november 2013 (Silje ♪)

november 2013

mitt nye hjem

Nå er det allerede tre måneder siden jeg flyttet inn i kollektivet, så det begynner å føles litt mer som hjemme. Det tar jo litt tid å "bo inn" et nytt sted, men nå som det begynner å gå mot slutten av semesteret har jeg hatt litt tid til å slappe av her, og det er et veldig koselig sted å bo. 

Selv om jeg har bodd her en stund har jeg helt glemt å vise fram hvordan jeg faktisk bor, så her kommer et lite bildedryss fra rommet mitt. :)


Dette er min halvdel av rommet. :)I morgen er det første desember og første søndag i advent, så da kommer jeg til å fylle opp rommet med julepynt. Håper roomie liker jul like mye som meg! :)

årets ønskeliste

De siste årene har ønskelisten min vært fylt opp med kjøkkenutstyr, sengetøy, gardiner og andre ting man trenger til et hus. Det har alltid vært noe som manglet i huset, så jeg prioriterte det over småting til meg selv. Nå som jeg ikke bor i et hus lenger (jeg har kun et rom i et hus) føler jeg at jeg endelig kan ønske meg litt ting til meg selv. Så årets ønskeliste er en skikkelig jentete liste med pynt og pleieprodukter!

Flowerbomb by Viktor & Rolf Klokke i denne fine stilen Stort smykkeskrin Perlearmbånd Gavekort hos Steen & Strøm Deksel til iPhone 5 Cosmetic Organizer fra Makestyle Øredobber i sølv Jean Paul Gaultier Summer Fragrance 2012 Second Female Noa Necklace i Cobber Mast vol. 2 krølltang The Lip Scrub og The Body Scrub by sara happ

 

Er så greit med med sånne produkter for nesten alt kan kjøpes på nett! Hadde jeg hatt råd og tid skulle jeg kjøpt gaver til hele familien på nett, men når lønna først kommer halvveis ut i desember, så blir jeg litt redd for at ikke alt kommer fram i tide. Uansett, jeg synes jeg har vært ganske snill jente, så kanskje nissen får med seg noe av dette under treet i år. Det er jo lov å håpe. ;)

bli blodgiver

Det verste kjøret på skolen er endelig over, så de siste dagene har jeg hatt mulighet til å slappe av litt. Uheldigvis varer det ikke så lenge, for om kun en uke er det innlevering av første eksamen, og etter det blir det to uker med tre eksamener til. Jeg kjenner at jeg er i ferd med å gå helt inn i eksamensmodus, så det kommer nok til å gå fint. Det er også et stort pluss at vi har siste eksamen 12. desember sånn at juleferien blir ordentlig lang!

Siden vi hadde fri i dag dro jeg en tur til Blodbanken for å gi blod. Alle som tror det er skummelt eller vondt må bare ta seg i nakken og tro om igjen. Det er som å ta en vanlig blodprøve, bare at det tar litt lenger tid og nåla er bittelitt tykkere enn vanlig.

Oppfordrer alle til å ihvertfall gå inn på giblod.no for å lese litt om det så man lettere kan vurdere om man skal registrere seg. Liten pris å betale for noe som kan hjelpe andre så utrolig mye. ;)

PLDC 2013

Turen til København var helt fantastisk! Jeg lærte utrolig mye og møtte mange spennende mennesker - og det var ikke så ille med gratis vin hver kveld heller! Det var veldig mange bra foredrag hver dag, og jeg var flink til å skrive mye notater, så mye av det her kan vi ta videre med oss i resten av studietiden. Hele turen ble avsluttet med en stor fest på Lokomotivværkstedet. Vi hadde det kjempegøy, og vi ble kjent med mange i lysdesignbransjen. Gleder meg allerede til neste gang for da skal det nemlig være i Roma!

Det beste med å komme hjem igjen etter denne turen var å slenge på seg uggsa! Herregud, det skal bli lenge til jeg går i hæler igjen..

Nå skal jeg inn til byen på spa. Fikk gavekort fra søsknene mine på ayurvedisk massasje. Gleder meg!

hits