september 2012 (Silje ♪)

september 2012

familiefeiring

I kveld feiret jeg bursdagen min med familien. Det har vært en skikkelig herlig kveld! Jeg har fått så utrolig mye fint, og så innmari mye av det jeg ønska meg. Det føltes nesten ut som julaften siden jeg fikk så mange gaver.

Tapassett, lampe, parfyme, pyntehjerte, duftolje, bilderamme og smykke. Alt jeg ønska meg!

Fikk kurvene jeg ønska meg av mamma. :)

Har pynta med rosene jeg fikk av pappa. :)

Fikk dette av verdens beste kjæreste. Det er så utrolig fint. <3

Vi koste oss med pizza og brus.

Øystein og bror.

Mamma og pappa. :)

Mamma hadde laget skikkelig god kake!

Tusen takk for en kjempekoselig feiring. Familiefeiring er det beste av alt! <3

min dag i dag

I skrivende øyeblikk er det bare en halvtime igjen av bursdagen min. Jeg skal nyte hvert minutt av den! I går feira vi med fest og hele pakka. Vi starta dagen med skikkelig god frokost som Benedicte hadde laga.

Vi tok det med ro en stund før vi begynte å gjøre oss fine. Vi hadde nye kjoler og greier, så vi var ganske klare for en morsom kveld.Det var ikke mangel på drikke i hvert fall. Etter noen runder med hjemmeblanda drinker dro vi ut på byen. Vi dro på en plass som heter Roger's. Det ble en veldig koslig kveld med gode drinker og gode venner.
Det ble ganske sent før vi kom hjem, så i dag har vi tatt det helt med ro. Vi har bare vært ute en tur for å spise litt. Jeg fikk til og med gratis dessert!

Nå er jeg ett stykk fornøyd bursdagsjente. :)

mitt nye hjem - legevakta!

Det er så deilig å kunne ta seg skikkelig god tid om morgenen. Jeg og Marte daffa i sofaen ganske lenge siden Benedicte var på jobb. Da vi endelig kledde på oss noe annet enn pysjen, bestemte vi oss for å gå en tur til butikken. Vi tok oss god tid, og la til og med inn noen pauser for at jeg kunne snyte meg.

Etter en liten omvei kom vi fram til den lokale sjappa. Matkroken!

Vi gikk til barnehagen da vi var ferdig for å sitte på med Benedicte hjem igjen.

Da Benedicte var ferdig dro vi på Pyramiden for å handle litt, så kjøpte vi oss god is på Mix.

Siden jeg har vært så dårlig de siste dagene, bestemte vi oss for å ta en tur på legevakta. Det endte med at jeg fikk ny resept, men denne gangen på nesespray. Endelig kan jeg puste igjen!

Nå har vi nettopp spist god middag, så nå blir det slappiskveld. :)

NAM =D

innholdsrik dag

I dag har vi gjort mye rart! Etter at Benedicte kom hjem fra jobb, dro vi for å bytte noen klær på Pyramiden. De hadde jo selvfølgelig ikke flere igjen av det vi skulle ha, så vi måtte på andre siden av byen for å sjekke der. Vi rakk å shoppe litt på apoteket før vi dro videre. Nå er det tid for å bli frisk!

Etter minishoppinga dro vi for å hente Marte på flyplassen. Flyet var forsinka pga all tåka, så vi måtte vente en stund, men hun kom jo fram til slutt da.

Vi tok en tur på polet før vi dro og spiste på Peppes.

Etter maten dro vi på kino for å se Tina og Bettina. Den var ikke helt som forventa, men den var ganske morsom.

Nå er det tid for å slappe av, for i morgen er helga i gang. :)

superhelg

Jeg klarte selvfølgelig å bli syk rett før helga. Da jeg våkna på fredag føltes det ut som om øya mine skulle falle ut. Det ble ikke akkurat bedre utover dagen, så det endte med at jeg dro på legevakta. Legen sa jeg hadde en kraftig bihulebetennelse og infeksjon. Jeg hadde jo så klart planer den helga her og, så det har blitt litt for lite tid til å slappe av. Jeg har én dag på å bli frisk, for på tirsdag drar jeg til Tromsø.

Jeg har feira litt selv om jeg nesten er død. I går hadde Tina bursdag, og i dag har det vært navnefest for Viljam Lysander. Det er så kjipt å gå glipp av sånne ting bare fordi man er syk, så jeg dopa meg ned og blei med.

Nå skal jeg gjøre ingenting. Jeg gleder meg.

sykebesøk

Etter en lang dag på skolen dro jeg og Marte for å besøke Martine. Jeg hadde nemlig fått melding av henne tidligere på dagen om at hun lå på sykehuset. Heldigvis var det "bare" en kraftig halsbetennelse, men jeg vet hvor kjedelig det er å være på sykehuset alene, så vi tok turen.

Intravenøst og hele pakka! God bedring. <3

red velvet cupcakes

I dag gjorde jeg noe jeg aldri har gjort før - jeg lagde cupcakes! Red Velvet cupcakes. Siden jeg ikke har noe særlig utstyr til å bake med, måtte jeg jo gjøre alt manuelt. (Slit!)

Jeg brukte bare en vanlig frysepose som jeg klipte hull på til å lage snurren.

De ble kjempegode!

slapp av

Den dagen her har vært skikkelig deilig! Jeg var på fest i går, men klarte å slippe unna fyllesyken denne gangen også, så dagen har bare gått til å slappe av på sofaen med serier og iskaldt vann. Det er et under at jeg klarer å slippe unna å bli syk så mange ganger på rad. Mens folk ikke klarer å bevege seg dagen derpå, er det verste som skjer med meg at jeg bare blir veldig vanntørst. Blir ikke bedre enn det!

Jeg tror det her kommer til å bli en fin høst. :) Om ikke så veldig lenge skal jeg til Tromsø og besøke verdens beste Benedicte. Det er så lenge mellom hver gang vi ser hverandre, og jeg savner henne skikkelig mye.Vi sees snart, søta! :D

hits