mai 2013 (Silje ♪)

mai 2013

ut på tur, aldri sur

I dag har jeg egentlig bare sitti hjemme og venta på at det skulle bli kveld. Jeg skulle nemlig på tur med kursgruppa i Drammen. Da ettermiddagen endelig kom dro jeg først og kjøpte mat, så dro jeg for å finne stedet vi skulle møtes. Jeg måtte kjøre opp på Fjell og finne en bestemt parkeringsplass, men det var virkelig ikke så lett som jeg trodde det skulle bli. Jeg har jo aldri vært på Fjell, så det ble noen runder med gps'en før jeg til slutt fant fram.

Vi gikk oppover mot Hellas-hytta og videre til Risdaltårnet. Veldig fin tur, men utrolig slitsomt! Det var i hvert fall verdt turen, for den utsikten var bare helt fantastisk fin!

Trappa var det mest slitsomme med hele turen, men da vi hadde kommet så langt måtte jeg jo opp, selv om hele kroppen var blitt til gelé..

God og varm. :)

Anbefaler alle å prøve denne turen. Vi var jo veldig heldige med været, så det gjorde nok opplevelsen litt bedre, men jeg tror det er en fin tur uansett!

Da jeg kom hjem igjen fikk jeg slappet litt av før jeg fikk besøk av ei som skulle kjøpe det gamle spisestuebordet vårt. Må si at jeg har blitt skikkelig god til å selge ting på finn. Det jeg har lagt ut har aldri ligget ute i mer enn en dag, så er rimelig fornøyd med det. Jeg liker jo at ting skjer fort, så det passer jo bra at tinga flyr unna. :)

Nå skal jeg bare slappe av helt, drikke masse vann, og forberede meg til iform-løpet i morgen!

hjemmespa

For to dager siden bestilte jeg noen pleieprodukter på nettet, og så kom de allerede i dag! Jeg har kjøpt masse fra den siden før, så jeg hadde samla opp en del produktpoeng, så alt jeg fikk i dag var helt gratis.

Fikk den til og med levert på døra!

Fikk Baobab Body Butter, Glacial Marine Mud og Renu Hair Mask. Helt fantastisk fine produkter! Brukte dem til å ha et lite hjemmespa i dag. Body butteret og hårkuren lukter skikkelig godt, og man får babymyk hud av de kremene. Anbefales!

Etter litt pleie og noen timer med Tid for Hjem, tok jeg turen til Marte, så nå sitter vi her og planlegger sydentur. Gleder meg!

endelig sommerferie

I går hadde jeg siste eksamen, så nå er sommerferien offisielt i gang. Det var utrolig deilig å sove ekstra lenge i dag og bare la kroppen få slappe helt av.

I dag har jeg brukt en del timer foran skjermen med Tid for Hjem. Jeg har sumo fram til søndag, så jeg må jo utnytte det til det fulle.

Litt utpå kvelden kom mamma med henger til meg for vi skulle nemlig hente ny spisestue i Hyggen. Den vi hadde var helt ok, men nesten alle stolene var ødelagte, og jeg liker at møbler hører sammen, så da ble det helt ny spisestue.

Bord og åtte stoler til kun 300 kr! Noen ganger elsker jeg finn! Egentlig hadde jeg planer om å pusse ned overflata, beise og male resten hvitt, for fargen på bildene på finn var ikke så pen, men da jeg fikk se på det var det faktisk utrolig fint, så jeg vil beholde det sånn som det er. Ble skikkelig fornøyd med kjøpet! Nå er det bare å komme på besøk. :)

supersilje slår til igjen

I dag har jeg fått gjort skikkelig mye! Dagen starta med at jeg ble vekt av at læreren min ringte meg. Hun fikk ikke til å åpne innholdet på minnepennen jeg leverte til eksamen, så det måtte jeg jo ordne med en gang! Siden jeg ble vekt så tidlig tenkte jeg at jeg jo måtte få noe ut av dagen, så jeg dro på Europris og kjøpte meg blomsterjord og en hagespade. Jeg hadde fått masse villblomstfrø av mamma, så da satte jeg igang i hagen med å grave ut et bed. Herregud, for en jobb! Hatten av for alle gartnere, for den jobben var sykt tung!

