september 2014 (Silje ♪)

september 2014

shake it off

Jeg bare elsker den nye klokken min fra Daniel Wellington! Fikk den i posten denne uken, og det er nesten så jeg vil ha den på meg hele tiden. Modellen jeg kjøpte er en Classic Sheffield Lady i rosegull og den kan kjøpes her. Den er bare så utrolig fin, og den passer til så mye. Jeg driver allerede å sikler etter noen flere reimer, men jeg får vel heller ønske meg det til jul før det kommer alt for mye i postkassen på en gang.

 


 

I dag tok jeg meg en liten ettermiddagstur til den lokale hoppbakken. Jeg hadde lyst til å teste ut den nye treningstightsen min, og hvilken måte er bedre til å teste om tightsen sklir ned enn å løpe opp en million trapper? 

Utsikten var ihvertfall veldig fin. :)

Fornøyd med å nå toppen!

Fy søren, for en tur! Jeg visste jeg hadde høydeskrekk altså, men jeg hadde ingen anelse om at skrekken hadde blitt sterk. Da jeg nærmet meg toppen måtte jeg nesten krabbe fordi det var så utrolig høyt, og jeg var litt redd for at vinden skulle blåse meg avgårde. Jeg satt sikkert på toppen i ti minutter før jeg våget meg ned igjen. Tror nok jeg får holde meg til slalåmbakken heretter, for det blir rimelig lenge til neste gang jeg går opp den skralle haugen med plank igjen. På den positive siden holdt ihvertfall tightsen alt på plass mens jeg skalv av frykt! 

smile

Jeg har sittet med hodet begravd i biologiboken i fem timer, så nå synes jeg virkelig det passer med en pause. Det er greit å lese litt altså, men jeg er en av dem som belønne seg selv litt for å klare å fortsette å være flink. Derfor kunne jeg ta en halvtime til å prøve ut det nye produktet jeg hentet på posten i dag - nemlig The White One tannbleking. 

Jeg har aldri prøvd tannbleking før, men i det siste har jeg merket at to av sidetennene er litt gulere enn resten, så da gikk jeg på leting etter en rimelig og enkel hjemmebleking. Valget falt på The White One. Jeg kjenner flere som har oppnådd god effekt ved å bruke denne behandlingen som går over 14 dager.

Tannblekingspennen er veldig enkel å bruke. Man bare trykker ut geleen og pensler den på tennene, deretter er det bare å gjøre noe annet i en halvtime før man skyller munnen med vann. Jeg gleder meg til å se forskjellen når jeg er ferdig med behandlingen. Den typen som jeg har kjøpt er en sterk versjon, men det finnes også en sensitiv behandling. Her kan du se alle tannblekingsproduktene til The White One. Alle produktene har en veldig rimelig pris, og det tar bare noen få dager før pakken dukker opp på posten!

Det blir spennende å se hvordan resultatet blir. Jeg håper i hvertfall jeg blir kvitt mine to gule tenner. :)


 

Nå er det tid for litt mer lesing før Jakten på kjærligheten begynner å rulle på skjermen. ♥ Håper alle har hatt en fin start på uken.

entering the other side

Dagen i dag har blitt tilbragt på Kistefos-museet sammen med mamma og lillebror. Jeg har lenge hatt lyst til å se utstillingen til Marina Abramovi?, og fy søren for en stilig utstilling det var! Det kuleste hadde vært å være på en av forestillingene hennes, men utstillingen er en god nummer to. Hvis du ikke er redd for død, kropp eller sterke følelser burde du svinge innom Jevnaker en tur og få med deg denne utstillingen. Den er åpen helt til 5. oktober, så du har fortsatt god tid.

Det var selvfølgelig ikke lov å ta bilder inne i kunsthallen, men ute var det mange interessante skulpturer man kunne ta bilde av - og ta på! Her er noen av dem.

Museumsparken er utrolig fin og hele museumsområdet ligger på et ganske bortgjemt sted. Veldig hyggelig sted for en søndagstur med familien. :)

Nå er det Skal vi danse resultater som står for tur. Heia Caroline, Fam og Linnéa!

unn deg det du vil ha

Den siste uka har jeg vært flink til å unne meg ting jeg har hatt skikkelig lyst på. Mange burde egentlig bli flinkere til å unne seg noe. Jeg har kommet over litt tilbud i det siste på forskjellige ting jeg har hatt lyst på i over et år, så nå tenkte jeg det var på tide å slå til. Gleder meg til å finne litt pakker i postkassa igjen, for nå begynner det å bli rimelig lenge siden sist!

I dag var en av de dagene der jeg fikk meg noe jeg har ønska meg i flere år. Jeg og en av mine beste venninner har fått oss tatoveringer! Det gikk veldig fort fra vi bestilte time til alt var gjort, så vi rakk egentlig ikke å grue oss.

Jeg kjente at det kribla litt i magen da jeg satt meg i stolen, men heldigvis gjorde det ikke vondt i det hele tatt! Det kjentes mest ut som katteklør.

Jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Tatovøren var utrolig flink og han kom med tips og råd om alt vi lurte på. Jeg følte i hvertfall at jeg var i veldig trygge hender, så hvis du skal ha en tatovering vil jeg anbefale Studio Z i Tønsberg.

Etter vårt lille tatoveringseventyr ble det en tur til senteret. Jeg trengte virkelig en ny telefon, og denne gangen falt valget på en iPhone 5 s i gull.

Den er ikke akkurat så veldig forskjellig fra min gamle telefon, men den nye er i hvertfall hel!

Nå skal den lille resten av fredagskvelden brukes til å se ferdig Hunger Games. Ingenting er som å sovne til dødsleker..

back to school

Nå er jeg ved det punktet der jeg virkelig kjenner at sommerferien er over. Det ble ikke akkurat så veldig mye ferie på meg, siden jeg nok en gang valgte å jobbe 100% i verdens beste jobb! Allikevel er det veldig annerledes å gå på skole. Dette halvåret her tar jeg to fag privat som jeg trenger på grunn av videre studier. Jeg tenkte egentlig at det kom til å bli kjempelett, men fy fader så mange timer som faktisk ligger bak en ok karakter. Jeg tar matematikk på høyeste nivå fra videregående, og det er ikke bare en dans på roser. Det kjennes ut som jeg må gi slipp på all fritid for å jobbe med noen lusne oppgaver, mens det jeg har mest lyst til er å grave et hull i bakken jeg kan legge meg ned og grine i. Det er vel bare å dra seg i nakkeskinnet for dette kommer til å bli et tøft halvår.

Heldigvis er det mye å glede seg til dette halvåret! Jeg har jo flyttet hjem til mamma for ett år, så jeg får masse (kanskje litt for mye) tid med familien. Timeplanen har en tendens til å fylle seg opp veldig raskt, men det er heldigvis sånn jeg liker det best!

Dette innlegget ble litt surrete, men hva kan man forvente etter en så lang bloggpause som jeg har hatt. Jeg får vel egentlig gå og legge meg for i morgen er en veldig stor dag!

Slenger med et sommerlig bilde av meg selv på festival, bare for å markere at er sommeren over.

hits