november 2009 (Silje ♪)

november 2009

noen som liker slanger?

Denne helga har vært skikkelig koselig! Jeg var hos Øystein og han bor på gård. Siden han bor på gård, har han naturligvis dyr. Hester og sauer. Og gjett hva! Jeg tok på en hest! De som kjenner meg vet at jeg er ganske redd for hester, men jeg prøvde jo å skjule det så godt jeg kunne^^

Her er en av hestene som JEG TOK PÅ!
dsc00472

SILF
dsc00471

Også fikk jeg holde en slange. Hallo(!), en slange!
dsc00475

Det var kult! Nå jeg vel legge fra meg min kjære pc så overnattingsbesøket får sove. Natta :)

Byggmester Silje!

262953-1-1258102870411.jpg

Dette er hva jeg gjør på skolen! Byggmester Silje er i slaget i dag. Kanskje ikke så rart, det er jo helg! :-D

262953-1-1258102869955.jpg

appelsinsjokolade <3

Etter å ha vært oppe til klokka fire i går pga artikkelskriving, var jeg passe trøtt da jeg ble vekt av at noen låste seg inn i hybelen min. Det var sparkelmannen igjen. Hvem ga han en nøkkel egentlig? Ingen som har hørt om privatliv eller? Jeg la meg bare til å sove igjen så han fikk sparkle i fred.

Anyways.. Jeg har nettopp hatt besøk av Jimmy og Jonas. Det var koslig å se folk igjen. Føles ut som om jeg har vært isolert fra omverdenen i en måned. Omtrent. Det er nesten så jeg gleder meg til å gå på skolen i morgen bare fordi jeg får møtt folk igjen. Jeg må jo skynde meg før jeg glemmer hvordan de ser ut.

Forresten! Appelsinsjokoladen er i butikkene igjen, så nå skal det bli kos i hula mi : )
appelsin

ikke noe å bekymre seg over

De siste dagene har jeg hatt skikkelig smerter i magen og ryggen. Det begynte vel for 4 dager siden, men jeg tenkte det ville gå over så jeg gjorde ikke noe med det. I dag derimot, gjorde det så vondt at jeg måtte ringe til legen. Siden jeg ikke har fastlege her i Larvik, ble jeg bedt om å ringe til legevakta. Da sank håpet i meg litt. Hver gang jeg kommer på legevakta må jeg vente. Lenge. Og i dag var ikke et unntak. Det tok en time før jeg fikk komme inn og når jeg først hadde fått kommet inn sa legen at han ikke kunne gjøre noe med det. Mest sannsynlig var det bivirkninger av tamiflupillene. Heldigvis er siste dag med tamiflu i dag. Kanskje livet begynner å smile til meg igjen?

i116934945572413
Random doktorbilde av meg som ble tatt for bare 14 år siden...

i'll take the challenge

Jeg ble utfordret av Stine.
Utfordringen går ut på å søke på navnet sitt + er, i mitt tilfelle 'Silje er'. Post de ti første tingene som kommer opp.
Gi utfordringen videre til fem andre.
Her er hva som kom opp:

1. Silje er skikkelig fotogen.
2. Silje er i NYC-modus.
3. Silje er utrolig herlig.
4. Silje er ute og sykler.
5. Silje er på byen med gode venner.
6. Silje er hore!
7. Silje er digg.
8. Silje er en utrolig sexy Oslojente.
9. Silje er den som holder styr på oss.
10. Silje er klar!

Jeg utfordrer:
Martha Christin
Andrea T
Andrea J
Malene
Thessa

drømmebilen!

Du kommer til å tro at jeg er helt rar nå, men DETTE er faktisk min drømmebil. Den er så fiin! Jeg skal ha en sånn bil når jeg får lappen. Herregud, jeg gleder meg allerede!

951522801316
I'm so in love ♥

her er mine bidrag

Siden jeg plutselig ble hekta på photoshop, bestemte jeg meg for å bli med i en konkurranse. Konkurransen går ut på å lage en header til denne jenta.
Her er mine bidrag:

stineheader

stine 2

ny header

Da har jeg endelig laget meg en ny header! Det tok sin tid. Det syns at jeg ikke brukte all verdens tid på den, men den er jo bare midlertidig. Nærmere jul skal jeg nemlig lage en header som passer til jula. Gleder meg allerede. Jeg bruker CS3 når jeg redigerer bilder og lager headere. Blir helt hekta! Jeg kan sitte i timesvis og pusle med sånne ting.

Nå begynner jeg forresten å merke at jeg blir bedre. Tamiflu har faktisk virkning. Yay! Gleder meg til jeg er helt fri fra denne svinegalskapen. Nå har jeg også fått høre at jeg egentlig burde vaksinere meg selv om jeg har blitt syk, og frisk igjen. Wtf?! Hvis det er noe jeg ikke skal, så er det å vaksineres.

pic3
Natta godtfolk

Hei! Dette er bare en test for å se om jeg klarer blogging fra mobilen. ^^

262953-1-1257637758034.jpg
Hei! Dette er bare en test for å se om jeg klarer blogging fra mobilen. ^^

det skulle bare mangle..

Svineinfluensaen har tatt meg. Kom jo som en stor overraskele med mitt superimmunforsvar! Nå som man kan få Tamiflu uten resept, har den snille søstra mi kjøpt til meg så jeg slipper å dø. Jeg begynner å bli mektig lei av å være syk hele tida. Alltid skal jeg få det som går..

Som 'trøst' skal jeg hvertfall ha masse Silje-tid. Da kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil. Innenfor husets fire vegger da.. Det er så typisk; ofte når jeg er med folk vil jeg aller helst bare være alene, men når jeg er syk og alene vil jeg helst ha litt selskap.

Nå skal jeg gå og gjøre ingenting, mens jeg skal vente på at det skal bli søndag.

Forresten: Husk den store kinodagen i morgen, og farsdagen på søndag.
hits