juli 2012 (Silje ♪)

juli 2012

grønne fingre

Jeg kan med hånda på hjertet si at det her har vært en skikkelig digg fridag! Blå himmel fra morgen til kveld, og det har vært sinnsykt varmt. Jeg følte at jeg brukte dagen godt da jeg tok på meg jobben med å luke rundt utehjørnet.

Det var helt gjengrodd! Det så ut som det aldri har blitt trimma engang. Siden jeg ikke har no særlig hageutstyr, måtte jeg bruke kjøkkensaks og gule oppvaskhansker. Det tok jo sin tid med den lille saksa, men det ble ganske fint til slutt.

Er enda ikke helt ferdig, men nå går det an å sitte her uten å bli brent av brennesle hver gang man snur hodet.

Minigul fikk til og med sin første tur ut i dag. Det er nok ingen fare for at han rømmer, for han turte så vidt å gå lenger enn ut på trappa.

I morgen tidlig er det tilbake på jobb. Er egentlig ganske deilig å begynne tidlig, for da får jeg så mye ut av dagen.

ny sofa

Nå er jeg så gåen at jeg kunne sovna stående. Det ble overtid på jobb i kveld, så jeg var ikke ute før elleve. Jeg som har blitt vant til å legge meg tidlig synes at det var litt for seint å komme hjem en time senere enn planlagt.

Før jobb dro jeg og mamma til Hyggen for å hente ny sofa. I går fikk jeg jo beskjed av mamma om at hu ville hive den sofaen vi hadde, så jeg måtte finne en ny ganske fort. Det ble innmari tomt da vi tok ut den gamle.

Siden det var tomt kunne vi like gjerne ta en skikkelig skrubb på gulvet. Det endte med at vi fikk shina opp omtrent hele første etasje.

Typisk nok klarte jeg å miste den nye sofaen på foten min. Heldigvis landa den ganske langt opp, så jeg slapp å brekke alle tærne.

Ble ganske fornøyd med hvordan det ser ut etter at vi fikk den inn.

Takk verdens beste mamma <3

mystery box

I går ble jeg så lei av at gul hadde løs mage, så jeg måtte bare få han til dyrlegen. Det var jo litt av et prosjekt å finne en dyreklinikk som hadde kveldsåpent, men etter noen desperate googlesøk og en telefon til mamma, fant vi ut at det var åpent i Tønsberg. Han fikk en sprøyte med antibiotika, og jeg fikk med meg medisin som han kan få hjemme. Det er forskjell allerede! Da vi var ferdig hos dyrlegen tok vi en tur til mamma. Der fikk vi hjemmelaga sushi.

Det var skikkelig godt.

I dag har jeg hatt besøk av søstrene mine, Stian, og unga. Jeg føler at jeg MÅ rydde når jeg skal få besøk, så det ble gjort veldig mye her før klokka rakk å bli tolv.

Vi tok en tur på Gulskogen for de andre ville shoppe litt. Det var en koslig tur, selv om jeg hater kjøpesentre.

Halvard kosa seg i et telt på XXL.

Viljam Lysander som har lært seg å smile.

Jeg fikk en boks av Tanja da vi hadde kommet hjem.

Det var så mye fint oppi den! Blant annet sokker, telysholdere, lipgloss og putetrekk. Har allerede pynta med telysholderne.

Synes det ble veldig fint. :)

jentekvelden

Det var så koslig i går. Vi fikk "gratis" musikk fra nabohuset, vi fikk prata masse om alt og ingenting, vi hadde en liten shoot, og selvfølgelig spilte vi litt gruble.

Sommerfesten er i gang

Det er så innmari lenge sida jeg har festa, så nå var det på tide. Sommerfesten er i gang!

slitsomme dager

Jeg skal ha frihelg etter noen veldig slitsomme dager på jobb. I går var jeg til og med så snill at jeg hjalp Øystein med varer etter at jeg var ferdig selv. Jeg ble så sliten til slutt at det føltes som om bena skulle falle av. Vi fikk tatt en tur på Peppes med Jon og Julie, for ingen av oss hadde orka å lage middag selv.

Siden gutta er borte skal vi ha en liten fest i morgen. Det blir vel bare to-tre stykker, men vi pleier alltid å ha det veldig gøy.

Nå skal jeg bare slappe av på sofaen med Minigul. <3

Fineste babypusen som fins!

tilbake til virkeligheten

Nå er jeg endelig nesten helt frisk snart. Skjønner virkelig ikke hvordan jeg ble så syk så fort. Har omtrent ikke orka å bevege meg den siste uka, så det har blitt mye tid til å la det bli rotete her. Jippi.

