mai 2009 (Silje ♪)

mai 2009

før skuddet falt - ANBEFALES!

Litt bloggings skader vel ingen? Lenge siden nå, men jeg gidder ikke finne på en unnskyldning og sannheten kan jeg holde for meg selv!

Jeg har en bokanbefaling å komme med til alle som faktisk tør å åpne en bok med litt fler enn 20 sider. Hvis du vil få med deg litt bra lesestoff - noe du garantert vil - du lese "Før skuddet falt" av Elizabeth George. Du vil ikke bli skuffet, og den fanget i hvert fall meg fra de første sidene! Løp og kjøp :)
visbildeservlet


VIDEOBLOGG - endelig

Ikke no store greier altså. Jeg fikk endelig skjønt hvordan jeg skulle legge inn filmene fra videokameraet mitt! Så her er altså resultatet av to øvelsestimer med tverrfløyte.

festivalsommer og 17. mai

Det ser ut til å bli en fantastisk festivalsommer på meg i år. Jeg skal på hele tre festivaler! Den første ut er Ungdomsfestivalen i Larvik som jeg faktisk skal være med på å arrangere, noe som betyr at jeg får være der gratis. Skal også jobbe backstage, noe jeg syns er utrolig kult. Den neste festivalen blir Hovefestivalen. Jeg var på Hove i fjor og det er noe av det morsomte jeg har vært på i hele mitt liv! Det var jo sykt mange fete artister der i fjor, men jeg satser på at det blir like bra, om ikke bedre, i år. Den siste festivalen jeg skal på er Slottsfjellsfestivalen i Tønsberg. Det blir også gratis siden jeg skal være frivillig der. Jeg gleder meg helt vilt og kan nesten ikke vente!

Nå er det heller ikke lenge til 17. mai. 17. mai er faktisk en av mine favorittdager hvert år. Jeg elsker alt med 17. mai; Å se på toget, irritere meg over at det (nesten) alltid regner, spise masse pølser og is, og ikke minst bunaden. Bunaden er noe av det fineste jeg eier og jeg elsker å ha den på.

elite foto 22
Her er meg i bunaden min. Det er faktisk et av de mange takkekortbildene jeg brukte etter konfirmasjonen min.
hits