juli 2008 (Silje ♪)

juli 2008

Silje kjører truck!

kopi av img0369
I dag har det skjedd noe stort. Noe utrolig. Fantastisk. Dødsgøy. JEG har gjort masse gøy. På jobb i dag, dette var altså min siste dag - endelig, fikk jeg lov til å kjøre.

I går på jobb, når det nærmet seg slutten, stod Morten og jeg oppe på gjenvinningstasjonen. Jeg prata om at det var lommert og at jeg hadde skikkelig lyst til å kjøre truck. Plutselig kom Harald bort og Morten fortalte at jeg hadde så fryktelig lyst til å kjøre, og at jeg måtte jo få prøve, så da sa Harald at jeg kunne jo det på den siste dagen jeg var på jobb. Da jeg kom på jobb i dag gjorde jeg det vanlige på morgenen, og når vi åpna kom Morten med trucken og spurte om jeg ville prøve den i teltet, og det ville jeg! Jeg fikk et lynkurs i hva de forskjellige knappene var til og så kunne jeg kjøre, så jeg dreiv å kjørte litt rundt teltet og sånn. Når jeg var ferdig så spurte Morten om det var noe annet jeg ville prøve og så sa han at jeg kunne prøve hjullastern! Haha, da blei jeg så glad. Så i løpet av dagen har jeg prøvd 5 forskjellige kjøretøy: truck, 2 forskjellige hjullastere, beltegraver og hjulgraver. Dette har vært en herlig dag. Jeg begynner nesten å vurdere om jeg skal skifte fra å bli tømrer til å bli anleggsmaskinfører :-D Jeg skal i hverfall skaffe meg truckførerbevis!

Håper dere alle har hatt en like herlig dag som meg i dag! Kos dere i kveld ;-)

min kjære lillebror

img0312
Se så søt han er da :-D Noe jeg syns er utrolig kjipt, er alle de folkene som klager over plagsomme småsøsken, og at de alltid er så masete og teite. Jeg syns ikke det om broren min, jeg. Han er faktisk ganske kul og jeg er ikke redd for å innrømme det! Jeg er glad i Ørnulv, som han heter, og det skal han vite. Dette innlegget blir ikke så lagt, men det handler bare om han. Det er koslig. Han er tøff. Og nå er han forresten singel^^
img0399
Jeg elsker håret hans <3

shopping og cherry coke

img0405
Da var jeg hjemme igjen da. Jeg har nemlig vært på shopping i dag, og dette er hva jeg har kjøpt. Er veeldig glad for at jeg endelig fant en bikini. Og at den i tillegg er lilla er bare himmelsk! Det første jeg skulle se etter var bikini, men siden jeg var med søstra mi, kjæresten og lillebror, så fikk dem dratt meg med på platekompaniet først. Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noe, men da jeg så Nice Price hyllene var jeg solgt. Jeg kjøpte meg en The Killers cd også gikk jeg på andre sida av hylla og fant så mange andre bra cd'er. Jeg ville ta med meg hele hylla hjem! Søstra mi kom bort til meg og lurte på hvorfor jeg var så glad, for jeg smilte fra øre til øre, og jeg fortalte om alle de fine cd'ene. Plutselig sier hun til Stian "skal vi kjøpe disse to til Silje?" også gjorde de det, så de kjøpte The Cure Greatest Hits og Foo Fighters til meg :-D 10 min før stengetid løp jeg tilbake til butikken og kjøpte Nickelback 2 disc special. Gleder meg til å høre masse på alle de fine sangene! Jeg fant også noe kjempegodt på Meny, nemlig Cherry Coke og Ginger Ale. Jeg er helt frelst, og kjøper Cherry Coke hver gang jeg er på den Menybutikken, i Tønsberg. Dette ha vært en fantastisk dag og jeg kommer sikkert til å være i godt humør resten av uka!

img0406
Cd'ene mine :-D

I wanna be a rockstar

sang 2
I dag har vært den varmeste dagen i hele sommerferien hittil! På jobb var det 40 grader i sola og 30 i skyggen. Unnskyld at jeg klager, men det er FOR varmt! Jeg er glad for at det er kveld sånn at jeg kan kjøle meg litt ned. Jeg må vel gå og legge meg snart siden jeg skal opp kl. 05:30 i morgen. Nå er det heldigvis bare 3 dager igjen. Og det er bare 5 dager igjen til jeg drar til Tyrkia. Johoo!

