august 2008 (Silje ♪)

august 2008

1BAF :D

029
Off, ja, jeg vet det, lenge siden jeg har skrevet! Men samma det. For tiden går jeg på skole i Larvik for de som ikke har fått med seg det. Jeg har finni ut at jeg går i reipbanegata. Siden storskolen ikke er ferdig, må vi ha undervisning i brakker. Sånne skikkelig brakkebrakker! Vi har også begynt med programfag, noe som jeg syns er spennende siden det er helt nytt. Det første ble altså muring. Til nå har vi murt piper og vegger. Muring er gøy. Det eneste som ikke er gøy med muring er at man får tørre hender og kalk i håret.

Livet i Larvik er bedre enn forventa. Folk på bussen er snillere enn i Holmestrand, men bussene er alltid for seine. De gjør sånn at jeg kommer for seint på skolen. Jeg har også fått nye venner. Ulempen er at alle bor i Sandefjord så jeg sitter hjemme hver dag etter skolen uten noen å være sammen med. Det SUGER. Det blir sånn: vær litt greie folkens. LItt sosiale. Jeg vil også ha et liv!

Min beste venn i Larvik har nok blitt Guitar Hero Rockband. Det spiller jeg hver dag. Snart har jeg nok ikke flere vanskelighetsgrader eller sanger igjen. Jeg lagde en person. Hun er kul. Det var Erlend som lagde navnet på henne. Det er ikke kult. Det ble Silly. Men hun har dreads så hun er godkjent. Jeg lagde en til da. Hun heter Trish, men hun ble litt stygg. Samma det. Sikkert ikke no interressant for dere.

Det er forresten min kjære farmor på bilde :D <3 I hennes 90 års lag!

bye bye...

n1347540983542759867

Gidder ikke legge ut en lang unnskyldning for hvorfor jeg ikke har blogget på en stund. Noen stikkord får holde: varme, nightman, ferie, ødeleggelse, flytting.

Historien om Tyrkia er lang - derfor gidder jeg ikke skrive ned alt. Her får også stikkord holde: varme, OMG, nightman, shots, balik, Simple Silje, summer garden, strand, killersand, supermarkedmann, supermarkedgutt, russere, musikk, air-condition, eple-te, kebab, disco, vann, efes, dem, SOL, rihanna, skjørt, lilla, lire, toppløs, minner.

n1347540983541229459
Bilder finner dere på profilen min på facebook. Der finner du meg som Silje Lyngmo Heien for deg som ikke skjønte det.

De fleste av dere nyter sikkert den siste festen i ferien akkurat nå mens jeg sitter her for meg selv. Det er faktisk en grunn - eller fem - til at jeg sitter her på en lørdagskveld alene, men hovedgrunnen er nemlig at jeg skal flytte. I morgen. Jeg begynner jo på skolen på mandag og jeg valgte nemlig skolen i Larvik som mitt sted, så i morgen tar jeg med meg livet mitt dit. Hvis noen av dere bor i Larvik må dere gjerne ta kontakt! Jeg kjenner ingen. Og da mener jeg absolutt ingen! Jeg skal prøve å få i gang min egen pc så fort som mulig sånn at jeg får skrevet om hvor fæl første skoledag var. Ønsk meg lykke til - jeg kommer til å trenge det!

Tyrkia? Hell yeah!


Heihei! Nå sitter jeg her i selveste Tyrkia. Etter totalt 16 timers reising var det godt å komme frem. Det er sinnsykt varmt her nede, og man blir solbrent uansett om man ligger i sola eller skyggen. Folka er ikke så ille, men det kan jo hende jeg ikke har vart på de verste stedene enda. I kveld blir onkel 50 år, noe som betyr at vi skal feire. Vi skal til en restaurant som dama til Tom, onkel, anbefalte oss, og den heter Josef's. Det skal visst vare veldig god mat der. Hvis det viser seg å vare sant, så anbefaler jeg den nå på forskudd! Har egentlig ikke så veldýg mye å fortelle enda siden jeg nesten bare har vart på stranda i dag. Skal prove å skrive når det skjer noe, men det koster jo litt å bruke disse pc'ne. Pc'ene er forresten på hotellet så jeg slipper edderkoppene på internettcafeene:-D Bilder kommer når jeg kommer hjem. Jeg klarte jo også å glemme kameraet hjemme så alle bildene må taes med mamma sitt kamera. Yay! Men jeg tror nok jeg må avslutte for jeg tror tiden min er ute! Kos dere alle sammen :-D

i natt er natten!

I natt er da det skal skje. Vi drar nemlig til Tyrkia i natt. Egentlig drar vi i morgen tidlig, meen jeg liker å kalle det natt! Nå begynner det endelig å gå opp for meg at vi faktisk skal dra, og jeg gleder meg sinnsykt. Jeg må også begynne å pakke! Det hadde vel vært ganske høvelig. Blir ikke langt innlegg pga pakkinga, og det kan hende det blir litt dårlig med blogging neste uke. Jeg lover at jeg skal se etter en internettcafé sånn at jeg får oppdatert litt om hva som skjer der nede, men ikke forvent noen lange innlegg! Herregud, jeg gleder meg :-D
hits