november 2012 (Silje ♪)

november 2012

3 år

I dag har jeg og verdens beste kjæreste vært sammen i tre år! Øystein hadde heldigvis fri i dag, så vi har fått være med hverandre hele dagen.

Dagen starta med at vi skulle bestille verkstedtime og dra på butikken en tur. På vei til butikken klarte vi å punktere, men heldigvis hadde vi et ekstra dekk som Øystein tsjoppa på!

Forskjellen på dekka var ganske stor kan man si..

Vi kom oss på butikken til slutt sånn at jeg fikk hamstra litt. Da vi kom hjem ble det taco til middag.

Etter middagen ble jeg så sinnsykt trøtt. Det var så deilig å bare slappe av på sofaen med fyr i peisen.

Det her har vært en av de beste dagene på lenge! Jeg har endelig fått slappe helt av uten å føle at det er noe jeg har glemt å gjøre. I dag har det vært min og Øystein sin dag, og jeg har kosa meg skikkelig.

Jeg elsker deg. <3

pappa

Gratulerer med dagen til alle fedre der ute, og spesielt til pappaen min! I familien min har vi alltid feiret farsdag og morsdag på skikkelig vis. Vi har pleid å ordne med frokost på senga, sang og kake, men siden pappa var borte hele helga ble det ikke noe av. Han rakk heldigvis å ta turen innom her på vei hjem. I år fikk han litt Anthon Berg som han kan kose seg med.

Kjære pappa! Jeg håper du har hatt en kjempefin dag. Du er den beste pappaen i verden, og jeg er utrolig glad i deg. <3

livet smiler

Det er så utrolig mye å gjøre for tida og jeg elsker det! Dagene går så fort, og det er altfor lite tid til å gjøre det man må, men det gjør ingenting for jula nærmer seg med stormskritt. Skolearbeid og husarbeid hoper seg opp, og så kommer alle ærender i tillegg. Det er så deilig å ha masse å fylle dagene med.

I dag bestemte jeg meg for å lage skikkelig søndagsmiddag. Siden det tok så lang tid å lage, fikk jeg tid til resten av husarbeidet mens det stod i ovnen.

Røkt svinekam med hjemmelaget potetmos og persillesaus. Ingenting slår ordentlig hjemmelaga mat!

inspiration

hits