november 2008 (Silje ♪)

november 2008

Første søndag i advent og snø!

Snø på første søndag i advent, kan det bli bedre? Denne dagen kommer til å bli fin! Om veldig få minutter skal jeg til noen venninner i byen, og deretter inn til sentrum for å være med i nissetoget. Jeg kan allerede høre at superdrikken gløgg roper etter meg så tiden begynner å bli knapp. Ikke overraskende består kveldens antrekk av en stor ullgenser, og nisselue! Jeg gleder meg som en unge. Jula er jo en så koselig tid, og nå begynner jeg å finne ut hva folk skal få i julegave! Jeg tror virkelig at jeg er over gjennomsnittet glad i dag. Er du glad? Liker du jula? Hvis ikke, så burde du skamme deg. Nei, nå må jeg gå. Nissetoget venter ikke. =D

POINTSHOP

PointShop.no er for deg som har blitt lei av alle som snakker om gratiskläder og kunne tenke deg å få noe annet gratis istedenfor bare klær. Prinsippet er det samme: du melder deg inn, tjener poeng og bruker poengene til å kjøpe deg forskjellige ting som filmer, bøker, hudpleieprodukter, kostymer, godteri osv.. Jeg har hvertfall funnet masse fint som jeg godt kunne tenke meg. Det tar heller ikke lang tid å skaffe seg poeng, med de mange alternativene siden har. For å komme til siden kan du trykke her, eller trykke på bildet under.

PointShop.no

KONKURRANSE PÅ LADIES ROOM!


Nå har Ladies Room kommet med en konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på hele 2000 kroner!
Det eneste du trenger å gjøre er å tipse en venn om Ladies Room. For hver venn du tipser, får du et lodd i trekningen. Konkurransen avsluttes 18. desember, så du har god til på deg til å kjøpe noe fint til deg selv eller noen andre du er glad i, til jul.
For å komme til konkurransen må du trykke her!
Som de fleste sikkert har fått med seg, har Ladies Room utrolig mye fint, så denne butikken vil jeg virkelig anbefale.

Jaa! Coheed and Cambria :D

Akkurat i dette øyeblikk ble jeg ekstremt glad! Jeg hører nemlig på radio, og musikkønsket mitt ble endelig oppfylt! Jeg ønsket meg en sang av Coheed and Cambria og jeg hører på den akkurat nå. Jeg tror ikke det går en eneste dag uten at jeg hører på Coheed and Cambria minst én gang. Jeg virkelig elsker det bandet. :D

Mikroskopisten Reidun

reidumsmiler310mediummikroskop
I går var jeg hos denne dama. Hun heter Reidun Bøhn og er utdannet mikroskopist. For deg som ikke aner hva en mikroskopist er, så er det er som analyserer blodet ved å kikke på det i et mikroskop. Det er et så sterkt mikroskop at hun kan se celler og bakterier og diverse annet som måtte være i blodet, og se om man er frisk. Hun fortalte med at cellene jeg har laget i det siste er ganske perfekte, men de som har vært der en stund ikke er så bra. Jeg fikk vite at jeg må få opp ph'en i kroppen så jeg må spise basisk mat som f.eks. avokado! Hvis man klarer å ha en ph på 7,2 hver dag så skal man, hvertfall i teorien, aldri bli syk. Så jeg har altså fått no grønt pulver som heter Innerlight Supergreens som jeg skal blande i alt vannet jeg drikker. For å få opp ph'en sa hun også at det beste hadde vært om jeg kunne være litt vegetarianer for en stund, og hvis jeg absolutt skulle ha kjøtt så burde det være vilt kjøtt, f.eks. elg, eller fisk. Jeg er ganske positivt innstilt på dette her, så etterhvert kan jeg skryte på meg en nøytral ph i kroppen. Dette blir bra! :D

Trykk på denne linken for å komme til hjemmesiden til Reidun Bøhn -> http://www.phbalanse.no/

"DET KAN SKJE MEG"

refleksvestvei
Det er mange bilister som blir litt ekstra gretne om vinteren. Hvorfor? Tenker du kanskje da, og det kan jeg fortelle deg. Det er pga alle de idiotene som vandrer gatelangs om kvelden uten refleks, og som virkelig er umulige å se. Skjønner dere ikke hvor farlig det er å ikke ha på seg refleks?

Jeg ble selv et offer for refleksvesten når jeg flytta hit til "bondelandet". Jeg bor rett ved en vei uten gatelykter, der bilene kjører helt opp i 80-90 km/t, og denne veien er det meninga at jeg skal gå og sykle på hver mandag for å komme meg på sangøving. Hvis jeg ikke hadde brukt refleks, er jeg ganske sikker på at jeg ikke hadde sitti her i dag, eller hvertfall vært ganske skada.

Jeg sier ikke at alle må bruke en av de dødskule refleksvestene, men en armrefleks og en av de refleksene som man kan henge på jakka, kan man hvertfall ta seg bryet med å feste på seg. Hvorfor er det forresten blitt ukult å ha på seg refleks? Vil folk heller være kule enn å overleve? Jeg syns hvertfall det er kulere å overleve enn å bli drept i trafikken, for det kan faktisk skje.
 
