desember 2009 (Silje ♪)

desember 2009

the tip is your only part

Til alle dere søte små som kjeder dere i julen. Gå og lei dere filmen "year one"! Det blir sagt så sykt mye morsomt i denne filmen og jeg garanterer at du kommer til å le deg gjennom den. Hvis du syns morsomme ting er morsomt da :)


Sånn ellers har jeg rukket å komme meg helt til Alta i dag. Det er her jeg skal tilbringe nyttårsaften, og kose meg sammen med ekteparet. Blir deilig med litt familietid og late dager inne, siden det er så sykt kaldt her. Det som er kjipt er at det nesten ikke er snø her. Hvem skulle tro at det er ble mer snø i Vestfold enn i Finnmark?

best christmas EVER

For å være ærlig, så er jeg faktisk litt imponert over meg selv. I år har jeg klart å få julestemning, og den har ikke forsvunnet enda. Jeg har bare tenkt på alt som er positivt med jula, for jeg ser faktisk ingenting som kan være negativt med jul. Jeg elsker jul.

Det er ikke bare julestemninga som gjorde gårsdagen perfekt. Jeg fikk nemlig omtrent alt jeg ønska meg. Her er noe av det:


                 

I tillegg til dette fikk jeg den fineste julegaven jeg noen kan kunne ønsket meg, nemlig verdens beste kjæreste! Vi ble riktignok ikke kjærester på selveste julekvelden, men det var i hvert fall rundt juletider. Kan livet blir bedre?
hits