juni 2012 (Silje ♪)

juni 2012

Slakt

Det er helt utrolig hvor sliten man blir av å jobbe bare noen få dager i strekk! Jeg sovner på sofaen hver gang jeg kommer hjem fra jobb. Orker nesten ikke kjøre hjem engang. Tror også det er på tide å få meg noen skikkelige jobbsko, for det føles ut som om føttene mine skal falle av hver gang jeg slutter å bevege meg. Jeg skal vel egentlig ikke klage, for jeg trives jo veldig godt.

Det blir ikke mye tid til å ligge på latsida, for i morgen blir det Sverigetur med Marte. Siden gutta er borte må jo vi finne på noe gøy sjæl.

Nei, nå skal jeg utnytte den siste tida som sofaslakt.

Nå er det snart natta for meg og pus. <3

Pusepasser

Den uka her er jeg pusepasser for mamma. Hun er på ferie i Polen, så da må jeg dra til Holmestrand hver dag for å mate og kose litt. Det beste med det er at jeg får låne bilen hennes mens hu er på tur. Er litt herlig å kjøre rundt i en bil med lufteanlegg. Og radio! Det er litt koslig å ta noen dagsturer til Holmestrand også. Jeg er der altfor sjeldent.

Fine Lillepus <3

Nå skal jeg gjøre litt zumba og se resten av kampen. Det er litt vanskelig å ikke følge med når det er såppas spennende.

Bil-spa

Jeg dro en liten tur til pappa i dag for å hilse på onkel. Er egentlig alt for lenge mellom hver gang jeg ser pappa, så det var veldig koslig å være der igjen.

Siden jeg først var der kunne jo pappa hjelpe meg litt med bilen. Det viste seg jo at det var knusktørt i oljetanken, så det er et under at den fortsatt gikk. Nå har go'bilen blitt mata med olje og diverse andre flytende. Det er lenge siden den har fått så god behandling.

Den greia på sida av døra hang og slang, så jeg har jo subba i alt som er den siste tida. Flaks for meg at pappa er flink med bil!

Hyttetur

I skrivende stund sitter jeg på hytta til Marte i Seljord. Vi dro ganske tidlig, men tida har gått sykt fort etter at vi kom fram. Det er så koslig med jentetur for da kan vi prate om alt og ingenting, og bare tulle masse.

Scrabble var det første som stod på planen.

Etter det skulle vi lage middag, og det ble litt av et prosjekt! Vi fikk ikke gassovnen til å skru seg på, så vi måtte gå til naboen for å spørre om hjelp. Det ordna seg til slutt så da ble det middag i dag og.

St. Hans-taco!

Nå blir det gruble og vin!

Ha en fin St. Hans alle sammen.

endelig utemøbler

I dag kom Marte hjem fra syden, så jeg tenkte vi kunne kose oss litt i kveld. Vi lagde deilig fruktsalat, og jeg fikk høre alt om sydenturen.

Beste kiwien jeg har smakt!

På kvelden dro vi til faren hennes for å grille litt. Det var skikkelig koslig. Jeg fikk til og med utemøbler av faren hennes! Endelig kan vi bruke den lille plattingen vi har i hagen.

På turen hjem kom jeg med forslag om at vi kunne ta en spontantur til hytta, men Marte nekta. Jeg skjønner ikke hvordan hun kan si nei til meg? Jeg er jo så snill. Og pen. Jaja, vi har planer om å dra i morgen, så hvis ikke Øystein har planlagt en romantisk superdag, blir det til at vi stikker på jentetur til skauen.

pilates

Jeg har prøvd pilates! Er så kjekt med filmer jeg kan sjekke ut hjemme, så slipper jeg å drite meg ut på gruppetimer. Vel, pilates er noe helt annet enn det jeg trodde det var. Visste ikke at det var så mye ballett involvert. Følte meg som en klumsete ballerina som surra rundt på stuegulvet. Det er også mye pustegreier man må passe på. Sånne pustetreninger er kanskje ikke helt min greie. Synes man må puste så innmari sakte, og det er ikke så veldig behagelig når man holder på med livsfarlige øvelser. Jeg brukte også veldig mye tid på gulvet. Jeg lå der og stirra på tærne mine mens jeg bevegde armene opp og ned. Det må ha sett helt sykt ut. Alt i alt var det egentlig helt greit, men ganske vanskelig. Tror jeg skal holde meg til Zumba og turgåing en stund til.


Uansett om det er gøy eller ikke, så er jeg alltid åpen for nye treningsmetoder!

nytt design

Endelig har det skjedd noe nytt med designet her! Synes jeg har vært ganske flink om jeg kan si det selv. Liker å tro at jeg ikke er så dårlig på koder, men jeg kan vel ikke være overrasket - det er jo meg!

I dag har jeg vært på studio og trent. Det var litt regn tidligere i dag, så da tenkte jeg at en times gratis trening på studio ikke kunne skade. 


Svett og god!

Ble ikke så mye bedre i halsen av å slite meg ut på tredemølla, så jeg pleier med en kopp te med valnøtthonning.


Endelig en te som er god. <3

Jeg regner med å være frisk igjen til jeg skal på jobb neste uke. Kanskje det blir noe kos på sankthans til og med. Jeg skal i hvert fall finne på noe gøy med Marte når hun endelig kommer hjem fra syden! For nå blir det kos med te og Revenge.

