oktober 2013 (Silje ♪)

oktober 2013

bildedryss

Jeg kom til København veldig tidlig i går, men konferansen begynte ikke før i dag, så jeg fikk litt tid til å slappe av. Utpå ettermiddagen var jeg med på en ekskursjon til Malmö. Vi så på tre forskjellige togstasjoner. Det var interessant, lærerikt, og innmari kaldt! Etter at vi kom tilbake bar det rett til åpningsseremonien. Der var det networking og gratis vin som stod på planen. Det var veldig hyggelig, men jeg hadde så vondt i føttene at jeg så vidt klarte å tenke på noe annet. Jeg har nemlig klart å glemme å ta med flate sko! Fem dager i hæler blir litt i overkant for mine stakkars føtter som er mest vant til uggs og joggesko, så jeg håper jeg finner tid til å gå innom en skobutikk i ettermiddag. Bortsett fra det er det ganske så fint her nede. :)

Nå har jeg nettop hørt på den første Keynote speakeren, så resten av dagen kommer til å gå med til ulike foredrag. Spennende!

hverdagsliv

Den siste måneden har gått utrolig fort. Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg vært en tur i Tyrkia. Det var helt fantastisk! Det var varmt og deilig, og jeg fikk oppleve mye som jeg neppe får oppleve igjen. Etter at jeg kom hjem fra Tyrkia, hadde jeg én dag jeg måtte bruke på å vaske alle klærne mine før det bar videre til Mallorca med noen venninner. Der ble det strandkos nesten hver dag før vi avslutta kveldene på den norske baren "Gjøkeredet". Det var utrolig herlig med to uker med bare kos, varme og lette klær. Men plutselig var feriene over og jeg måtte tilbake til hverdagslivet. Så her sitter jeg nå med skolearbeid opp til ørene og lengter tilbake til strand, turkist vann og bikini.

Heldigvis får jeg et avbrekk fra skolen igjen på onsdag. Da skal vi nemlig på en aldri så liten klassetur til København. Vi skal være med på PLDC - Professional Lighting Design Convention. Det kommer til å bli så moro! Så nå er det på'n igjen med å vaske klær for harde livet sånn at jeg kan ha litt å velge mellom der nede. Må si jeg liker denne blandingen av tur og arbeid som det har blitt dette semesteret. :)

Her er ihvertfall noen bilder fra turene. :)


Det ene hotellet vi bodde på i Tyrkia.


På toppen av terrassene i Pamukkale.


Fra stranda på Magaluf.


En av kveldene på Gjøkeredet. :)


hits