Selv om jeg nesten døde fikk jeg noe å glede meg over. Et nytt familiemedlem!

Det er babyen til den gule vi hadde før.

Han var skikkelig sjenert de første dagene. Gjemte seg på alle mulige steder. Nå tør han å gå rundt omkring, og til og med kose litt. Vi har blitt skikkelig buddyer.

Minigul <3

I morgen er det tilbake til virkeligheten. Håper jeg klarer meg gjennom jobbdagen uten å bli angrepet av hodepine og tetthet i brystet. Angrer nesten litt på at jeg sa nei til antibiotika..

jeg dør

Det er så typisk at jeg klarer å bli syk nå som jeg har fri, tid og ork til å trene. Det blir litt halvhjerta zumba i stua og noen korte turer ut. Håper dette går over fort.

Jeg har allerede vært og shoppa på apoteket, så nå er jeg klar for hva som helst. Når jeg blir syk pleier jeg å kjøpe farris. Det har blitt min sykedrikk. Selvfølgelig har jeg også sudoku.

Jeg kan gjøre sudoku flere dager i strekk, går aldri lei!

Ellers består dagene av å glo litt på tv, klage til meg selv over varmen, lukte på Mentholatum, og å drikke hostesaft. Jippi.

shining på g

I dag har jeg vært skikkelig flink. Jeg har støvsugd, vaska, rydda og fiksa småting i huset. Det er så innmari deilig å kunne sette seg ned og slappe av med god samvittighet etter en skikkelig ryddedag. Jeg blir litt ekstra glad når jeg vet at jeg kan stå opp og vite at jeg ikke må bruke hele dagen på å rydde og vaske.

For et par timer siden kom naboen og spurte om vi kunne klippe gresset. Øystein lå og sov, så da tenkte jeg at jeg kunne være litt snill og gjøre det selv. Å klippe gress er vel noe av det kjedeligste jeg vet, men i dag var det ikke så ille. Sikkert fordi det ikke var så varmt. Hagearbeid i varme er det fæleste som fins. Klipperen stoppa en gang, og jeg får jo ikke til å starte den, så det ble en tur til naboen for litt hjelp.

Vi har jo mye større plen enn jeg trodde. Nå som jeg har ordna hjørnet må vi huske på å bruke det da. Er jo ganske koslig å sitte i kroken og ta et glass vin. :)

bra start på uka

Det var ganske deilig å komme tilbake på jobb, selv om det bare er to dager siden sist jeg var der. Jeg hadde en rolig runde, så det var en ganske perfekt start på uka.

Øystein jobber også tidlig hele uka, noe han omtrent aldri(!) gjør, og det er jeg veldig glad for. Vi får mye mer tid sammen når begge jobber tidlig enn når begge jobber sent, det er bare litt synd at han hater å jobbe tidlig fordi da må han stå opp tidlig også. Så denne uka kan jeg leke husmor siden jeg har ganske mye fri. Jeg liker egentlig å dille litt rundt hjemme. Man får gjort så innmari mye hvis man bare gidder å stå opp til et normalt tidspunkt.

Den siste tida har pus blitt så sykt kosete. Han begynner nok å skjønne at siden det kun er han igjen, så får han all oppmerksomheten.

Hvordan kan man ikke like noe så skjønt?

Herregud, jeg føler at det blir veldig mye kattebilder her. Må vel snart bytte navn til kattebloggen, og bare skrive om hva han spiser og legge ut bilder av at han mjauer ut av vinduet.

Får slenge med et bilde av meg så dere husker at det faktisk er meg denne bloggen handler om!

Har gått helt crazy med photo collage. Er litt moro da.

fare for kø

Omtrent hele den dagen her har gått til venting. Jeg og Marte har vært i Sverige, og det var kø over alt! Kø i kassa, kø på veien, kø for å sitte. Da vi skulle spise måtte vi vente så lenge at til og med matdama kommenterte det. Siden vi var så tålmodige fikk vi gratis is. Det lønner seg å ha litt tålmodighet.

Den gangen her fikk jeg kjøpt ganske mye mer enn forrige gang, så nå har vi faktisk mat i huset. Kjøpte en fun light med jordbær-og vannmelonsmak. Gleder meg til å prøve den.

Nå skal jeg bare nyte resten av fridagen med finale, kjæresten og pus.

hits