mars 2011 (Silje ♪)

mars 2011

jeg avslører hemmeligheten

Jeg så verdens beste film i dag - "The Secret". For dere som aldri har hørt om The Secret, så er det rett og slett oppskriften på et lykkelig liv. Du kan sjekke ut denne linken hvis du vil vite mer om dette.Er det én ting jeg har bestemt meg for, er det å leve etter the secret. Jeg tror virkelig på det her, og jeg skal bevise at det virker for de som ikke tror på det. Jeg har satt meg noen mål og de klarer jeg å oppnå hvis jeg bruker hemmeligheten. De fleste tenker nok at dette er noe overtroisk piss, men det er nettopp det man skal unngå å ta innover seg.

Etter at du har sett filmen vil du skjønne at livet ikke består av tilfeldigheter. Du skaper ditt eget liv ved hjelp av dine egne tanker. Alt som skjer i livet ditt skjer på grunn av det du trekker til deg. Og for dere ekstra nysgjerrige skal jeg avsløre hva hemmeligheten er!

The Secret is the law of attraction. Think it, dream it, live it.

Har du hørt om The Secret? Hvis ja, tror du på det?

kjære gud, hvis du fins..

Tiden går alt for fort, og jeg rekker ingenting lenger. Det begynner å nærme seg frister for søknader på skoler, men jeg aner ikke hva jeg vil. Jeg skulle ønske at en idé bare datt ned i hodet mitt, og at alt kunne falle på plass med tanke på skolevalg. Det er så utrolig vanskelig å velge hva man skal gjøre med livet sitt - i en alder av 18 år. De voksne sier at man skal gjøre det man interesserer seg for sånn at man ikke ender opp i kassa på Kiwi for resten av livet. Men hvis man tar et friår for å prøve å finne ut hva man har lyst til, nei, da er man sløv og lat siden man ikke "gidder" å ta en utdannelse.

Slutt å ha så store forventninger til meg, og ikke press meg til å gå på skole. Jeg har faktisk søkt på noe, men det er fordi jeg følte jeg måtte, og jeg vet ikke engang om jeg kommer til å si ja hvis jeg kommer inn. Jeg vil studere noe siden jeg ikke har en jobb jeg kan gjøre hele neste år. Problemet mitt er bare det at jeg er så.. Jeg har ikke ord for det engang. Jeg liker så mange ting, men hvis noen spør meg om hva jeg kunne tenke meg å studere, blir jeg helt rådvill. Kjære Gud, hvis du fins -  HJELP MEG!

hits