september 2008 (Silje ♪)

september 2008

Varetelling og.. penger? :D

Jeg og bror var med Tanja på jobb i kveld, fordi hun ville at vi skulle hjelpe henne med varetelling. Vi dro ned dit da, og det var egentlig ikke så veldig morsomt. Vi blei der i sikkert 4 timer, men halvveis fikk jeg vite at vi fikk penger :D Yeeey! Da ble jeg glad. Vet ikke hvor mye enda, meen vi skreiv ned kontonr. også blir det morro å se hva som kommer inn!

ALTA... syk :(

636dad8fea9f2512225f50790dc97911
I går kom jeg frem til Alta. Gleda meg skikkelig lenge, så det var digg å kunne sette seg på flyet og vite at jeg skulle være framme om få timer. På flyplassen kom Tanja og henta oss, og så dro vi hjem og pakka ut. Det var fint å se Tanja igjen. Jeg har savna henne. Men alt var ikke bare rosenrødt denne dagen. Jeg hadde nemlig smerter. Store smerter! Det var uutholdelig. I noen dager hadde jeg gått rundt og klaga over at jeg hadde vondt i ryggen, men i går hadde det nådd grensen for hva jeg kunne tåle. Det var rett og slett helt jævli! Pappa ringte til legen og fikk ordnet det sånn at jeg kunne komme nesten med en gang. Jeg dro til legen, men endte opp med å vente i ca. halvannen time før jeg slapp inn, pga forsinkelser. Typisk^^ Da jeg endelig kom inn forklarte jeg hva som var galt, og legedama banka litt på ryggen min og sa at det var i nyrene det var noe galt. Jeg tok en prøve, og måtte sette meg på venterommet. Etter en liten stund ble jeg kalt inn igjen og hun sa at prøven var positiv, som i dette tilfellet egentlig er negativt. Jeg fikk resept på antibiotika, og må ta det 3 ganger om dagen i 5 dager. Etter at jeg hadde vært på apoteket gledet jeg meg til jeg kunne komme hjem og hive i meg medisinen. Resten av dagen gledet jeg meg egentlig bare til jeg skulle legge meg, for jeg ville bare stå opp i dag uten smerter.

I dag er jeg faktisk en hel del bedre! Det gjør ikke like vondt som i går, og jeg kan faktisk gå rundt uten å være særlig kvalm. Yeey :-D Fortsetter det sånn, gleder jeg meg faktisk til resten av ferien. Jeg skal slappe av og nyte min tid i denne herlige byen! Jeg og bror skal hjelpe Tanja med varetelling i dag. Da får vi jo hvertfall noe å gjøre. Også har vi bestemt at vi Skal på Alfa, for det er koselig. Nå som verden ser litt lysere ut, skal jeg ta alt som kommer med et brett smil og huske at det alltid er noen som har det verre! Ha en fin dag alle sammen :-D

Partaay!

Jeyda. I går var en hektisk dag. Jeg hadde feira bursdag på fredag, og Marte og Martine hadde sovet over hos meg. Martine dro litt før Marte og meg, for vi skulle hjem til Holmestrand sammen. Vi tok en buss til Sandefjord for å ta tog derfra, men trur du det funka? Neida! Akkurat når vi svingte inn mot rutebilstasjonen, så vi at toget kjørte av sted. Det ble til at vi venta en halvtime i Sandefjord på en buss som skulle gå til Tønsberg. Da vi hadde kommet oss til Tønsberg ble det enda 1 time og 15min til Holmestrand med en ny buss. Var ganske slitne når vi kom frem kan man si. Klokka var vel rundt 18 når vi hadde kommet oss hjem. Buss er stress!

