mars 2012 (Silje ♪)

mars 2012

jeg lager film

Jeg har laget film! Eller, jeg har vært med på å lage film. Til skolen. Det handler om melanopsinholdige fotosensitive retinale ganglieceller. Haha, vedder på at du ikke vet hva det betyr!Jeg liker å lage film. Holder på med et nytt prosjekt allerede, men det er superhemmelig. Gleder meg til det er ferdig!

all grown up

I dag er en veldig bra dag. Jeg har gjort masse voksengreier, og det føles så bra. 

En liste over hvor flink jeg har vært:

- Vaska opp

- Tørka støv

- Kjøpt steketermometer (!)

- Laga supermiddag

- Lært om markedsføring

- Lært hvordan man finner ut hvor mye man får igjen på skatten

 Bevis!

På torsdag er det enda en eksamen, denne gangen i markedsføring. Utrolig kjedelig fag som jeg gleder meg sykt til å bli ferdig med. Denne voksengreia kunne jeg fint klart meg uten. :)

down by the riverside

Denne sangen er så utrolig fin. Jeg la merke til den i en episode med Revenge, og ble forelska med en gang. <3

En liten smakebit:

musicnodes
Agnes Obel: Riverside 

gi meg en skau

Jeg er så glad for tida! Det er varmt hele tiden, til og med på kvelden, jeg har noe å gjøre hele tiden, og jeg har verdens beste kjæreste som bare er best hver dag. Hva mer kan man ønske seg? Mer penger? Ja. Men penger kommer senere.

Kom nettopp hjem fra en liten tur. 


Jeg ble så fascinert av hvor lang jeg ble i skyggen. Det er alltid like gøy å bare stirre på skyggen sin mens man går framover. Den flytter seg jo fram og tilbake! Kanskje det bare er jeg som gjør sånt, men det er moro uansett.

Det er litt kjipt å bare gå langs veien, men Øystein nekter å tegne kart over skogen til meg. Altså, jeg trenger ikke kart over hele skogen, jeg vil bare vite hvordan jeg kommer meg til begynnelsen av stien.

Nå sitter jeg her og koser meg med vitaminvann som egentlig bare er vanlig vann.Hvit på leppa da. Jeg ser ut som en bjørn. Eller noe.. 

Jeg ser ut som et dyr som er hvit rundt munn.

dritalei

Det er så mye prosjekter og eksamener på gang at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Sitter og skriver om salongmaleriet, prosjekt i verdens kjedeligste fag. Når det her er ferdig må jeg begynne på neste prosjekt og lese til eksamen samtidig. Hadde vært greit å bli ferdig med alle prosjekter i begynnelsen av semesteret, men neida! Virker som lærerne virkelig vil brenne oss ut med 'lekser'.

Det aller verste er nok designhistorie. Herregud, jeg er en million prosent sikker på at når jeg er ferdig med det her kommer jeg aldri til å analysere et bilde igjen. Tror ikke malerne satt og tenkte over at den bittelille streken nederst til høyre skal bety kjærlighet eller hest. Det er bare en jævla strek. Kanskje de til og med sølte. "Kunsten" vi ser på ser i hvertfall ut som nettopp det - SØL!endelig ferdig

Jeg er endelig ferdig med eksamen! Herregud, jeg er så innmari letta. Det føles som om en dritsvær container med tall har blitt løftet av skuldrene mine. Jeg har en veldig god følelse på at det gikk bra, men man kan jo aldri vite. Heldigvis er det ikke lenge til sensuren faller. JEG ER SÅ GLAD! :D

På fredag feira vi med en pils, og resten av helga har egentlig bare gått med til daffing. Fikk tatt en tur på treningsstudioet, men vet ikke om jeg har råd til å begynne der. Det er så dårlig gjort å skrive "studenpris: superbillig", og la være å skrive om alle de andre avgiftene man må betale. Men det var veldig fint der. Det heter Moov og ligger rett ved skolen!

Nå skal jeg bare bruke resten av kvelden til å slappe av og se på Lost. Favoritten <3

hits