I morgen er planen som følgende: først skal jeg på jobb, så drar hele pakka til Tønsberg for å shoppe litt og sånn. Bestefar har også lappa sykkelen min så nå sykler jeg til jobb igjen - uheldigvis. Jeg likte å bli kjørt jeg. Men jeg har jo endelig fått karra meg til å fiske noen sanger ut fra pc'n og trøkke dem inn i iPoden. For tiden har jeg forresten en ny favorittsang. Egentlig et nytt favorittband også. Bandet er hvertfall Nickelback, og sangen er Rockstar. Jeg vet ikke hvordan man får filmer fra youtube inn på bloggen så jeg legger ved en link her:
http://www.youtube.com/watch?v=DmeUuoxyt_E

Håper at dere alle har hatt en strålende dag i solen og ikke smelta bort sånn som jeg nesten gjorde. Kos dere videre i natt folks ;-D

hot hot hot!

img0305
Her sitter jeg da hos mamma og koser meg. Det er utrolig varmt i dag så jeg har dratt med meg min nye bestevenn, nemlig Ginger Ale! Det er noe av det beste som finnes, og jeg har vært trofast siden påskeferien. Det var nemlig første gang jeg smakte Ginger Ale, og det er jeg veldig glad for.

Okei! Planen, alle sammen, var at etter bursdagen i går skulle jeg sette meg ned, slappe av med en film og oppdatere bloggen. Men selvfølgelig ble det til at jeg overnatta i huset til pappa, og han har jo verken en fungerende pc eller en fungerende tv! Altså tv'n funker, men det er ingen kanaler på den, så det blir enten film eller film, derfor gikk natta til den aldri så jentete jentefilmen "Ice Princess".

Her fra hvor jeg sitter, kan jeg se den nye utemøbelgruppa som står på verandaen som jeg var med å mekke sammen. Skikkelig IKEA greie dette her. Faktisk hadde jeg besøk for noen dager siden, og når hun som var her gikk inn i stua, hun har aldri vært inne hos meg før, sa hun "oi, dere har sånn skikkelig IKEA-hus, dere!" Selv om jeg tok det litt på feil måte, mente hun det heldigvis godt.
img0306
Jeg satte sammen sofaen helt selv. Ganske bra eller hva?

Helg, hælj og bursdag

Nettopp kommet hjem fra jobb. Kan egentlig ikke skrive så mye nå, siden jeg må dusje, finne klær, dra ned til huset og begynne på middagen til i kveld. Litt stress kan man si, men sånn er nå livet. På jobb i dag var det hvertfall altfor varmt. Jeg holdt på å steike opp jo. Men heldigvis for meg har jo Harald finni en veldig koslig campingstol som jeg kan bruke, så mesteparten av dagen har gått til å sitte og drikke varmt vann i skyggen! Det var jo selvfølgelig noe å gjøre før åpningstid - uheldigvis. Jeg ble satt til å sortere lamper og forskjellige småting som vi fant ut var noe elektronisk tull. Min konklusjon ble da at sortering av lamper i 2 timer er ikke gøy!

Noe jeg også rakk å fundere på i dag var hvordan folk uttaler helg. Ja, jeg vet, det var jo også noe å tenke over, men folk sier mye forskjellig. Jeg kan ikke masse forskjellige dialektord for "helg", men  de vanligste er vel å si det som det skrives, altså "helg" og den brede "hælj". Hva sier du? Helg eller hælj eller noe helt annet? Okei, nå bruker jeg opp dyrebar tid på å sitte og skrive om helg, så jeg tror jeg må avslutte. Skriver mer seinere i kveld, og da kommer det også noen bilder av "gaver" jeg har fått på jobben.

Ha en fin kveld og fortsett å kommentere folkens ;-)

9 dager igjen!

Nå er det bare 9 dager igjen til vi drar til Tyrkia :-D Johoo, gleder meg mer for hver dag som går! Detta blir kos folkens.

Martine har forresten kommet på besøk en tur. Nå prøver hun å tvinge meg ut på verandaen, for hun vil nemlig at vi skal sole oss. Kjempegøy! Også må vi planlegge litt til i morgen. Det blir taco til middag. Tenk å få det i bursdagsgave da, arti! Og Martines favoritt eller noe: jordbær og is :-D Haha. Men det blir jo morsomt da.

Men nå må jeg gå for Martine maser :O

Cupcake

Cupcakebildene er de tøffeste som finnes! Jeg skal lage masse t-skjorter med cupcakeprint på! :-Dcupcakekickass
dryassbranmuffin
spacecupcake

Good moaning!

