juni 2011 (Silje ♪)

juni 2011

jeg er så pen

Er du ikke enig? :)

eksamen er endelig ferdig!

Nå er eksamen endelig overstått! Jeg klarte faktisk å snevre inn den tjuesyv minutter lange framføringen min ned til ti minutter, og det er jeg veldig glad for. Følte at jeg blei skikkelig grilla, så jeg er faktisk litt usikker på hva jeg får. 

Bare én time og 35 minutter til jeg får vite karakteren min. Lykke til til meg! :)

anbefaling: tegnehanne

Jeg vil anbefale en blogg som jeg synes alle i hele verden burde lese, nemlig tegnehanne.blogg.no. Hanne skriver den morsomste bloggen jeg vet om. Hun er kjempeflink med tegnebrett, så innleggene hennes er fulle av kule tegninger som dette:og dette:Jeg leser kun tre blogger fast og Hanne sin blogg er en av dem, så hun har en spesiell plass i hjertet mitt. Hvis jeg kunne fått møte Hanne hadde jeg gitt henne en klem og en taco.

Til ære for Hanne:

Alle sammen stikk innom bloggen hennes, hun fortjener alle leserne i verden!

LinkLINKlink.

prixdama

Den nye jobben min var bedre enn forventet. Det er faktisk noe å gjøre HELE tiden sånn at jeg slipper å kjede meg på jobb. Den nye jobben er forresten på Prix. Du må kjøpe tomater hvis du kommer, for det er den eneste koden jeg kan!

Da jeg ikke satt i kassa fikk jeg fylle på varer. Jeg stabla opp masse vaskemiddel. Herregud, det er noe av det beste jeg har vært med på. Det lukta så sykt godt at jeg blei helt lykkelig av det!

Her er min "uniform" for dagen:

I morgen blir jeg trukket opp i muntlig. Jeg gleder meg litt egentlig, jeg. Muntlig betyr jo at jeg faktisk er ferdig med skolen. No more videregående bullshit!

mat for nybegynnere

Jeg har vært flink og laget horn! I går fikk jeg plutselig lyst til å bake noe, så jeg bare trylla frem ingrediensene og satte i gang!

Det er superenkelt å lage :)


Bland vann og gjær, deretter egg, salt, olje, sukker. Til slutt heller du i mel litt etter litt så deigen blir fast og fin. Kjevl ut sånn som dette:Del så inn i åtte (ca) like store deler.Rull hver del fra ytterst til innerst og legg dem under plast. La det heve til dobbel størrelse.Etter at hornene har hevet ferdig kan du pensle med egg.

Stek dem på 240 °C i 8-10 min, tiden avhenger av kvaliteten på ovnen.Den som det er "klumper" på er bare sukret litt. Det blir litt mer kosemat hvis man strør litt sukker på toppen.

Jeg føler meg skikkelig husmorish når jeg baker, også er det koslig å overraske andre med litt godt av og til!

jeg er allergisk mot sollys

Det er på dager som dette jeg begynner å lure på om jeg faktisk er et menneske. Det er 23 varmegrader, null vind og knallblå himmel, og jeg hater det. Varme gjør at jeg kollapser helt. Jeg fungerer ikke i varme i det hele tatt. Blir det over 20 grader synes jeg det er altfor varmt. I stad da jeg gikk ut med klesvaska var det så innmari varmt at jeg trodde jeg skulle dø. Skjønner ikke hvordan jeg klarte å overleve i Tunisia, for der var det nesten 50 grader! Uansett, jeg har noen teorier om hvorfor jeg er sånn:

Det siste punktet tok jeg kun med fordi det liksom er "obligatorisk" når det gjelder å dø av varme, men i dette tilfellet er jo selvfølgelig ikke det grunnen. Nei, det er nok noe større som er årsaken her.

Kjæresten min er jo så klart stikk motsatt. Er det under 25 grader fryser han nesten i hjel. Jeg trives med t-skjorte om vinteren, han trives med seks lag ullklær. Jaja, er det ikke slik at motsetninger tiltrekker hverandre?

hits