Alle burde tenke at "det kan skje meg", for det kan det faktisk. Begynn å tenke med hodet og ikke ræva, og ta på dere refleks. Det er deres eget liv dere redder, og det skal ikke mer til!
  

Sånn kan det gikk..

I går var en av de mest frustrerende dagene i mitt liv. Det skjedde da jeg skulle busse hjem fra en klassevenninne jeg ikke hadde sett på en stund. Vi hadde nettopp kommet fram til bussplassen da jeg åpna veska for å ta opp busskortet, men til min store forskrekkelse var lommeboka mi borte! Jeg fikk akutt panikk og vi løp tilbake til Cecilie, som er navnet til klassevenninna mi, for å lete etter den der. Som jeg hadde fryktet var lommeboka mi heller ikke hos henne, så vi kom fram til at jeg sikkert hadde mista den på bussen når vi skulle av. Jeg klarte å komme meg hjem med noen lånte penger og en overgangslapp, det var også sånn jeg kom meg på skolen i dag. Jeg har klart å få tak i nummeret til hittegodssentralen for buss, men jeg tviler egentlig på at jeg kommer til å få den tilbake. Det er helt forferdelig å gå rundt uten å vite hvem som har den. Det kan jo hende at jeg er verdens heldigste person og at det er noen snille mennesker som har funnet den på bussen og gitt den til sjåføren, men det kan jo også hende at noen andre har funnet den og bare tatt den selv. Det er ikke pengene jeg er lei meg for at jeg har mista, det er korta mine, spesielt mine kjære bankkort, coop medlemskort og legefrikort jeg vil ha tilbake. Hvis det er noen der ute som bor i Sandefjord eller Larvik og har funnet en mørkerød skinnlommebok med noen kort som det står "Silje Lyngmo Heien" på, så vennligst gi det til meg.

hello world

hpim3863
Hello world
This is me
Life should be
fun for everyone
Life is easy if
you wear a smile
Don't be afraid
don't ever change
your mind
You are you
I am me
we'll be free
Hello world

Noen som kan kurere hikke?!

Akkurat nå sitter jeg i kultursalen i HiF og hører på min søster og en haug med andre folk som synger og spiller sanger fra musikalen Operafantomet. Det er helt fantastisk. Det som kan være litt kjipt er at de ikke er ferdige før klokka 18.00, altså går hele dagen med til øving til noe jeg ikke engang får sett!
Noen som har sett musikalen og synes den er like bra som jeg syns? Jeg elsker den hvertfall!

Jeg har forresten hikke. Jeg sitter her og hopper i stolen med pc'n på fanget. Kan tenke meg at det ser passe dumt ut. Kurer hikken min, vær så snill? :D

halla

Alle sammen. Jeg er treig med oppdateringer. Ja, jeg vet det. Men samma det, her er jeg hvertfall. Igjen.

Nå er jeg i Alta, men det er litt hysj siden jeg egentlig er sjuk. Altså, jeg er litt sjuk da, jeg er jo litt hes, men det er liksom ikke helt lov å være borte fra skolen så lenge. Jaja. Her er det koselig. Jeg og Tanja farter rundt og sånn. Nå skal vi på Bobbo. Vi skal leie film. Yes :D


Vi blogges^^

HJELP MEG, VÆR SÅ SNILL!

Oioioi, timeplanen fremover viser at jeg har lite tid til overs for surring! Jeg fant til og med ut at jeg blir å være på skolen kun én dag neste uke! Sånn her ser planen min ut for neste uke:
Mandag: Slipknot konsert, shopping i Oslo
Tirsdag: Prosjekt Peru
Onsdag: Skole
Torsdag: Alta
Fredag: Alta
Jeg gleder meg selv om det sikkert blir litt hektisk. Kanskje jeg får pressa inn bittelitt tid til å få meg en ny kabel sånn at jeg kan få lagt inn bilder her. Det hadde vært noe det. Nå er det lenge siden jeg har lagt inn ordentlige bilder, og ikke bare sånt tull som jeg hadde på dataen fra før. Men jeg får nå se. Alt til sin tid;-)

Nå sitter jeg forresten og spiser kakeglasur. Nathalie lagde kake til Erlend for han har bursdag i morgen, også plutselig kom hun opp til meg og sa "det ble litt til overs, værsego". Det var snilt. Takk Nathalie. 


På Prosjekt Peru dagen må jeg samle inn 350kr på en eller annen måte, og jeg aner ikke hvordan.
Noen som har forslag til hvordan jeg kan samle inn penger neste tirsdag?

LADIES ROOM


Kjøp dameklær fra LadiesRoom.no

Ladies Room er en norsk nettbutikk som selger moteklær og sko til en høvelig pris. De har kjempemye fint på denne butikken, og leveringstiden kan man heller ikke klage på. Butikken får inn nye klær hver uke, så det er alltid mye nytt og fint der inne.
Virkelig verdt å ta en tur inn på denne butikken!

KUN ÉN UKE IGJEN!

Nå er det kun én uke igjen til Slipknot-konsert :D Jeg gleder meg vilt. Noen andre som skal dit?
hits