august 2012 (Silje ♪)

august 2012

fadderuka del 2

Nå er fadderuka over og Elvefestivalen er i gang. Jeg skal dessverre ikke på festivalen, men det er kanskje like greit siden jeg så vidt lever etter fadderuka. Vi har vært med på rebusløp, pub til pub, quiz, og mye annet gøy. Det har vært som å oppleve russetida på nytt. Bytt ut russedressen med grønne fadderskjorter - der har du oss! Det har vært veldig koselig å bli kjent med så mange herlige mennesker, så etter den uka her kan jeg i hvertfall glede meg til resten av året. :)

fadderuka 2012

Fadderuka er i gang! Det er fester hver dag, så skolestart er ikke for pingler. Jeg synes de nye studentene virker veldig koselige, så vi satser på at det blir et bra år! Nå sitter vi og koser oss med noen øl før vi drar på quiz. :)

en sen sommerdag

Denne dagen har vært så bra! Det begynte med at jeg innnså at jeg nesten ikke har gjort en eneste sommerting i ferien, så da måtte jeg ta det igjen i dag. Jeg dro og henta Marte, og så dro vi til byen for å spise på restaurant. Å dra ut for å spise i sola er viktig om sommeren!

Da vi var ferdig tok vi en tur på Cubus, og etter at vi fant litt småtteri der tok vi med oss Benedicte til Sandvika for å hente bilinteriør til Daniel.

Vi fikk utrolig nok plass til alt inni bilen.

Siden vi først skulle til Sandvika dro vi innom senteret. For et høl! Det var jo så svært at det var omtrent umulig å finne fram. Etter litt (mye) leiting fant vi jo noen butikker, og vi fikk kjøpt oss is. Nok en viktig sommerting jeg ikke hadde gjort.

Da vi kom hjem var vi passe slitne, men vi tok oss allikevel litt tid til å farge håret mitt.

Det har vært så gøy i dag, så jeg håper ikke det blir så innmari lenge til vi kan møtes igjen. :)

jentekveld

I dag var siste dag jeg var satt opp på jobb, for nå begynner skolen igjen. Det blir lettere å se hvor mye jeg kan jobbe etter at vi har kommet ordentlig i gang. Det var jo ganske mye å gjøre hjemme det første året.

Etter jobb møtte jeg Benedicte og Martine hos Marte. Vi koste oss med taco, og etter litt skravling i solnedgangen fant vi ut at vi skulle ta en tur på kino. Vi endte opp med å se Ted.

Det var koselig med en jentekveld igjen. Er jo ikke så ofte vi får vært sammen alle fire.

Kjenner det skal bli deilig å begynne på skolen igjen. Litt hverdagsrutiner trengs nå! Det blir jo sikkert gøy med fadderuka også. En uke med fest og moro høres ikke akkurat feil ut. :)

tilbake i bassenget

Jeg har lenge hatt lyst til å begynne å svømme igjen, så i dag dro jeg ut for å kjøpe ny badedrakt. Fikk drakt og hette for bare 349 kr. Kupp! Litt senere dro jeg til Drammensbadet. Jeg har bare vært ved utebassengene, så det var jo litt gøy å se hvordan det var inne. Det var så deilig å hoppe ned i bassenget og kjenne vannet på hele kroppen! Jeg gleder meg til jeg kan kjøpe kort, så jeg kan svømme så mye jeg vil. Føler meg som en liten unge som har vært i badeland for første gang, men det var så gøy!

Eneste downside er at håret mitt blir sykt flokete, men det får gå.

Nå skal jeg nyte kvelden med flaska mi og ol. :)

endelig sommer

Nå har endelig sommerværet kommet. Det har vært så deilig ute hele dagen, så jeg kunne leke litt med pus ute igjen.

Mamma kom en tur på besøk. Vi lagde chicken tandoori, også så vi på friidrett hele kvelden. Det var så koslig.

Håper det blir like fint i morgen, for nå har sola vært altfor lenge borte!

grillkveld

I dag har jeg hatt fri fra jobb. Jeg sov helt til ni! Jeg har stått opp tidlig så mange ganger nå, men har hatt skikkelig problemer med å sove på grunn av hodepinen, så det gjorde veldig godt med fri i dag.

Litt utpå dagen fikk jeg melding av Marte som ville komme hit og grille. Det er faktisk første gang jeg har brukt hjørnet til å grille i siden vi flytta hit. Tina kom også litt utpå kvelden, så begge to fikk hilse på Minigul.

Vi plukka også litt bringebær siden ingen andre gjør det.

Nå skal jeg bare kose meg med OL resten av kvelden, for i morgen er det tilbake på jobb!

hits