oktober 2008 (Silje ♪)

oktober 2008

I Don't Care

Denne sangen er så fin! Jeg klarer ikke slutte å høre på den.

Apocalyptica feat. Adam Gontier - I Don't Care

1, 2, 100 luer!

Da ble det kino på meg i dag. High School Musical 3. Det er ikke den beste filmen jeg har sett, men koreografiene var hvertfall MYE bedre enn i de to første filmene. Jeg så den faktisk alene. På vei til tbg ringte Martine og sa at hun også skulle dit, så jeg møtte henne og Rasmus, så dro vi på subway og spiste. Etter det dro vi på Maskinistens Hus. Der var det skikkelig koselig, og de hadde veldig god kaffe der! Men hvertfall, Martine skulle egentlig være med meg på kino, men da hun fant ut at den begynte klokka 19, sa hun bare nei med en gang. Alenekino er faktisk ikke så ille som det høres ut som, men det er jo selvfølgelig morsommere å ha med seg noen. Da har man jo noen å dele meningene sine om filmen med etterpå! Men uansett så var det en koselig tur til tbg, og da fikk jeg noe ut av dagen i dag å!

Jeg dro jo selvfølgelig ikke til tbg uten å kjøpe noe, neida, jeg klarte å kjøpe meg enda en ny lue. Den er grå, og jeg kjøpte den på URBAN til bare 100-lappen, pluss at jeg kjøpte 2 tøffe t-skjorter i tillegg. Mamma og Martine blir så oppgitt over luene mine. Jeg kjøper alltid en lue hvis jeg er i byen eller på shopping med noen. Men nå kommer jo vinteren snart og da er det vel lurt å holde hodet varmt? Jeg elsker luer og tror aldri at jeg kan få nok, så det blir nok enda noen flere på meg etterhvert.

ingemannsland

Noe av det vanskeligste jeg vet om for tiden, er å forklare folk hvor jeg bor. Jeg bor i Larvik, den er grei, men hvor i Larvik bor jeg egentlig? Da jeg spørte søstra mi om hvor vi bodde sa hun "Brunlanes", så når folk spør meg hvor jeg bor, svarer jeg nettop det - Brunlanes. Men plutselig en dag da jeg hadde sagt til en person at det var på Brunlanes jeg bodde så sa han at "ja, Brunlanes er jo hele greia, det blir vel litt for vidt å si". Er det mulig? Noen sier også at jeg bor på Tanum, men ikke helt. Det jeg med sikkerhet vet, er at jeg bor på vei mot Helgeroa/Nevlunghavn. For det er det bussen heter! Noen sier også at jeg bor ikke så langt unna et vann jeg ikke husker hva heter. Det er neimen ikke lett. Jeg vet ikke engang hva det heter der jeg bor. Er du like forvirra som jeg er? Tenkte meg det ja! :|

DESUCON!

HEI.
Jeg friskmeldte meg fra bloggbasillen denne helgen og valgte å ikke blogge, så oppdateringer fra helga kommer her!

På fredag kom jeg hjem til Holmestrand. Vi slutta veldig tidlig siden vår kjære lærer hadde blitt syk, og ikke kunne ha oss den dagen. I 16-tia fant jeg ut at oi, jeg vil på kino, men da jeg skulle ringe å bestille billetter var ALT utsolgt. Kanskje ikke så rart siden det er High School Musical det snakkes om. Så da ble kvelden tilbragt hjemme på sofaen med min kjære familie. Jeg fikk jo spurt om resten av familien hadde lagt noen planer for helga, og det viste seg at lillebror skulle på Desucon. For lengelengelenge siden før vi hadde slutta på ungdomsskolen snakka ei venninne om Desucon og at hun skulle dit og sånn, men på det tidspunktet hørtes det ikke så spennende ut. Etterhvert fikk bror overtalt meg til å bli med, men det var jo ikke så veldig planlagt så jeg hadde ikke noe kostyme (man må ikke ha det).