Ble veldig fornøyd med hvordan det ble seende ut. Kanskje jeg har fått litt av mamma sine grønne fingre. :)

Etter at jeg hadde styra i hagen dro jeg videre for å møte pappa i Drammen. Vi skulle finne nye joggesko til meg før jeg skulle videre på boksing. Vi dro på Joggen siden vi ikke klarte å finne fram til Løplabbet, og der fant vi noen skikkelig fine sko.

Endelig fikk jeg bytta ut de sju år gamle skoa mine med et par som faktisk har demping og støtte! Tusen takk til pappa som spanderte på meg. <3

Etter shoppinga dro jeg som sagt videre til min første time med kickboksing. Det er noe av det morsomste og mest slitsomme jeg har vært med på noen gang. Deilig med en time der man faktisk får opp pulsen og får brukt hele kroppen! Tror nok det blir noen flere timer med det. :)

Rett etter treninga dro jeg videre til Marte, hvor jeg fortsatt er, siden jeg og resten av jentene skulle ha en liten slarvekveld sammen. Det er så deilig at alle bor så nærme igjen, for da kan vi møtes mye oftere. Kvelden har jo nå endt i et stort frisørres. Tina er heldigvis for oss frisør, så nå har hun klipt meg og Marte, og i skrivende stund klipper hun Martine.

Her klipper hun Marte. :)

Før- og etterbilde. Utrolig deilig å få vekk alle fjoner og splitte tupper, så tusen takk til Tina som orka å styre seg gjennom monsterhåret mitt. <3

for en fantastisk dag

Det her har vært en av de beste dagene på lenge! Etter å ha kjørt Øystein på jobb så jeg på facebook at karakteren for samfunnsvitenskapelig metode endelig lå ute. Jeg logga inn for å se hva jeg fikk, og gjett om jeg fikk sjokk - jeg fikk en B! Jeg ble så glad at jeg satt i sofaen og jubla høyt for meg selv! Etter å ha kommet over sjokket belønnet jeg meg selv med et par episoder av Glee, før jeg måtte hoppe i bilen og kjøre til kurskveld i Drammen. I dag lærte vi om karbohydrater og det var faktisk veldig interessant. Vi gikk i gang med den ukentlige veiingen, men i dag skulle vi også måle rundt midjen. Jeg var litt nervøs, men da det var min tur fikk jeg meg enda et sjokk. -17 cm rundt midjen på fem uker! Hu som målte måtte spørre om jeg holdt inn pusten siden hu ble litt overraska selv. Jeg gikk hjem fra kurskvelden rimelig fornøyd, for å si det sånn.

Nå skal jeg kose meg med kvelds-shaken min og noen fler episoder av Glee, for det synes jeg virkelig jeg har fortjent!


Wohoo!

17. mai 2013

I dag har jeg hatt en utrolig fin 17. mai feiring! Jeg og Marte sov hos Benedicte i natt sånn at vi slapp å styre med parkering og sånt i byen, så på morran i dag hadde vi skikkelig god tid. Vi kunne ha en lang frokost og ta oss ordentlig god tid til å fikse oss opp. Jeg og Marte skulle ha på oss bunad, så vi kunne jo også hjelpe hverandre litt med det. Etter at vi hadde ordnet oss gikk vi ut for å se på barnetoget.Det var ikke så mange kjentfolk i toget i år, men det var koselig å se på uansett. Vi gikk litt rundt i byen en stund før vi gikk hjem igjen.

Vi slappet litt av hos Benedicte etter toget før jeg og Marte bestemte oss for å dra opp til henne en tur. Jeg hjalp henne med å dekorere og dekke på bordet hjemme hos faren hennes, for de skulle ha selskap litt senere på dagen.Etter en stund dro jeg videre til mamma der bestemor og bestefar var. Der meldte jeg meg frivillig til å dekke på og lage litt mat.Jeg var så heldig å ha min egen mat da.Det var så koselig med litt ordentlig familiefeiring!

Siden det var så varmt gikk vi ut og satte oss på verandaen. Det var over 20 grader(!) selv om det begynte å bli kvelden.

Da det begynte å nærme seg hjemreise måtte jeg ut av bunaden, for da slapp jeg å drasse på den til Sande bare for å kjøre den tilbake en annen dag. Heldigvis hadde jeg med meg en ekstra kjole, og så måtte jeg jo pynte med litt sløyfebånd. :)

Jeg glemte å dra og se på borgertoget i år, men jeg var i så godt selskap at det ikke gjorde så mye.

