april 2009 (Silje ♪)

april 2009

steike fine gardina

Jeg har forresten hengt opp gardiner i dag! Tadaa :D
sdc11006
Må bare skryte litt når jeg klarer å gjøre noe så fornuftig som å bytte ut julegardinene!

skal du feste i morgen?

Nå er jeg nesten helt ferdig med å flytte. Eller, jeg er jo ferdig med selve flyttinga, men jeg mener å pakke ut. Se her så rotete det var da jeg begynte:
sdc11004
Men nå er det mye ryddigere enn det da :)

Ja, jeg er altså en av de som ikke skal feste i morgen. Det er ikke det at jeg ikke har lyst til å dra på fylla som alle andre, for det har jeg, men jeg har bare ikke råd. Så, siden jeg ikke skal bruke opp masse penger på noen timers morro, skal jeg faktisk være litt aktiv. Jeg skal svømme. Det er så sinnsykt lenge siden jeg har gjort det, og i det siste har jeg hatt skikkelig lyst til å gjøre det. Å velge svømming framfor fylla høres vel rart ut for deg som er en fast helgedranker, men hva gjør man vel ikke når man er fattig?

Her er forresten noe som gjør meg glad for tiden:
sdc10974
Verdens beste brus

sdc10946
Charlotte

sdc10996
Sepia

sdc10926
Og Miriam

på flyttefot - igjen...

Akkurat nå sitter jeg med min søte venninne, Miriam, på biblioteket i Larvik. Vi venter på at pappa får fiksa ferdig bilen sin sånn at vi kan kjøre hjem. Miriam skal nemlig ligge over hos meg heele helga! Jeg tror det kommer til å bli skikkelig koselig for hun har aldri vært hos meg før, hun har faktisk aldri vært i Holmestrand i det hele tatt før.

Ja, over til det jeg egentlig skulle dra fram. Jeg flytter i dag. Ikke så veldig langt da, bare hjem til Holmestrand. Det blir tredje gang jeg flytter på under et år! Det er, for meg hvertfall, litt stressende, men hva gjør man vel ikke for skolen? Eller..

Jeg får vel komme meg avgårde før pcn skrur seg av. Det er så typisk på sånne bibliotekmaskiner^^

jeg er gravid

Da var det tid for bloggfest hvis jeg ikke tar helt feil. Jeg skal dra alene og jeg aner ikke hvordan jeg kommer meg til lokalet. Noe hjelp å få? Jeg gleder meg, men er samtidig litt nervøs. Jeg håper ikke det er langt unna Oslo S for da sliter jeg. Aner ikke hva jeg skal ha på meg heller. Bare surr i dag. Huff, nå høres jeg bare kjip ut. Skal slutte å klage og komme meg avgårde til Sandvika. Vi møtes kanskje i kveld? :)

Jeg ble forresten gravid i natt. Er ikke det koslig?

påskekos i parken

sdc10869
Bilde fra i går. Det var en sinnsykt koslig dag! Jeg feira først påskeaften hjemme med mamma. Det var helt utrolig hvor fint vær det var! Det var helt knallblå himmel, massemasse sol og skikkelig sommervarmt.

Etter at jeg hadde grilla og sånn med mamma, dro jeg til Sandefjord for å tilbringe mine siste feriedager med Charlotte (ja, det er det søte vesenet som gliser på bildet). Hun hadde laget en overraskelse til meg, og overraskelsen var *trommevirvel* piknik! Vi gikk til parken og spiste banan med brød og drakk billig øl. Det var skikkelig koselig, og jeg gleder meg til neste gang vi kan dra på piknik igjen.