Vi skulle jo også på Fjellborg noen timer etter at vi hadde kommet hjem. Marte skulle egentlig ikke være med, men jeg klarte å overtale henne til å komme allikevel! Da vi kom frem til Fjellborg, var det første vi så en diger kø.Og da mener jeg Diger! Vi sto vel omtrent 1time i kø for å komme inn, og vi var akkurat innafor døra rett før de lukket den. Leit for de som sto igjen. Vi fikk også et stempel som jeg klarte å gni utover hele armen, det var jo lekkert. Det var sinnsykt mange folk der, over alt, men det gikk faktisk an å finne de man skulle ha tak i, uten å leita så altfor lenge. Mange kjentfolk var det også. Det var bra. Vi dansa og hadde det gøy utover natta, men det som ikke var gøy, var at noen selvfølgelig klarte å helle en halv ølflaske i ansiktet mitt sånn at fikk masse øl i øyet. Ikke særlig digg!

Da vi skulle hjem skjedde det noe! Jeg fikk plutselig en melding der det stod at han som skulle hente oss gikk å la seg, og det meldinga så ikke jeg før 1time seinere. Jeg sa det til Marte siden vi kjørte sammen, og begge fik jo litt panikk, for ingen andre visste hvordan de skulle komme seg hjem heller. Vi gikk rundt og spørte folk, og til slutt var det en fyr som fant en annen fyr som var villig til å kjøre oss hjem. Da ble vi glade. Vi ville jo ikke sitte utafor Fjellborg til utpå morrakvisten. Så sånn gikk nå natta. Vi hadde hvertfall noe å gjøre. Det var bra. Kanskje vi drar dit igjen en gang, hvis de folka arrangerer noe mer :)

I dag blir det sikkert enda en stressende dag. Jeg må pakke masse tull, for jeg skal nemlig til Alta og besøke min kjære familie. Gleder meg som en unge! Vi skal dra i natt. Veldig seint/tidlig, men det er verdt det :D Trur dette blir en bra ferie!

Dere får kose dere alle sammen i ferien, dere som har ferie da! Men kos dere alle sammen uansett ferie eller ei, for nå må jeg dra hjem og pakke :-D

Mannen som elsket Yngve!

I går kveld så jeg filmen "Mannen som elsket Yngve" og jeg er langt fra å juge når jeg sier at den var DRITBRA! Vet ikke helt hva som gjorde at jeg likte filmen så godt, men det gjorde jeg i hvertfall. Den var tvers igjennom morsom og alvorlig på samme tid. Jeg trur jeg må se den igjen.

I går løp jeg også 1500 meter'n. Målet var 8min for oss jentene og 7min for guttene. Mitt resultat ble så dårlig at jeg ikke kommer til å skrive det her engang. Neste gang vi løper kan jeg skrive det, for da skal jeg faen meg ha forbedra meg mye! Jeg ble virkelig skuffet over meg selv. Nå er jeg jo selvfølgelig støl i hele kroppen i tillegg til at jeg er sjuk. "Jaja, stakkars meg, blablabla", men det er lov å syns litt synd på seg selv i blant! Litt dårlig tidspunkt å bli sjuk på nå også siden jeg skal feire bursdagen min i morgen. Typisk! Alt det morsomme kommer når jeg klarer å bli sjuk. Åå!

I morgen har vi prøve. Engelsk OG matte. Engelsken går sikkert fint, men matten der i mot, trur jeg det blir litt verre med. Jeg får forberede meg på det verste og håpe på det beste, så blir resultatet sikkert en fin mellomting! Så ha meg i tankene i morgen, alle sammen, for jeg trenger all den støtten jeg kan få :D

Nei, nå får jeg vel gå og lalle. Klokka tikker stadig nærmere midtatt, og jeg vil sove litt mer enn 5 timer i natt! Sov godt alle sammen ;-)

nå kan jeg ha sex med lyset på :O

Wohoo, endelig 16! Dagen jeg så lenge har ventet på, for nå kan jeg endelig kjøre bil :D Og det har jeg faktisk også gjort. Det var gøy. Litt skummelt, men gøy. Det har vært en perfekt dag, med solskinn og det hele. Og jeg har fått gøye gaver. Den beste trur jeg må være den nye Metallica cd'n :D Jeg ELSKER den, og hører på den masse! Jeg fikk også kake som mamma hadde laga. Den var god, med masse nonstop :D jeg liker nonstop. Også fikk jeg siste bok i 3venner serien. Den skal jeg faktisk lese nå snart. Jeg gleder meg :D

Nå er det heller ikke lenge til Alta-turen! Bare 6 dager igjen. Som jeg har sagt, jeg har alltid nedtelling for noe, og nå er det Alta. Da skal jeg møte Michael. Han er søt <3 Det blir koselig.