Jessjess, da satt jeg her igjen da. Nydusja og glad! Tenkte at jeg skulle mekke meg frokost snart å. Off, jeg har nesten litt dårlig samvittighet siden detta er andre dagen jeg er borte fra jobb, og jeg er ikke akkurat dødssyk. Altså, jeg er jo ikke bra heller da, men jeg hadde vel holdt ut å stå i 8 timer og snakke med folk som ikke kan noenting. Ved nærmere ettertanke, kanskje ikke allikevel. Jaja, dette er hvertfall en nydelig dag med sol og ikke altfor mange skyer.

I morgen er det tilbake på jobb igjen. Slutter klokka 15, så det blir litt stress ettersom jeg skal i bursdag. Martine har nemlig bestemt at vi skal feire bursdagen til Mads, en hu holder på med, i huset til min pappa siden han er borte! Det blir ikke noe store greier, bare Martine, Mads, Fredrik og jeg. Det blir sikkert koselig det, jeg bare håper at jeg klarer å komme meg dit før Martine, for hun vet nemlig hvor nøkkelen hans er, så jeg hadde ikke blitt sjokkert hvis hun hadde sitti i sofaen når jeg kommer meg inn døra. Men det er nå Martine da, jeg har blitt vant til det ;-)

Akkurat nå sitter jeg faktisk å hører på en cd. En veldig, veldig gammel cd. Det er faktisk cd'n med sangene fra Junior eurovision song contest 04. Jeg husker utrolig godt når jeg så på det. Jeg var å besøkte eldstesøsteren min, Tanja, i Oslo, når hun bodde der. Vi hadde det skikkelig koselig den helga, og det var faktisk den helga jeg kjøpte mitt første par øredobber. På kvelden dro Tanja og jeg til ei venninne av henne for å spise god middag og se på mgp. Skikkelig planlagt og greier. Jeg husker at vi spiste en wok som jeg synes var skikkelig sterk! Etter det satt vi oss i sofaen og prata litt. Og så kom øyeblikket vi alle hadde venta på; programmet begynte. Dere vet, det var den mgp der Alek sang den sinnsykt irriterende hjernevaskeren "Det er en stjerne jeg skal bli". Han fikk nesten ingen poeng, så det gjorde ikke noe likevel. Vi heiet på spanske María Isabel sin "Antes muerta que sencilla", og "vedda" til og med om at hun kom til å vinne. Og det var nettopp det hun gjorde. Når programmet var ferdig, var det litt seint, men vi skulle da holde ut litt til, så vi satt oss til å se på danseband-jukebox på nrk2. Vi kom oss ikke hjem før 4-tida og DA var vi mildt sagt utslitte. 4-5 timer med danseband-musikk hadde vi vel egentlig ikke regna med. Det var tider det!

Nei, nå er det vel nok mimring. Jeg tror jeg går og lager meg frokost i steden, jeg. Ha en nydelig dag, alle sammen!

Alanya, Tyrkia ;-D

2bh
Nå er det bare 10 dager til min kjære Martine og jeg drar den lange vei til Tyrkia! Her er hotellet vi skal bo på. Det heter Balik Hotel. Jeg gleder meg så sinnsykt, for jeg har aldri vært i Tyrkia før. Noen som har vært der? Hva syns dere? Jeg kommer til å ha nedtelling her, for nå er hodet mitt stappa med bilder av fine strender og deilig vann. Jeg skal til og med bli litt brun på resten av kroppen når jeg er der nede. For tida er jeg bare brun i ansiktet og på underarmene, fordi jeg må ha langbukse og t-skjorte hver dag på jobb! Alle kommer til å skjønne at jeg er fra Norden hvertfall.

Mamma har også lovet å ta meg med på shopping dagen etter jeg slutter på jobb, altså dagen før vi drar. Sommerklær er jo selvfølgelig et must når vi drar utenlands, pluss at det er lenge siden jeg var på shopping sist! Det dumme er at jeg ikke får lønn før dagen etter at vi har kommet hjem, så får ikke kjøpt meg ny iPod! Ørnulv har nemlig klart å ødelegge iPoden min, eller den var herpa etter at han kom hjem med den fra Danmark, men han bare sier "jeg har ikke ødelagt den. Den var sånn når jeg lånte den". Typisk småsøsken! Jaja, jeg får vel hive meg rundt og legge inn noen litt oppdaterte sanger på min nye telefon i steden ;-D Alanya, here I come!

Sorry.. again!

