juni 2013 (Silje ♪)

juni 2013

mye å gjøre

De siste dagene har gått så fort! Deilig å ha noe å gjøre hele tiden. :)

Jeg har vært på besøk hos Miriam og endelig hilst på den skjønne gutten hennes.

Har også fått vært innom et par asiatiske butikker og funnet noen spennende matvarer.

For et par dager siden har jeg også fått en pakke i posten. Den inneholdt de fine veskene jeg bestilte!

De er så fine!

Jeg har også fått pressa inn litt jobb, trening og båtkos, og i kveld var jeg på kurs, så det har vært noen herlige dager jeg har hatt.

I morgen er det jobb igjen, så er det nesten helg. Tida flyr jo fra meg!

shopping

I dag har jeg vært en tur på Gulskogen og brukt gavekortet mitt på H&M. Jeg fikk med meg en skjorte og en hatt, og ei veske fra Cubus.

Etter å ha vandra rundt på senteret i en evighet, dro jeg og henta Marte på jobb sånn at vi kunne ta en tur til IKEA. Jeg trengte en dvd-hylle og noe småtterier, så vi var der ikke så lenge. På den korte tida klarte jeg allikevel å få med en del, men det meste var heldigvis ting vi trengte. Den eneste nedturen var at jeg ikke fikk pølsa mi. Tror det er første gang jeg har vært der uten å få med pølsa. Jaja, får vel ta det igjen neste gang!

Nå sitter jeg bare i sofaen og slapper av med de nye duftlysa mine. Herlig!

busy day

I dag fikk jeg endelig feriepenger! Det føles ut som jeg har vært blakk i et år, så nå var det skikkelig deilig å få litt på kontoen igjen. Det første jeg gjorde var å bestille to nye vesker på nettet, og noen kjøkkenredskaper jeg trenger. Herregud, jeg gleder meg så sykt til det dumper ned i postkassa!

Jeg dro også på butikken for å handle litt krydder og sånt. Må jo ha alt klart når jeg skal begynne å spise igjen. Da jeg kom hjem stod Marte og venta på meg. Vi dro til Maxi for å levere noe på Nille, og da fant jeg selvfølgelig noe jeg måtte ha.

Cupcakestativ til 40kr! Litt av et kupp. :)
Vi gikk og kikka litt på Lindex siden vi først var på senteret, og der fant vi en skikkelig fin genser som vi måtte få med oss hjem.

Den er skikkelig myk og god. Deilig med litt nytt i klesskapet også. :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kurs, så jeg sitter og koser meg med en episode med Sex and the City. Gleder meg til i morgen for da er det enda flere ærender som står for tur!

lagersalg på nille

I dag dro jeg, Tina og Marte på lagersalg på hovedlageret til Nille. Jeg har gleda meg til det en stund, for jeg kjøper jo nesten alt av pynteting på Nille. De hadde "fyll posen for 100kr", så jeg hadde spart, og fått litt av Øystein, sånn at jeg kunne kjøpe to poser. Det var helt fullt på parkeringsplassen da vi kom, så vi var jo litt redd for at det skulle være ganske ribba, men heldigvis var det ganske mye fint som var igjen.

Det ble en del poser på oss!

Her er noe av det jeg kjøpte:

Serviettholder (som jeg klarte å kjøpe med feil motiv..), stearinlys, telys, pyntesteiner, shampoo, serveringsfat, og fargerike lys.

Fant et utrolig fint fat som kan brukes til så mangt!

Tok med en plante for å få litt liv i gangen. :)

Fant et kjempefint lysfat, telysholdere, pynteblomster, og den grå duken.

Kjøpte også noen flere duker, servietter, lys, og noen gaver. Ble veldig fornøyd med det jeg fikk med meg!

DIY: smykkeholder

Jeg hadde ingen planer i dag, så da tenkte jeg at jeg kunne ordne litt her hjemme. Noe jeg virkelig trengte var en smykkeholder, for nå ligger smykkene mine bare strødd rundt over hele huset, så da tok jeg det jeg fant og prøvde meg litt fram.

Til dette prosjekte brukte jeg en hammer, skrutrekker, noen skruer og en bilderamme.


Jeg begynte med å markere hvor jeg ville ha hengerene på rammen, og deretter skrudde jeg bare inn skruene oppå merkene.


For å få en litt finere bakgrunn la jeg et hvitt ark oppå pappen og klistret noen veggblomster på papiret.


Det går også an å fjerne alt inni så man bare bruker rammen, men jeg kunne ikke det fordi veggfestet hang i selve pappen. Eller man kan male rammen eller male på pappen. Mange muligheter!

Deretter hengte jeg rammen opp å veggen. Sånn her så den ut ferdig:


Jeg tok ut glasset for at det ikke skulle bli dobbelt gjenskinn. Klistremerkene er glossy nok i seg selv.

Nå kan jeg endelig henge smykkene mine på én plass! :)

life i form-løpet 2013

På lørdag deltok jeg i Life i form-løpet, så jeg har vært ganske utslått siden da. På grunn av monstergnagsårene jeg klarte å pådra meg på fredag, og noen ganske stive lår, måtte jeg endre distansen til 5km, men jeg klarte målet mitt med å fullføre uten å ta pause. Det var skikkelig morsomt å delta i noe stort igjen! Løpet var i Frognerparken i Oslo, og vi hadde helt fantastisk vær! Jeg ble selvfølgelig solbrent da, så de siste dagene har jeg bare klæsja på med masse krem for å få det vekk så fort som mulig.


Jeg fikk en t-skjorte før løpet begynte som jeg brukte under løpet. Verdens mykeste og beste treningstrøye! Da vi kom i mål fikk vi en stor goodiebag med masse fine ting i. Fikk cocosa extra virgin oil, shampoo og balsam med argan olje, liniment, gavekort på H&M, Burt's Bees Beeswax lip balm, og mange andre kjekke ting. Det var en utrolig fin dag, og jeg gleder meg allerede til neste gang!

Da jeg kom hjem rakk jeg å slappe litt av, dusje og ordne meg, før jeg dro ut på kino med Øystein og gutta. Vi så Fast 6 og jeg synes den var ganske bra. Var ganske trøtt og sliten da vi satt og så på filmen, så det var veldig deilig å komme seg hjem og stupe rett i seng.

På søndag dro jeg en tur til Holmestrand for å være med Benedicte og Martine. Vi satt på verandaen til Benedicte og koste oss i sola med domino og skravling.


Etter en stund besteme vi oss for å dra på kino og se Hangover 3 (mye kino på meg i helga!). Jeg digger jo de filmene, så jeg ble kjempeglad for at de også ville se den, for på lørdag ble den nemlig nedstemt. Den var i hvert fall kjempemorsom, så det ble enda en vellykket dag for min del. :)

hits