I dag har vi vært på middagsbesøk og gått litt rundt i byen. Vi gikk ut på brygga og satt der en stund og plutselig ut av ingenting bare var båten den. Den store svenske- eller danskebåten. Stor var den hvertfall. Vi måtte jo se litt på den så vi satt oss på en benk og tok bilder av den. Det var veldig fascinerende så vi begynte å telle alle bilene som kom ut av den. Vi kom fram til at det var 141 eller 142 biler. Forklarer hvor spennende kveld vi hadde, sant? :-)

den nakne sannhet

Jeg kjenner mange som er redde for hvordan de ser ut. Altså, de er ikke redd for sitt eget speilbilde, men de er redd for hva folk syns om utseende deres. Det jeg ikke skjønner er hvorfor folk faktisk går rundt og er bekymret for hva folk vil synes om dem hvis de ikke har på seg sminke. Hva er det som er så skummelt med å en dag gå uten sminke? 'Jeg har jo så masse kviser og urenheter', tenker kanskje du da, men javel, det er menneskelig! Alle får kviser i løpet av livet sitt, så hvorfor er det så big deal? Jeg syns hvertfall det er utrolig teit og barnslig med de som sier at de ikke engang vil dra på butikken uten sminke. Skjerpings folkens, verden går ikke under bare fordi du ikke sminker deg!

Jeg går fram som et bra forbilde og legger ut et sminkeløst og uredigert bilde av meg selv.
sdc10641

kiitos

Jeg var i Kautokeino i dag med pappa og lillebror. Da vi kom fram hadde vi ingenting å gjøre, vi ville nemlig ikke være på Juhls hele dagen, så vi dro videre til Finland. Jeg elsker Finland. De snakker så fint der, og det er alltid koslig å være der. En dag skal jeg lære meg finsk. Jeg skal flytte til Finland en gang og gå i saunaen hver dag. Det blir gøy.

Vi var litt på Juhls også da. Der fikk vi kake og den var skikkelig god. Det var sitronkake. Nam! Alle som ikke har vært på Juhls burde dra dit en eller annen gang for det er skikkelig stemning der. (Litt reklame kan man jo drive med)^^

Dagens bilde. Hihi.
sdc10738

p.s. jeg savner deg leif <3

sånn kan det gikk

sdc10722
Det var fint vær i dag.

sdc10726
Tanja hadde fint hår i dag.

sdc10721
Og vi hadde det fint på kafé i dag.

Her er dagens bilde:
image899
Det sier seg vel egentlig selv. Hihi. Sånn kan det gikk.

Jeg føler at dette eksperimentet er "bra" for meg. Jeg tar mer bilder og jeg gjør det faktisk hver eneste dag. Det er fint og vite at jeg har minner i form av bilder fra hver ting jeg gjør når jeg er på ferie. Og hjemme da.

I morgen skal jeg til Kautokeino med pappa og Ørnulv. Jeg gleder meg masse. Egentlig vil jeg til Finland også, men jeg tror det blir for liten tid. Vi skal jo hjem igjen på torsdag. Kanskje jeg til og med kan kjøre dit selv! Det hadde vært gøy.

Nå får jeg se ferdig The meaning of life. Du kan jo gå inn på denne linken og "spille".

god natt

Fordi hun er så snill og lar oss få invadere hjemmet hennes.
sdc10701

"jeg gjorde inntrykk skjønner jeg"

Det har vært sløvedag nr 1 i dag! Ingenting morsomt har skjedd. Jeg stod opp skikkelig seint og begynte å se på saw 3 siden jeg hadde sawmaraton i går, og klarte å sovne. Etter min filmstund, dro pappa meg med ut, vi skulle nemlig på kjøretur. Vi kjørte til plassen der bryllupet skal være, og det tok jo sin tid. Farmor ble også med. Hun husker meg ikke. Jeg har gjort et fint inntrykk skjønner jeg. Hver gang vi møtes spør hun hva jeg heter og hvem jeg er. Selv om hun er gammel blir jeg litt mutt av og til. Men men, sånn er livet. Får bare håpe jeg ikke blir sånn når jeg blir gammel.