Lørdag. Desucon. Ja.
Vi stod opp tidlig. Veldig tidlig. Vi fiksa oss, og skyndte oss til togstasjonen der vi møtte Andrea, Irene, Vilde og August. Andrea så veldig overraska ut da hun så meg, det var litt gøy. Også bestemte vi oss for å dra sammen alle sammen. Da vi ankom Oslo gjenstod det å finne Kongresshuset. Vi begynte å følge etter noen med kostymer for vi regna med at de skulle dit. Det skulle de, men de kunne absolutt IKKE veien. Da vi kom fram så vi at vi hadde gått en huge omvei. Menmen, vi stilte oss i kø og ble etterhvert sluppet inn. Vi tenkte at vi skulle kikke hva som skjedde først, og så bestemme oss for hva vi skulle gjøre, men det skjedde ikke. Vi gikk opp en trapp og der stod det et skilt med "Pokémon" på, så jeg løp inn dit og ble der i noen timer. Etter Pokémon gikk Ørnulv og jeg for å spise. Han fant seg sushi, og jeg fant kylling med sånn stenger som var gode. Vi spiste med pinner! Etter at vi hadde spist kikka jeg litt rundt, og fant de andre, og gikk litt alene, og fant dem igjen. Også kjøpte jeg noen søte småting som dere sikkert får se når jeg får fiksa kameraet! Vi så kjempemange som gikk rundt med Free Hugs-skilt, så vi lagde også sånne, og det var ikke akkurat få klemmer vi fikk. Folk blir helt gale når de får på seg et sånt skilt, og løper rundt og gir og får klemmer. Det var helt vilt. Og sinnsykt gøy. Jeg gleder meg allerede til Desucon 4.

På søndag var jeg hjemme. Jeg så enn film som heter "Ensamble c'est tout". Den var veldig fin. Også var den fransk. Senere på kvelden så jeg på "Tatt av kvinnen". Den er morsom, og der snakker noen også litt fransk. Det var en koselig kveld. Og pappa kom på besøk! Denne helga har vært fin. Har du hatt en fin helg?

NY HEADER!

Da har jeg endelig skjønt hvordan jeg får en header med ordentlig størrelse inn på bloggen. Det tok sin tid! Jeg har laget headeren selv, og jeg er faktisk litt stolt over hva jeg har klart å mekke fram :)

Jeg har noe jeg vil skryte litt av i dag. På skolen fikk vi tilbake norsprøva vi hadde i forrige uke, og jeg hadde klart å gjøre det ganske bra. Jeg fikk nemlig 6-, og jeg kan med hånda på hjerte si at jeg er utrolig fornøyd! Det ble en liten oppløftning å få god tilbakemelding i dag ettersom jeg hadde litt dårlig samvittighet over å ha skippa gymmen til fordel for min kjære venn Spinn.

Jeg gleder meg også litt til i morgen. Da skal jeg - og resten av klassen - på tur. Jeg vet ikke helt hva vi skal se på, men vi skal busse, og det er koselig! Det blir sikkert en fin tur:)

Nå må jeg gå, for jeg skal vaske do, og så skal jeg legge meg!

Hva syns du forresten om headeren min?

DET ER LOV Å KOMMENTERE!

Jeg er kanskje ikke Norges bloggdronning, med de mest spennende innleggene og de morsomste bildene, men jeg prøver så godt jeg kan. Det er ikke alltid like lett å komme med noe å skrive om hvis man har hatt en skikkelig dårlig dag, eller rett og slett ikke er i bloggehumør. Uansett om jeg ikke er i bloggehumør prøver jeg hvertfall å skrive noe om hvordan dagen har vært, eller hva som helst annet, men tro det eller ei, det er ikke like morsomt når ingen kommenterer!! Det hadde kanskje vært litt morsommere å blogge hvis noen faktisk hadde gidda å ta seg tid til å lese det jeg skriver, og kommentere det.

UNIKE LESERE?

Jeg sjekka statistikken på bloggen min i dag for første gang, og det er en ting jeg lurer på: hva betyr unike lesere? Det er en oransj strek som viser besøkstall eller noe, men så er det en blå strek som er for "unike lesere". Hva betyr det?

happyface :-D

I dag har vært en gøy dag. Jeg hadde prøve - det var ikke så gøy, men det var gøy at vi slutta kl. 14! Etter skolen skulle jeg faktisk noe. Det var gøy å faktisk gjøre noe hele dagen istedenfor å bare dasse rundt hjemme som jeg har pleid å gjøre i det siste. Jo, hvertfall, Ann Kathrin og jeg skulle dra til Tjølling. Vi skulle ta piercing. Vi grua oss litt, for det er MANGE som har sagt at det gjør dødsvondt! Vi satt og venta en stund på det stedet, fordi hun dama var og henta pizza(: men hun kom tilbake etterhvert. Ann Kathrin var først. Da grua jeg meg enda mer, siden jeg måtte vente alene. Hun brukte ikke så lang tid. Så var det min tur. Siden jeg tok to så tok det litt lang tid. Og vet du hva? Det gjorde ikke vondt. Da ble jeg glad. Så glad ble jeg --> :-D Når vi var ferdige gikk vi til bussholdeplassen. Bussen kom med en gang. Så dro vi på nordbyen. Vi spiste hamburger og kylling. Det var godt. Jeg dro hjem. Nå er jeg hjemme. Og jeg er glad. Dette har vært en fin dag. Nå går jeg. Jeg skal vente på Grey's.

