjempe mot øyelokka mine, for jeg kan ikke legge meg ennå. Jeg se på the L word. I forrige uke sovna jeg når jeg skulle se på det så jeg kan ikke la det skje nå. Jeg har på vekkoppklokke da, sånn i tilfelle bare. Tror jeg må sove litt nå, sånn at jeg klarer å følge halvveis med når det begynner. Husk å se på The L Word da, alle sammen!
hits