Her er forresten gårdsdagens bilde som jeg dessverre ikke fikk lagt ut i går.
sdc10664
Det er fra skituren til pappa og meg. Vi gikk minst en mil. Weheey! Det er så deilig at man føler seg så fresh etter at man har vært på skitur, eller tur i det hele tatt. Jeg følte meg hvertfall mye bedre etter at jeg hadde slitt meg ut i noen timer for så å kunne ta seg en kvikk lunsj med god samvittighet.

party på flisekompaniet!

Etter å ha reist siden klokka kvart på 4 i natt, har jeg nå endelig kommet fram til Alta. Jeg fikk sovet litt på vei til gardermoen og på flyet så jeg er ikke totalt ødelagt. For øyeblikket er jeg på flisekompaniet med søster og bror mens søstra "jobber". Det kommer jo ingen kunder i det hele tatt og det virker ikke som det kommer til å komme noen heller. Det kom én mann, men han var visst ikke kunde. Dette kan bli en lang arbeidsdag..

Hvis du bor eller bare er i Alta så stikk innom flisekompaniet på Aronnes og hils på meg. :-)

til paris, til paris, skal jeg flyve på en gris

Jeg gruer meg til etterpå. Det virker kanskje rart siden klokka nå viser 23:33 og etterpå pleier å være i drømmeland. Selvfølgelig skal jeg til drømmeland også - håper jeg. Jeg gruer meg fordi jeg må opp i 2-3 tida og kjøre inn til hovedstaden, jeg skal nemlig ta fly til Alta. Ikke snakk om noe påskeferie med palmesus og bølgebrus i denne gården. Her bærer det nordover og opp på fjellet, ja, for jeg regner jo med at pappa kommer til å prøve og dra oss med ut på skitur i tide og utide. Han har til og med nevnt slalåmbakken, og jeg frykter det verste. Ikke faen om jeg skal i bakken altså. Jeg velger heller å gå to mil på ski enn å ta en skummel t-heis!

Jeg tror jeg bare legger ut bilde for dagen og hopper til køys så jeg ikke ødelegger dagen helt for meg selv i morgen.
hendelse
En läkerolboks? Ja, selvfølgelig! Pappa kom nemlig hjem fra Paris for noen dager siden og da var denne boksen en av tingene jeg fikk av han. Jeg elsker läkerol, men siden jeg hiver i meg omtrent hele pakka på null komma niks, må jeg jo ta konsekvensene av det også. Ja, det finnes konsekvenser for overdrevent inntak av läkerol, og konsekvensen er at overdrevent bruk kan ha lakserende virkning, som det så fint heter. Og for dere som ikke skjønner; hvis man spiser for mye så må man bæsje.

ferieland

Dagens bilde

image886
Dette bilde er tatt i timen på skolen i dag. Det du ser her er et gulv som jeg lager helt selv. Jeg tror det kommer til å bli ganske kult når det blir ferdig. Jeg håper det hvertfall.

Det blir nok ikke noe særlig mer enn dagens bilde i kveld, siden jeg må pakke til i ferien. Blir deilig med litt ferie nå. Gleder meg til jeg er ferdig på skolen i morgen så jeg kan toge inn i ferieland. God natt folks.

what a sunny day

I dag er en skikkelig glad-dag! Det første jeg så når jeg våkna, var solstrålene som trengte gjennom vinduet og borra seg ned i fjeset mitt. Det har vært sol i absolutt hele dag og i dag har jeg hatt skikkelig glede av det. Alt blir på en måte mye morsomere og bedre når det er fint vær. Jeg har vært på møte og spilling i dag, og det var deilig å kunne komme dit med et smil om munnen og glede meg til det jeg skulle gjøre. Jeg håper at det blir like deilig å våkne i morgen.

I dag er første dag i eksperimentmåneden og her er første bilde:
image874

Kanskje ikke så spennende, men det er fra dagen i dag. Det er fra gymmen faktisk. Vi fikk lov til å løpe hvor vi ville i 40 minutter, så jeg løp nedover og fant en strand! Hvem hadde trodd at det faktisk var en strand ved vannet? Hmm..
hits