I dag er første gang jeg har vært borte fra jobb utenom helga! Jeg er nemlig syk. Typisk at jeg skal bli syk en uke det er meldt masse sol, menmen. Sånn går nå livet. Hvertfall, så har jeg tusla rundt på jobb de siste ukene og tenkt over alle de morsomme tingene jeg kan skrive i bloggen min, men har jeg gjort det når jeg kom hjem? Neida! Så, unnskyld alle sammen. Jeg skal virkelig skjerpe meg.

Craazy maaan!

I dag har vært en merkelig dag på jobb, eller det har kommet merkelige folk. Først kom det en mann som må ha vært veldig forstyrra. Vi hadde nettopp åpna stasjonen og da var det ganske mange biler der, også står mannen foran treverkkontaineren og blokkerer for tre andre biler, så jeg skulle be han om å kjøre litt lenger fram. Jeg gikk bort og sa at han måtte kjøre lenger fram, og forklarte hvorfor, og gang på gang spørte han om det var en til kontainer for treverk lenger bort, og hver gang sa jeg ja. Han fikk aldri inn i hodet at han måtte kjøre 5 meter lenger fram for å slippe de andre bilene forbi, og jeg blei skikkelig irritert! Er ordene "kjør litt lenger fram" så utrolig vanskelig å forstå?

Det var også noen folk der i går som hadde kasta noen gamle stoler så Bjørn hadde tatt den ene stolen dems for det er bare én stol der. De samme folka kom også i dag og hu dama bare "neimen, den stolen så litt kjent ut", så satt hu seg ned for å høre på Katie Melua på radioen. Satt å digga skikkelig til "closest thing to crazy" :S merkelig dame. Jaja, ikke alle kan være helt normale.

Det var også mange kleptomane der i dag =0 Jeg måtte si fra til 3-4 personer om at de ikke fikk lov til å ta med seg noe hjem, og nesten alle blei skikkelig furtne. Det var noen fra Horten mur og flis eller noe som tok skikkelig mye, og Bjørn sa at de pleier å ta ting der, men herregud, de klarer vel å kjøpe en babysykkel og ødelegge den selv enn å ta en fra dynga!? Jeg gikk og fulgte nøye med for jeg tenkte at jeg kunne være litt flink til det lille vi gjør der borte, men de hortensfolka var skikkelig creepy, hvertfall han ene. Plutselig kom en av dem bort og tok tak rundt meg og begynte å danse med meg! Jeg fikk helt noia for han var jo dritskummelt :S Jeg håper ikke de kommer tilbake mens jeg jobber der hvertfall!

Allerede utslitt..

Jeg har vært slem mot bloggen og ikke oppdatert på lenge, MEN jeg har vært uten internett og uten pc så jeg får heller skrive litt nå :)

Denne sommeren har jeg klart å skaffe meg en sommerjobb. Jeg tenkte at jeg kunne jobbe der hvor jeg jobba i arbeidsuka, for det virker som et greit sted, og det er på Nordre Foss - også kjent som dynga. Jeg tenkte jeg skulle være litt smart når jeg først skulle velge en jobb i arbeidsuka - for da kunne jeg senere ha det som sommerjobb - så jeg ville velge et sted som det blir litt penger av, og da er jo dynga et bra sted. Det er jo en veldig mannsdominert jobb, så timelønna er litt høyere, og det gjør ikke meg noe (:

Første dagen på jobb var på tirsdag, og jeg skal jobbe hele resten av juli. Jeg begynner kl 7 og er ferdig kl 15, noe som virker litt lenge og tidlig. Jeg var helt ødelagt etter den første dagen ettersom jeg hadde stått opp kl 5! Jeg sovna på baderomsgulvet når jeg kom hjem og jeg hadde skikkelig vondt i føttene siden jeg hadde stått og tråkka rundt hele dagen i trange vernesko! Ikke at jeg vil klage for jeg liker meg greit der, det bare var litt slitsomt den første dagen, men det kommer seg sikkert etterhvert.

Det jeg gjør der borte er å være på gjennvinningsstasjonen hvor jeg må hjelpe folk som kommer og skal sortere søppelet sitt, og jeg måtte gjøre det allerede første dagen selv om jeg nesten ikke visste hvor noe av det skulle selv, men man lærer fort hvor tingene skal kastes så nå, den tredje dagen, er jeg ganske sikker når jeg sier at vesarposene skal i vesarkontaineren =D

Jeg håper jeg ikke sliter meg for mye ut i helgene så jeg må vri døgnet hver uke, og jeg håper ikke at alle som kommer er like merkelige som mange av de som kom i dag var! Jeg syns virkelig jeg fortjener den lønna jeg venter på!
hits