Kongebesøk

I dag har vi hatt kongebesøk i Sande. Han og resten av følget kom med en båt før de stakk inn til sentrum. Gata ble stengt og greier. Var veldig mange som hadde møtt opp for å hilse på. Det er helt utrolig hva folk gjør bare fordi kongen skal komme! Folk løper rundt og planter blomster, maler vegger og henger opp flagg over alt fem
minutter før besøket. Lær dere å slappe av litt. Tror ikke kongen hadde blitt sur fordi noen glemte å henge ut flagget sitt.

Jeg orka ikke å stå ute i varmen for å vente på et glimt, så jeg kjørte rundt og kosa meg med air condition i stedet. Da jeg kom hjem fant jeg ut at det ikke var så lurt, for nå har jeg skikkelig vondt i halsen. Flaks at jeg har fri i morgen!

harrytur

Herregud, det er helt sykt hvor mye det har regna i dag! Jeg var på jobb og skulle ta lunsj, og da var det fint vær. Etter noen sekunder begynte det plutselig å hølje ned. Gleda meg ikke akkurat til å dra ut igjen da. Blir så trøtt av sånn vær, så jeg sovna på sofaen i to timer da jeg kom hjem fra jobb.

Det var så mye regn at alt ble helt uklart. Må si jeg misunner Marte litt nå som ligger i syden med varme og sol. Ta med sommeren tilbake!

I går var jeg og Øystein i Sverige en liten tur. Det var faktisk vår første utenlandstur alene, haha.

Ble ikke akkurat storshopping. De hadde jo nesten ingenting av det jeg trengte, men var jo en koslig tur uansett.

På vei hjem ble det Mosseferga siden det er den eneste veien jeg kan. Gadd ikke å kjøre feil begge veier heller. Synes det er litt koslig å vente på ferga der, jeg. Alle går rundt omkring og prater med hverandre, og man rekker å slappe av litt.

time to relax

Åh, endelig tid til å slappe av litt! Det var fullt kjør hele vakta på jobb i dag. Har så innmari vondt i føttene etter å ha løpt rundt i byen, opp og ned trapper i omtrent alle bygningene der. Want: ordentlig gode jobbsko. Har fri fram til tirsdag så nå blir det legemiddelkurs og å slappe av som står på planen.

Jeg og Øystein tok oss en liten tur til Drammen for å besøke farmora hans på sykehuset. Den dama der er skikkelig kul!
Og når vi kom hjem lagde jeg kebab til oss. Det var skikkelig godt, så det skal jeg definitivt lage igjen. Virka som Øystein likte det og, så det er jo supertdupert.

I går skjedde det umulige.

JEG vant i Mario Party! Tror jeg må holde meg til å spille med andre enn Østøs, for da har jeg i hvertfall en sjanse.
Åh, er så deilig å være en vinner!

I love my job

Denne helga har vært så koslig! I går var jeg og Marte på kino. Filmen handla egentlig ikke om så mye, men den var jo ganske søt da. Det er viktig å gjøre litt sånne ting i blant, så man ikke ender opp med å sitte hjemme hver eneste kveld.

I dag har jeg hatt andre arbeidsdag som pleieassistent. Jeg er så innmari fornøyd med jobben. Alle er så snille, og det er så koslig når de gamle blir glade for at vi kommer til dem. Det er så mye mer givende å hjelpe de som ikke har det så lett, enn å sitte i åtte timer og bipe varer. Nå gleder jeg meg til å dra på jobb for jeg vet at hver dag er så forskjellige, og tida bare flyr forbi når man har det gøy på jobb!

Noe av det beste med jobben er klærne vi må bruke. Helt rene klær hver eneste dag. Kjennes ut som pysj!

IKEA

På morgenen i dag hadde jeg så sykt lyst til å dra på IKEA. Det er så mye jeg vil ha derfra, men kan bare kjøpe litt de få gangene jeg er der siden jeg er så innmari rik.
Jeg fikk med meg Marte og Martine, så la vi i vei til det store blå hus!

Kjøpte meg to hyller, ny søppelbøtte og litt lyspærer. Det ble veldig fint etter jeg hengte opp hylla. Har lengta etter den en stund!

Ble endelig kvitt den stygge pappesken så rotta kunne få komme seg litt høyere opp.

Så jeg har vært skikkelig handywoman i dag. Laga til og med hjemmelaga pizza, skifta alle lyspærene, og dro til mor for å mate pus.

Hjemmelaga er alltid best <3

Fru Effektiv

Jeg føler at jeg har vært skikkelig effektiv i det siste! Har ordna meg skattekort, skaffa attester, fått meg ny jobb, øvd sykt mye til eksamen, og hatt fullt kjør hjemme hele tiden. Er mye man får gjort hvis man gidder!

I dag har jeg hjulpet Marte med å male resten av leiligheten hennes. Ikke for å skryte, men vi er skikkelig flinke til å male.

Marte måtte opp på kjøkkenbenken, haha.

Jeg må jo nesten slenge med et bilde av meg selv siden det er så lenge siden jeg har blogga. Dere må jo ikke glemme hvor pen jeg er!

Her er et til av meg i bunad.

Kjæresten min synes jeg ser stygg ut i bunad, men han er jo helt på vidda.

Sånn ellers er ting ganske bra for tida. Bortsett fra at Gul er død da. Nå er det bare en igjen! Jeg skal gjøre alt jeg kan for at han ikke skal bli påkjørt. Om jeg så må låse han inne for alltid så gjør jeg det. Folk er jo tydeligvis for dumme til å skjønne at man skal BREMSE ned når det ligger en pus i veien. Eier dere ikke samvittighet eller!?

hits