oktober 2009 (Silje ♪)

oktober 2009

møtes på Muse, da?

Familien har nettopp dratt fra min lille hule, så nå sitter jeg her alene mens jeg hører på Jonathan og Robertha som prøver å leke kule. De failer.
I morgen tar jeg turen til Oslo med Andrea for å se Muse. Jeg gleder meg helt vilt! Må bare huske å stoppe innom Holmestrand for å hente billettene. Kjipt å stå i kø for å komme inn for så å finne ut at man ikke har billetter. Har opplevd den før for å si det sånn.
Oi, dette ble kort. Jeg skal nemlig se 'Lystløgneren' for hundrede gang. Kul som jeg er har jeg jo filmen på VHS. Okei, slutt på babbel og vas. Møtes på Muse i morgen? :)

funny people

Her er hva som har skjedd de siste 11 dagene:
- jeg har fjernet mandlene
- jeg har stirret ut i lufta unormalt mye
- fått infeksjon
- trøkt ekstremt mange piller opp i rumpa
- sett alt av freaks and geeks
- gått ned 7kg
- gått glipp av Desucon

Som du skjønner har jeg hatt det ekstremt festlig og er ikke glad i det hele tatt for å fortsette på mitt virkelige liv. Nå skal jeg leke emo og gå på kino alene. Jeg skal se på Funny People. Håper den er morsom.

freaks and geeks <3

Noen flere enn meg som elsker Freaks and Geeks?

flere enn meg som lever på stikkpiller?

Det kjennes ut som om en skorpion har krabbet ned i halsen min og klort og kløpet i flere måneder. Når jeg snakker høres det ut som om jeg har en vannmelon i halsen, og til og med drøvelen min er tre ganger større enn normalt. Jeg lever på pudding og is, og jeg drikke to liter med et eller annet hver dag. Det er spesielt vanskelig for jeg pleier ikke å drikke i nærheten av så mye engang. Jeg er ikke en drikker. På toppen av det hele har jeg fått stikkpiller. Mange stikkpiller. Føler meg ganske rævkjørt for å si det sånn.
Igår fjernet jeg mandlene og nå har jeg to store åpne sår i halsen. Deilig, eller?

dsc00344
kopi
Nå er det leggetid for min del. God natt :)
hits