Hugs ;-D

KAIZERS ORCHESTRA!

Yeey! Kaizers i kveld folkens! Klokka 21:00 til ca. 00:00 i Drammen! Du finner det på www.unionscene.no

tannleger, kaizers og lord of the rings.

lue
HEI! Nå har jeg akkurat kommer hjem. Jeg har vært i Tønsberg med Martine og Rasmus, det var koselig. Jeg fikk kjøpt meg en cd av coheed and cambria, og en svær lue som jeg egentlig synes var litt stygg først, men nå elsker jeg den. Den er litt oransj. Og blå. Og myk :)

Anywaaays, jeg har ikke planer for helga. Dette er første gang på lenge at jeg faktisk ikke har ordentlig planer, men jeg har allikevel noe jeg vet jeg kan gjøre! Irene fortalte nemlig at hun skulle på Kaizers i morgen og da tenkte jeg med en gang "JA!". Så jeg tror kanskje jeg skal dit. Det begynner klokka 21 og er i Drammen. Perfekt!

Jeg fikk også vite noe annet. Nemlig det at det er den store kinodagen lørdag 1. november. Og natt til den lørdagen viser de ALLE Ringenes Herre filmene for bare 80kr! Can you believe it? Så jeg må jo nesten slå til der å.

I dag var jeg ikke på skolen. Uuh, skikkelig bad, men neida. Jeg skulka ikke, jeg var nemlig hos tannlegen. Jeg må jo dra helt til Holmestrand bare for å gå til tannlegen så jeg dro til min kjære mor i går kveld. Det var koselig. Men altså, tannlegen. Jeg kom til "tannlegesenteret", venta i hundre år på venterommet, og da det endelig ble min tur tok det under 1 min å bli ferdig. Og det er ikke en tull. Herregud, her har jeg dratt kjempelangt for å komme meg til tannlegen også bruker de så kort tid!? Jeg må si jeg ble litt skuffa, men det hadde jo vært en perfekt visitt for de med tannlegeskrekk da! :-)

Nei, nå må jeg legge meg. God natt ;-D

OFFISIELT FRISK!

Etter skolen i dag fikk jeg endelig dratt på helsestasjonen! Jeg fikk tatt en prøve, og gjett hva? Jeg er frisk igjen! Deilig med en gladnyhet innimellom. Etter at jeg hadde vært på stasjonen, gikk jeg med Charlotte til en "sjappe" som heter Balkan eller noe. Vi fikk plutselig lyst på kebab, og fant ut at vi kunne prøve der. Vi prøvde å forklare til mannen i kassa at vi ville ha kebab i pita, men han visste tydeligvis ikke hva kebab i pita var. Wtf? Han synes vi var vanskelige, men vi klarte til slutt å få fram hva vi ville ha ved hjelp av litt tegneferdigheter. Det tok heller ikke lang tid før vi fikk maten vår. Pluss i boka for det hvertfall. Ja, så ble vi sittende der en god stund, og prate. Kom vel ikke som et sjokk at vi prata om løøve. Skikkelig kliss gjennom hele middagen. Det er ganske utrolig at man kan ha så mye å si om akkurat den tingen selv om man bare er 16 år og fortsatt "ny", men det hadde vi nå så tida fløy jo forbi. Det har faktisk vært en ganske koselig dag i dag. En stund siden jeg faktisk har fått gjort det jeg skulle, så denne dagen er positiv! Ha en fin natt dere som fortsatt nerder rundt på nettet, og kikk også på innlegget under!!

bilde

HEADER!

Jeg vil også ha header! Er det noen som tilbyr seg å lage en header til meg? Eller har noen lyst til å forklare hvordan jeg kan lage det selv? Jeg er ganske dårlig på sånt, men jeg vil  jo også ha et fint design! Jeg har vel omtrent hatt bloggverdenens kjedeligste design, og det begynner jeg å bli ganske lei av. Så kan noen vær så snill å hjelpe meg på en eller annen måte? :-D

FRITT VILT II

Juhuu, jeg fikk min vilje denne helga folkens. Jeg skal nemlig på kino og se fritt vilt 2 med Martine og Benedicte. Og noen fler. Det blir koselig! Noen andre som skal se den?

VÆR LITT SPONTANE FOLKENS!