Men nå må jeg gå, for jeg må lese bok. Og spise gullfisk. Snakkees**

Ronnie - my new favorite

rr

Noen andre enn meg som liker et band ved navn Escape The Fate? Her er hvertfall min favoritt av bandmedlemmene, eller tidligere medlem rettere sagt. Ronnie Radke. Han er hot!

Dagen i dag har vært helt grei. Vi hadde gym, naturfag og programfag + at vi fikk gå en time tidligere enn planlagt :)
Vi fikk vite at vi får igjen prøva vi hadde i går, på fredag, og at vi da skal ha en praktisk prøve. Det blir litt skummelt. Vi får jo prøver i alle fag ganske nærme hverandre, men det er jo heldigvis bedre enn studiespes. som faktisk har lekser, for det har jo ikke vi. Ikke at jeg klager over det akkurat.

Jeg ble også bedt med på fest av Charlotte i dag. Det skulle være i Kvelde på fredag eller noe. Blir sikkert kos.

I går kjøpte jeg meg også ny vinterjakke! Den er lilla, selvfølgelig. Kan legge ut bilde når jeg finner kameraet. Jeg elsker den, og har bare lyst til å gå rundt med den hele tida. Den kommer til å bli brukt mye i vinter - for å si det sånn - som Bjørn Helge sier!

Men nå skal jeg se på Hulken 2 eller noe. Håper alle andre har hatt en fin dag i dag :)

NEDTELLING!

Nå er det bare 6 dager igjen til jeg har bursdag =D Sjohoo! :D

Dagens tips!

soonymurr

Jess, endelig har jeg fått tilbake min kjære, lille pc! Holy moly å jeg har venta lenge på den. Nå blir det full bloggings asså. Jeg sjekka når jeg sist hadde brukt pc, og det var 19. juni. Kan ikke skjønne at jeg har klart meg uten! Jeg kommer til å sitte lenka fast i noen uker nå. Ingen tvil.

Japp, dagens tips kommer altså fra Christina :) Hun var jo så flink at hun klarte å sprenge microen, så alle sammen: pizza + micro = not a good idea! Da vet dere det.

Paste?

n134754098377683884
2 uker siden siste oppdatering, ikke bra! Jeg har enda ikke fått batteriet og kabeln, men håper på at det kommer innen neste uke. Typisk at pcn ikke vil fungere uansett, men jeg får håpe på det beste.

Akkurat nå sitter jeg og ser på at Ørnulv sover. Han ser så fredelig ut. Han sovna mens han leste, og mens jeg så på Californication, som forresten er en av de beste seriene ever made!

Når jeg sto opp i dag følte jeg meg litt kreativ, så jeg tenkte jeg kunne fikse håret på en eller annen ny måte. Blablabla, dagen var lang, og det endte med at jeg kjøpte paste, for første gang! Det står at den skal være bra, og da håper jeg at den er det. Jeg fant også fram rettetanga og begynte å rette. Det må være noe av det kjedeligste jeg har gjort noen gang. Stå der dødslenge og bare vente på at håret skal bli rett. Planen var jo å rette det ut og putte sånn paste i det, men det virker fortsatt litt skummelt så jeg har ikke prøvd. Tenk om jeg ikke får det ut igjen :-O Jeg får vel samle alt av mot og prøve igjen i morgen. Dette har vært en fin dag.
hits