juni 2009 (Silje ♪)

juni 2009

hjemme igjen!

Jeg er hjemme igjen fra Hove. Det er digg, men litt trist også. Hovefestivalen er faen meg noe av det beste som skjer hvert år! Da jeg kom hjem var jeg helt død. Jeg var så sykt sliten at jeg ikke orket å gjøre noen ting. I tillegg til at jeg var helt utslitt kom jeg hjem til et tomt hus uten anelse om når noen kom hjem. Ingen til å passe på meg og ingenting spiselig i huset. Det ble til at jeg måtte sykle på butikken i dag. Yay, kjempegøy..

Her er noen bilder. Gidder ikke legge ut så mange så resten kan du se på facebook eller nettby.

img6151
Disturbed

img0444
Irene og Charlotte

img6065
Meg og Charlotte

img0401
Her bodde vi :D

avsted til Hove

Da drar jeg avgårde til Hove. Altså, ikke akkurat nå da, men i morgen halv ti. Hvis jeg finner internettkaféen blir det kanskje litt oppdateringen og bilder. Jeg får se hva jeg får til.

Jeg fikk med meg mamma for å prøveteste teltet vårt i dag, og vi fant ut at vi mangla en viktig stang og en del teltplugger. Vi dro avsted til Europris og der fant vi faktisk et ganske stort og fint telt, så da ble det et splitter nytt telt på oss! Jeg gleder meg skikkelig til å dra på Hove igjen. Elsker den festivalfølelsen jeg får når jeg er der. Det er også meldt knallsol hver dag hele festivaluka! Kan det bli bedre?

Vi sees på Hove ;)

en million sjiraffer

Ei venninne tipsa meg om denne siden. Den er skikkelig morsom og du er med på å bidra til noe bra. I hvert fall noe morsomt. Trykk her for å komme inn på siden. Her får du hva siden handler om:

"My friend, Jørgen, doesn't believe I can collect one million hand drawn giraffes by 2011. I'm gonna prove him wrong. So far I've got 2872 giraffes, so I need 997 128 more! And I have 560 days left to get them.
Let's show Jørgen how amazing the internet is."

Du kan være å tegne en sjiraff, den være tegnet for hånd og ikke på pc, og hjelpe han med å vinne veddemålet.

Her er min sjiraff:

siljesjiraff

grillings i skolesola

Alene i et klasserom. Ensom. Fortapt. Forvirret. Skjønner ikke hva som gikk galt. Skjønner ikke hvor alle andre har dratt. Bare meg igjen. I et klasserom uten noen andre mennesker. Fortvilelsen tar meg. Det sprer seg til tærne, hårrøttene og fingertuppene. Hva har skjedd med alle sammen? Jeg stirrer ut i luften og prøver å finne ut hvorfor jeg er alene når en liten tanke kommer krypende mot meg. Den blir større og større, og nå står den foran meg i klar tekst: De kjøper pølser!

Ja, som du kanskje har skjønt sitter jeg alene på datarommet og venter på at resten av klassen skal komme. Jeg har fått det ærefulle oppdraget å okkupere datarommet, og passe på at ingen andre enn klassen min slipper inn. Vi skal nemlig grille i dag, og omtrent hele klassen har løpt bort til kiwi for å kjøpe pølser. Eller annen grillmat for de som foretrekker det. Jeg, smart som jeg er, tok med meg pølser hjemmefra.

Det er til og med fint vær. Masse sol, lite skyer, og passe varmt. Perfekt for grillings på skolen!

Oi, nå hører jeg plystring utenfor. Best å lukke bloggen vekk og prøve å følge med i timen.

skal du på slottsfjellfestivalen?

Typisk min flaks! Jeg dro meg opp av senga halv seks i dag og kom meg til skolen i tide, bare for å få høre av læreren at vi kunne dra hjem og skrive en egenvurdering. Det er faktisk noe som kalles for telefon; bruk den! Jeg gjorde den på biblioteket og ble ferdig kl. 10, og etter det dro jeg til Bernt. Vi var en liten tur ved brygga og bare susa rundt og sånn. Det ble jo en fin dag (og en veldig lang dag) pga den korte skoledagen.

Men over til tittelen: Jeg har nettopp fått en mail fra slottsfjellfolka om at jeg skal jobbe på campen under festivalen. Det høres utrolig koselig ut, og jeg gleder meg skikkelig! Det var en liten stund jeg ble veldig skeptisk fordi Irene (hun som dro meg med på denne galskapen) ikke fikk bekreftelsesmail. Men det har jo ordnet seg nå.

Skal du på slottsfjellfestivalen?

sommer kommer

Livet er herlig om dagen! Det er bare sol og glede over alt, og rett rundt svingen er det en lang sommerferie som bare venter på meg. Jeg kan nesten ikke vente. Det er bare 20 dager igjen til Hovefestivalen og bare 12 dager (tror jeg) til skolen er helt ferdig. Til og med skoledagene blir kortere og kortere, og jeg får mer tid til å slenge rundt uten å gjøre en dritt. Det burde vært sommer for alltid..

img0302
Er ikke denne jenta søt? :D
hits