Noe som irriterer meg skikkelig, er hvor lite spontane folk kan være. Hvis noen for eksempel skal finne på noe med en venn, så ringer man først. Altså, hvorfor det? Kan man ikke bare dra til en for så å spørre om man skal finne på noe? Er det ikke mye kosligere at noen plutselig dukker opp på døra og spør om du vil være med ut? Det synes hvertfall jeg. Da vet man jo at personen har tenkt på deg og gjør noe for å være sammen med deg, og det er vel mye hyggeligere enn at man først får en melding eller en telefon om at NÅ kommer jeg. Og hvorfor planlegge så mye når man er med noen? Kan man ikke bare være sammen og SÅ finne på noe? Bare gjøre noe uten å tenke over det. Ha det gøy ute, ha det gøy inne, bak en kake, men slutt å planlegge så mye!aof. jeg blir gal .__.

Cliché.. men allikevel søt^^

Never say "I love you"
if you really don't care.
Never talk about feelings
if they aren't really there.
Never hold my hand
if you're going to break my heart.
Never say you're going to
if you never plan to start.
Never look into my eyes
if all you do is lie.
Never say "Hello"
if you really mean "Goodbye".
If you really mean forever
then say you will try.
Never say "forever"
'cause forever makes me cry.

Minner meg om 8. klasse. Kjip tid.

Sannhetens øyeblikk!

Ja, da har jeg nettopp kommet hjem fra min første kjøreskoletime. Damdamdam! Neida, det gikk faktisk ganske bra. Var bare veldig uvant å kjøre der hvor vi kjørte siden jeg aldri i mitt liv har vært der i det hele tatt før i dag. Han kjøremannen sa at jeg var litt hard med girspaken, også sa han at jeg måtte trene på teknisk kjøring. Wtf? Pappa vet sikkert hva det er. Noen av dere som også er litt nybegynnere i kjøringa? Hva sliter dere med?

SKILLS

Kim kan lage tytekvad om kantved. KANTVED! Vil du lese det? Jeg vet du vil^^,

kantved, hvem faen vil det, jeg orker ikke kantved, det er jo direkte slimete, for slim og kant, det slimkant, og slim er ikke godt, det kan tolkes som snott, snott ekke godt, for det er slimete og vått!

Wohoo :D

Min første kjøreskoletime!

Når vi endelig kunne tenke "jess, FRI!", får vi vite at friheten kom til å bli fylt med oppgaver. Heldigvis er oppgavene ganske enkle. Det er jo bare snakk om forklaring av kantved og trevare historikk^^, Det går så det suser!

Senere i dag, nærmere bestemt klokka 16, skal jeg ha min første kjøretime med en ordentlig kjørelærer. Det skal være en veiledningstime der kjørelæreren må si alt mamma og pappa har lært meg feil. Får håpe det ikke blir så mye. Uansett så gleder jeg meg skikkelig, for å kjøre bil har jo praktisk talt, blitt min nye hobby! Jeg må til byen litt tidlig også, for å kjøpe den dumme tråden og de dumme perlene som jeg aldri fikk surra meg til å kjøpe i Alta. Prosjekter tar tid må jeg si^^,

OH NOOEZ!

JEG kjørte fra Gardermoen og HELT hjem til Holmestrand. Can you believe it? Det var gøy, for jeg kjørte kjeempefort! Ja, jeg kjørte jo fra Gardermoen fordi jeg har vært i Alta hele ferien, og i dag dro vi hjem. Ferien har vært fin. Jeg vil ikke på skolen igjen! Her er min bror. Nå er jeg ferdig.

img0311
I miss his red hair :/

AWESOME

Jeg har bare en ting å si om den dagen her, og det er AWESOME!

Fluebæsjdagen

I går var en fin dag. Jeg våkna tidlig og dro til byen for å finne en hobbybutikk. Det var veldig vanskelig, helt til jeg fant ut at jeg hadde susa rundt foran en hobbybutikk i nesten en time. Jeg skulle kjøpe tråd og perler for å lage makkramé, men dem hadde jo selvfølgelig bare tråd og no perler. Typisk! Jeg møtte også Michael i går. Han er awesome! Vi skulle ta en kaffe^^ Det var koselig. Etter at jeg hadde vært med han, ble jeg henta i byen. Vi skulle nemlig på krabbe-reke-kveld. Vi kjørte langt vekk til en som heter Viggo og venta der i hundre år på at folka skulle bli ferdig med å koke og stelle. Å lage krabbemat er visst en kunst^^ Jeg smakte på det når det var ferdig, og det var faktisk ikke så ille! Hele dagen var egentlig ganske bra.

I dag har folka planer om tur. Jeg vil ikke på tur. Herregud, det er lørdag! Jeg vil ikke på trevandring på en lørdag med greit fint vær. Jeg vil til byen og kjøpe den dyre tråden! Kanskje jeg må ta en liten tur bare for meg selv, sånn at jeg slipper stor-furu-tur? Yeey! Jeg er genial noen ganger.

Da får jeg hoppe i klærne og sette kursen ut. Finn på noe gøy folkens, for nå er det helg! ;-)
hits