juli 2009 (Silje ♪)

juli 2009

forvirrende kommentarer og merkelige dager

Jeg så nettopp gjennom oversikten for å se om det var noen nye kommentarer på bloggen og  jeg må si at jeg ble litt.. sjokkert? Ikke fordi det var sykt mange kommentarer, men det var noen der som ikke hadde blitt godkjent. Det høres sikkert ut som en rar ting å bli sjokkert over, men jeg syns det er rart at de ikke er godkjent for jeg har sånn at alle kommentarene automatisk blir godkjent. Jeg gikk på oversikten igjen under den kategorien som man kan se alle ikke-godkjente kommentarer, og der var det ganske mange.. Hvorfor blir noen kommentarer ikke godkjent når jeg har krysset av på at de faktisk skal bli det? Det syns jeg i hvert fall er utrolig teit.. Er det sjefene av blogg.no som tar dem vekk så jeg ikke får svart på dem?
Til dere som ikke fikk svar på kommentarene deres: det visste rett og slett ikke at de var der!

Men over til noe helt annet. Jeg er på sykehuset. På lørdagen, da, jeg var på Slotttsfjellfestivalen, skulle jeg bare bli med mamma en liten tur for å dra på et møte angående hybelen. Hun skjønte at noe var galt med en gang jeg satt meg inn i bilen. Jeg kunne ikke snakke. Jeg har jo som tidligere nevnt gått på antibiotika to ganger for halsbetennelse, og det var denne betennelssen som hadde utviklet seg til et monster som lå i halsen og stengte for lyd og luft. Det gjorde så vondt at jeg nesten begynte å gråte.
Mamma dro meg med for å finne legevakten etter at vi hadde sett på hybelen. Det var ikke så lett å få til en legetime som vi hadde håpet på. Vi dro først til Tønsberg, men siden jeg ikke bor der så fikk jeg ikke besøke lege der. Etter det dro vi til Horten, og de ville nesten ikke slippe oss inn der heller. Hadde det ikke vært for den "ekstra" sykepleieren som satt der og hørte at vi var ganske desperate så hadde jeg nok ikke vært veldig oppegående nå. I Horten fikk jeg vite at jeeg hadde en CP på over 160, og det var visst veldig høyt. Fikk også vite at jeg hadde 39 i feber så jeg fikk henvisning til sykehuset og da bar det avsted tilbake til Tønsberg, hvor jeg er nå.
Jeg fikk til og med besøk allerede første kvelden av Irene og Andreas. De var her helt til kl to på  natta! Det er koselig med besøk her selv om jeg plutselig kan sovne rett  etter besøket har kommet. Blir ekstremt trøtt av de smertestillende jeg får, men dagen går jo også litt fortere når man sover den bort.
Merker at jeg er ganske sliten nå, så jeg får vel runde av sykehusforklaringa mi. God natt :)

PS: Jeg fikk forresten hybelen! :D

enda en antibiotikakur..

Det er tre dager siden jeg ble ferdig med antibiotikakuren og nå er det på'n igjen! Halsbetennelse sucks.

Legen klarte ikke å finne noen blodårer, det endte med at jeg ble stukket tre ganger. Det ble jo litt ekstra ille siden jeg er bittelitt redd for å ta blodprøver. Jeg er ikke redd når nåla har gått inn for jeg vet at det ikke gjør vondt, men det er bare så ekkelt å se den lange nåla og det store glasset som skal fylles med blod. Mitt blod.
img0546

snø i juli er kult

For tiden befinner jeg meg i Finnmarks navle, nemlig Nuvsvåg! Jeg var litt bekymra for det med dekning på mobilen og sånt for det er litt vanskelig så langt nord når man har NetCom. Men da jeg kom fram viste det seg at det var ikke bare dekning her, men det var jo til og med internett! Nett er fett, eller hva? :D

Jeg har vært på en plass som heter Gildetun også. Der var det snø, og her har du bildebevis.
sdc10727
kopi

Nå skal jeg bare pakke ferdig så bærer det av sted til Sandland. Der har de verdens fineste strand med verdens kaldeste vann. Yay! Jeg liker sånne små plasser som det her. Alle kjenner alle, ikke alltid bare bra, men da vet man hvor man har folk. Også er naturen her helt annerledes enn hjemme. Deilig å komme seg litt bort av og til. Jeg anbefaler i hvert fall alle som ikke har vært i Nord-Norge om å dra dit minst en gang i løpet av livet!

Jeg får se å komme meg avgårde så vi rekker litt besøk før vi må haste avsted til ferga. En herlig kveld jeg har i vente! :D

slottsfjell og bryllup på G

Bryllup på lørdag! Jeg gleder meg skikkelig Jeg har vaska syltetøyglass fri for lim, de skal nemlig brukes som telysholdere. Yay! Det er tydeligvis sykt mye som må ordnes før et bryllup. Det gir meg egentlig bare en veldig god grunn til å ikke gifte meg for tidlig.

Jeg fikk forresten et deilig tilbud i går av en mann på gamlehjemmet til farmor. Han syns vi skulle slå oss ilag og gikk for å vente på meg på rommet sitt. Hvordan kunne jeg si nei? Han var jo bare 90 år <3

Jeg har også blitt oppringt av slottsfjellmannen. Jeg har fått vakter på mandag og søndag, og fått bekrefta at jeg skal jobbe på campen. Han mannen sa jeg ikke hørtes helt overbevisende ut når jeg sa at jeg lett kan ta det rolig på lørdag. Hva er det som skjer med stemmen min i telefonen? Jeg sier en ting, men uansett hvem det er jeg snakker med så skjønner de alltid at jeg mener noe annet. Jeg gleder meg hvertfall til det også!

Dagens advarsel: Ikke planlegg å gifte deg før du vet at du har noen måneder til overs som du kan bruke på telysholderplanlegging.

hits