juli 2013 (Silje ♪)

juli 2013

kveldsbad

I går hadde jeg fri, så da dro jeg til Holmestrand for å være med Marte. Før jeg dro til henne fikk jeg tatt en tur innom Cubus for å finne litt sommerklær. De hadde jo salg på nesten alt, så der var jeg heldig! Fant meg verdens deiligste jakke, en shorts, en topp, og litt nytt undertøy.

Etter shoppinga dro jeg opp til Marte. Det er noe galt med bilen hennes, så vi leita etter noen deler hu trengte. Det endte opp med at vi måtte kjøre tilbake til Sande for å hente to(!) strips.

Etter at Steinar hadde prøvd å fikse bilen i noen timer ga vi opp. Vi gadd ikke sitte der hele natta, så vi tok en tur opp til Merkedammen for å bade. Klokka var over ti da vi kom fram, men det var faktisk varmt vann. Også var det jo så utrolig fint der!

strandkos

Det er så herlig med litt fri av og til! Denne dagen har gått med til strandkos med Benedicte og Marte. Det var noen perioder vi måtte vente litt på sola, men det var ihvertfall varmt hele tiden. Jeg fikk til og med tatt årets første bad!

Vi solte oss litt mens vi koste oss med hver vår bok. Er så kjedelig å bare ligge der og vente, så da er det kjekt med litt lesestoff.

Har virkelig fått tilbake sansen for å late meg litt i sola. Det er jo meldt fint vær i morgen og, så da blir det kanskje en time eller to på et pledd i hagen. :)

ring meg når du skal til stranda

Etter jobb i dag la jeg meg ut i hagen for å slikke litt sol. Det har jo vært så forbanna dårlig vær i det siste, så nå prøver jeg å få alt jeg kan ut av det fine været som endelig har kommet.

Jeg lå og hørte på p3 og bare koste meg skikkelig, før jeg ringte til Marte for å høre om hun ville bli med på stranda. Det ville hun selvfølgelig, så vi tok en tur til Nordre Jarlsberg hvor vi fikk sole oss og skravle i fred. For en utrolig fin plass! Dit skal vi absolutt dra igjen.

fridag

De siste dagene har jeg jobbet en del og sett mye på Tour de France, så jeg har ikke hatt så mye å fortelle om. Jeg var på kino med jentene og så en veldig fin film som het Safe Haven, men bortsett fra det har det ikke skjedd stort.

Men i dag har jeg hatt fri, så jeg har rukket å gjøre litt i huset. Jeg har rydda i boden, for det trengtes! Det tok ganske lang tid å gå gjennom alle(!) eskene der inne, men jeg liker å organisere så det gikk fint. Jeg kjøpte to store plastesker for at det skulle bli lettere å se hva vi har. Etter jeg hadde gått gjennom alt kunne jeg kaste åtte store pappkasser og veldig mange små esker. Nå går det faktisk an å bevege seg der inne!

Ble kjempefornøyd!

Etter ryddinga dro jeg på søppelplassen for å kaste alt, og da jeg kom hjem igjen satt jeg meg ned med Tour de France og makrame. Utrolig lenge siden jeg har laget smykker, så det var gøy å gjøre igjen.

Jeg fikk også besøk av mamma en tur på kvelden, så vi har kikka i kokebøker og sett litt på tv. Nå ligger jeg på sofaen og bare slapper av litt før jeg skal legge meg. I morgen er det tilbake på jobb igjen! :)

hits