Nå skal jeg bare bruke resten av kvelden på å slappe helt av. Jeg er kjempesliten, og jeg kan høre senga rope etter meg.

Håper dere alle har hatt en like fin feiring som det jeg har i dag. :)

dagens opplevelser

Denne dagen her har vært fylt med mye morsomt. Etter en laaang frokostpause dro jeg endelig ut for å kjøpe ny vindusvisker. Gummidelen på viskeren jeg hadde var borte, så den skrapa opp ruta hver gang jeg viska. Han som solgte den til meg satt den til og med på for meg! Etter det dro jeg ned til Benedicte for å ta henne med på Cubus. Nå som jeg endelig har penger igjen var det på tide å skaffe litt nye ting.


Det ble litt nytt undertøy, bikini, shorts, mascara og et kjempefint uglesmykke. Ble veldig fornøyd med alt jeg fikk kjøpt i dag. :)

Etter mini-shoppinga dro vi og henta niesene til Benedicte i barnehagen for å være barnevakt for dem utover kvelden. Da vi kom hjem jeg skulle vi lage middag, og da fikk jeg (endelig) stå på kjøkkenet igjen og lage ordentlig mat. Gleder meg til det blir hverdagen min igjen!

Litt utpå kvelden dro jeg videre til Marte. Vi henta bunaden hennes, og så dro vi til mammaen min der vi henta min bunad. Gleder meg skikkelig til å bruke den igjen! Synes det burde vært flere bunadsdager i året enn bare 17. mai. Da vi hadde funnet alt av bunadstæsj dro vi tilbake til Marte der Benedicte venta på oss. Vi bestemte oss for å gå en liten tur og se på det nye boligfeltet på Kleiverud. På vei tilbake skulle vi ta en snarvei gjennom skogen, men det viste seg å ikke være så lett som vi trodde! Vi endte opp med å havne kjempelangt opp i en fjellskråning, men vi hadde fin utsikt da.


Langt oppi der var vi!

Var rimelig sliten og svett da jeg kom meg ned.

Etter at vi endelig hadde kommet oss ned gikk vi videre til den gamle barneskolen vår.


Der surra vi rundt en stund og mimra litt om de gode tidene vi hadde der.

Det er så koselig med noen skikkelig innholdsrike dager i blant. Håper det blir like morsomt i morgen og. :)

eksamenspause

I dag hadde jeg presentasjon av eksamen 5 av 6. Tror det gikk ganske greit, men jeg tulla det nesten til da jeg glemte å levere selve oppgaven. Jeg kom heldigvis på det akkurat da jeg kom hjem, så da var det bare å hive seg rundt og kjøre tilbake til Drammen.

Senere på dagen kom Benedicte og Marte på besøk. Benedicte trengte nytt treningstøy, så vi dro en tur til Gulskogen. Det passa egentlig veldig bra, for da kunne jeg bruke tilgodelappene jeg fikk av mamma. Kjøpte meg kjempefine sengesett og en bok som heter "En mann ved navn Ove".

Det stod at boka var en blanding av Narvestad og Fleksnes, så da måtte jeg bare slå til! Gleder meg til å begynne å lese den.

Nå har jeg fri en hel uke før den siste eksamenen står for tur, så nå skal jeg bare slappe av så godt jeg kan. :)

pakke i posten

For litt over en uke siden bestilte jeg en almanakk fra personligalmanakk.no, og i dag kunne jeg endelig hente den i postkassa. Jeg lager alltid lister for alt jeg skal gjøre, og haugevis med lapper med viktige datoer, så nå skal det bli deilig å få samlet alt på ett sted!

Sånn ser den ut på forsiden. Nå burde i hvertfall ingen ta min bok ved en feil. :)

Dette er baksiden. Kjempefint bilde av rosene jeg fikk av Øystein for en stund siden.

Inni valgte jeg å ha fugletema. Synes de var så søte.

Og bakerst måtte jeg selvfølgelig ha et tonn med sudoku!

Ble veldig fornøyd med hvordan den ble seende ut. Tror den kommer til å bli flittig brukt, for å si det sånn. :)

hits