september 2013 (Silje ♪)

september 2013

velfortjent ferie

Den siste tiden har det gått i ett. Det har ikke vært en eneste tom dag i kalenderboka, så nå er jeg passe sliten. Det har vært prosjekt på prosjekt på skolen, masse trening og kurs, siste rest av flyttelasset har blitt satt vekk, jeg har hatt hundre turer til legevakta, vært hos frisøren, og jeg har rukket å feire bursdagen min. NÅ skal det smake skikkelig godt med en ferie. Heldigvis for meg har mamma bestilt en sydentur til oss to og lillebror, så akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Gardermoen.

Herregud som jeg gleder meg til vi kommer fram til deilige Tyrkia.

avkobling

Den siste uka har jeg brukt på å flytte ut av huset, så nå har det vært deilig å slappe av hos bestemor og bestefar i helga. Vi har hatt en kjøretur til Gol for å kikke litt, også har vi vært på senteret en tur siden det er søndagsåpent her! Jeg fant meg litt forskjellig på senteret i dag, blant annet noen lipsyler fra eos og en lue.

Kjøpte også et veldig søtt smykke som jeg har sett på en stund. :)

Er så koslig å være her synes jeg. Litt unna folk og mas, og masse tid til å slappe av. Deilig å koble ut litt, for i morgen er det tilbake til skole, jobb og andre ærender.

hits