juni 2008 (Silje ♪)

juni 2008

Avslutning!

Okei. Da har vi kommet til det tidspunktet vi har gledet oss til så lenge; vi er ferdige med ungdomsskolen. I morgen skal vi ha offisiell avslutning  med hele trinnet. Vitnemålsutdeling og greier. Lærerne kommer sikkert til å begynne å grine, og sikkert noen elever. Aurora fortalte at hu hadde lagd tale, som hun skal holde for klassen, og da har hun skrevet noe om hver person i klassen. Hun skrev noe skikkelig koselig om Martine, og det er bra :)

Jeg gruer meg egentlig litt også. I det siste har jeg skjønt at jeg faktisk kommer til å savne klassen. Det er sykt å tenke på at jeg aldri kommer til å sitte i samme klasserom sammen med hele klassen lenger! Jeg kommer til å savne å snakke om hva vi gjorde i helga, eller rettere sagt; høre på Ola fortelle om sine fiskeminner fra Bodø, og at Lisa forteller om alle håndballkampene laget vinner^^  Vi kan heller ikke mobbe Sven Erik for dialekta og SOPP-foreninga hans lenger, eller Guro for  at  vi alltid klarer  å få henne til å snakke om noe som ikke har noe med skole å gjøre i det hele tatt. Jeg kommer rett og slett til å savne Gjøklep, og det trodde jeg ikke kom til å skje.

Det har vært tre av de beste og verste årene av livet mitt. Et merkelig kapittel i en uferdig bok ;P Jeg har opplevd mange nedturer, men som oftest har de vært etterfulgt av oppturer igjen. Uansett, jeg har fått mange nye venner, og mange minner jeg kommer til å ta med meg når jeg begynner på ny skole. Alle sammen kryss fingrene for at jeg kommer inn :D

Bare det blir en fin avslutning, da er jeg fornøyd. Også får vi håpe at det blir et lite reunion-party om noen år :D Og alle sammen: håper dere kommer inn på førstevalget! 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits